Katero tablico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če ti je kolega član Sam's Cluba lahko sedaj poizkusi srečo.
wink-1.gif

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
mene samo neki zanima. želim kupiti tablico, ki bi lahko zaganjala vse programčke, ki delujejo na osebnem računalniku z os windows 7. Torej če kupim tablet PC windows 7 - bo delalo čisto vse??? ali mogoče le določeni. je enako vse ali ne?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Včeraj me je žena presenetila in mi nabavila Galaxy Tab 10.1
Fantastična zadevca, čeprav se še navajam ampak če koga kaj zanima pa kar...

Ja,
kot prvo mi posodiš ženo, tudi jaz bi ga imel.
wink-1.gif

Usb priključke(če jih ima) jih lahko ponucaš recimo za usb kluč?
Kako je z sinhronizacijo dokumentov iz ene android na drugo android napravo? Samo Dropbox ali lahko direktno?
Kako si zadovoljen je zadeva uporabna?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Žal te moram pri prvi točki razočarati
smile-1.gif

USB priključka serijsko nima, je potrebno dokupiti pretvornik iz 30 pinov na USB, potem pa baje sprejema vse usb naprave od usb ključev do miške ali tipkovnice.
Glede sinhronizacije z drugo napravo se še nisem igral. Mi je pa preko tistega social HUBa ob vnosu podatkov sinhroniziral v koledar vse kar imam na googel koledarju in vse rojstne dneve iz FB-ja..luštno ampak tečno, tako da sem si FB takoj izklopil iz sinhornizacijske liste. Dropbox sem probal, deluje fantastično. Odčien je tudi gmailov vmesnik za maile, dejansko kaže maile tako kot na desktopu, skratka deluje super. Fantastičan zadeva je tudi aplikacija Pulse, kjer si narediš neke vrste RSS za miljon časopisov in je tak fleten pregled, skratka zelo luštno za uporabo. Nekateri se pritožujejo zakaj ni aluminij. Samo ohišje je zelo čvrsto in zelo lepo sede v roko, zadnja stran je rahlo gumirana tako da ne drsi, skratka dizjan je odličen. Baterija me tudi ni razočarala, mal so edino škrti pri kablu saj mislim, da ga ni več kot en meter, kar je lahko tečno (za polnenje).
Bom poizkusil še kako je kaj s prenosom datotek med andoidom (mam kot telefon galaxy S)..toliko za enkrat. Če si pa kje iz Lj ali okolice se pa lahko zmenimo za kavico in sprobaš.
wink-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Glede prve točke, škoda.
wink-1.gif

Hvala, poročaj ko boš kaj prenašal med napravami in kako bo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a ima še kaj drugega kot bluetooth za direktno medsebojno prenašanje?
vrjetno pa obstaja kak app na marketu in lahko preko wifi-ja prenašaš direkt iz naprave na napravo = brez dropboxa.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Kako je pri tablici, uporabljaš isti raæun kot pri android telefonu, sprašujem zaradi market-a?

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Kaj menite o ThinkPad Tablet? Meni zgleda kar obetavno, samo cena ne bo ravno nizka!

https://www.youtube.com/watch?v=IXFexk6k39M&feature=player_embedded#at=301

Evo to je prihodnost le se kaksen dvi/vga/hdmi port potrebuje ter windows 8 (arm supported).. in lahko prodam prenosnik
cheer.gif

Veselo bo leto 2012
aplauz.gif

Še enkrat poglej video, ima mini HDMI! Poleg micro USB pa še full size USB, kar mislim da nima nobena druga tablica.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kolikor vem ima ASUS A500 tudi ful size USB.

Drugače pa ja, imam 3g opcijo, mi bolj sede da se povsod "omrežen".
HDMI-ja nima, je pa možen dokup "dongla" in gor lahko navežeš od HDMIjev do USBjev tako da mi je to bolj priročno glede na to, da "mrežo" potrebujem all the time , USB ali HDMI pa občasno. Vse je odvino od potreb in želja
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Pakul, znaš odgovorit na moje zgornje vprašanje?
Žena mi jo ni hotela kupit pa sem si jo moral sam.
frown-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Kako pa ve kateri programi bodo za recimo Galaxya S2 ali pa za taba? Mu že sam aparat pošlje podatke?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Glede na to s katero Android napravo se povežeš v Market, tisti programi se ti pokažejo. Če neka naprava nima podpore v določeni aplikaciji je sploh ne najdeš na Marketu.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Greš na market, izbereš aplikacijo, rečeš install in izbereš napravo na katero želiš naložit. Če greš pa na market iz naprave pa ta že sama ve kako pa kaj.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.