Aha, sem ugotovil zakaj je Hanspree tako poceni - touchscreen je neuporaben: http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/hannspree-hannspad-930455/review?artc_pg=3
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Naj mi nekdo pojasni vendar tu ne vidim nekega smisla s temi Čang Šlang tablicami, ki jih pogajanjajo razni derivati IOS-a v čem je point imet neko low cost čudno zadevo, v čem je rečmo android oz. Webos posebna, da bi si jo človek želel sploh meti. Naj me nekdo navduši. Da me nebo kdo narobe kaj razumel sicer sem sam pred nakupom tablice vendar nikakor nevem zakaj se ne morem sprijaznit, da bi pogledal neko Android ali bognedi WIN tablico enostavno se men osebno ne zdi to to. Posledično bi bil zelo razočaran in nikakor vesel oziroma oseba, ki bi bila navdušena nad izdelkom.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Naj mi nekdo pojasni vendar tu ne vidim nekega smisla s temi Čang Šlang tablicami, ki jih pogajanjajo razni derivati IOS-a v čem je point imet neko low cost čudno zadevo, v čem je rečmo android oz. Webos posebna, da bi si jo človek želel sploh meti. Naj me nekdo navduši. Da me nebo kdo narobe kaj razumel sicer sem sam pred nakupom tablice vendar nikakor nevem zakaj se ne morem sprijaznit, da bi pogledal neko Android ali bognedi WIN tablico enostavno se men osebno ne zdi to to. Posledično bi bil zelo razočaran in nikakor vesel oziroma oseba, ki bi bila navdušena nad izdelkom.
militantnega jabolčnika z japko v avatarju naj gre nekdo prepričevat da je android vsaj v istem tisočletju kot ios?idi na jabuk.si pa si tam najdi "argumente", zakaj kupit ipada
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Evo vsi so narobe razumeli moj post. Ne kupujem isključno jabko v tem je problem rad bi da me nekdo navduši...
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Bi mi lahko kdo svetoval če je tole "legit" za kupit, dosti ugodna cena se mi zdi?
KLIK
Bomo pa na alterju rekli, da je trgovina zanesljiva. Sem naročil Transformerja pri njih in dobil kot rečeno, brez problema.Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
na slo-techu pravijo, da se je trgovini na daleč izogniti.
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Par dni nazaj je Bestbuy protestiral, da se Hp Tousch pad ne prodaja in da, jih imajo še 270k na zalogi (prodali so jih cca 20k)
Hp tole prodaja minimalno z 0 vrjetno pa še manj zato je jesno, da za kar imajo na zalogi in kar imajo potrjena naročila bodo prodal, novih pa ne bodo delal. Še posebej, ker Hp PSG oddelek prodaja.Vključno z tablicami in Webos-om.
BTW:
Je pa tip, ki kliče orto nesramen
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Bi mi lahko kdo svetoval če je tole "legit" za kupit, dosti ugodna cena se mi zdi?
KLIK
Tule je še cenejša
http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14258
Pa še free delivery piše da je, prečekiri
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Asus je zelo zanimiv ker lahko zraven kupiš še tipkovnico ki ima baterijo in se ti tako podaljša čas uporabe. Jst sm s svojim ipad2 zelo zadovoljen, zagotovo pa so ostale tablice dobre, mogoče celo boljše.. HP ima razprodajo v Ameriki, če koga zanima..
Citat:
Dear Customer,
Thank you for your interest in the HP TouchPad and webOS. The overwhelming demand for this product in recent days has made it difficult to fulfill your request at the present time, and we are working to make more available as soon as possible. While we do not yet have specific details, we know it will be at least a few weeks before we have a limited quantity available again. We will keep you informed as we have more specifics that we can communicate, and we encourage you to join the conversation here for the latest information.
In light of this and other recent HP news, we want you to know that we remain committed to you. We will continue to honor our warranties now and in the future. We will continue delivering products that make a difference in your life and we will continue to provide the best possible service to you every day.
We are grateful for your patience and loyalty and to show our gratitude, we are offering you an exclusive one-time opportunity to save an additional amount on all of our products, valid through the end of the day tomorrow, Wednesday, August 31, 2011. You'll save 25% off all printers, ink, HP accessories, and PCs starting at or above $599. To take advantage of this offer, use your unique coupon code xxxxxxx at checkout, and for more information on the details of this offer, please look at the bottom of this email.
Sincerely,
hpdirect.com