Žal te moram pri prvi točki razočarati
USB priključka serijsko nima, je potrebno dokupiti pretvornik iz 30 pinov na USB, potem pa baje sprejema vse usb naprave od usb ključev do miške ali tipkovnice.
Glede sinhronizacije z drugo napravo se še nisem igral. Mi je pa preko tistega social HUBa ob vnosu podatkov sinhroniziral v koledar vse kar imam na googel koledarju in vse rojstne dneve iz FB-ja..luštno ampak tečno, tako da sem si FB takoj izklopil iz sinhornizacijske liste. Dropbox sem probal, deluje fantastično. Odčien je tudi gmailov vmesnik za maile, dejansko kaže maile tako kot na desktopu, skratka deluje super. Fantastičan zadeva je tudi aplikacija Pulse, kjer si narediš neke vrste RSS za miljon časopisov in je tak fleten pregled, skratka zelo luštno za uporabo. Nekateri se pritožujejo zakaj ni aluminij. Samo ohišje je zelo čvrsto in zelo lepo sede v roko, zadnja stran je rahlo gumirana tako da ne drsi, skratka dizjan je odličen. Baterija me tudi ni razočarala, mal so edino škrti pri kablu saj mislim, da ga ni več kot en meter, kar je lahko tečno (za polnenje).
Bom poizkusil še kako je kaj s prenosom datotek med andoidom (mam kot telefon galaxy S)..toliko za enkrat. Če si pa kje iz Lj ali okolice se pa lahko zmenimo za kavico in sprobaš.