Katero tablico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Naj mi nekdo pojasni vendar tu ne vidim nekega smisla s temi Čang Šlang tablicami, ki jih pogajanjajo razni derivati IOS-a v čem je point imet neko low cost čudno zadevo, v čem je rečmo android oz. Webos posebna, da bi si jo človek želel sploh meti. Naj me nekdo navduši. Da me nebo kdo narobe kaj razumel sicer sem sam pred nakupom tablice vendar nikakor nevem zakaj se ne morem sprijaznit, da bi pogledal neko Android ali bognedi WIN tablico enostavno se men osebno ne zdi to to. Posledično bi bil zelo razočaran in nikakor vesel oziroma oseba, ki bi bila navdušena nad izdelkom.

militantnega jabolčnika z japko v avatarju naj gre nekdo prepričevat da je android vsaj v istem tisočletju kot ios?
stupid-1.gif
idi na jabuk.si pa si tam najdi "argumente", zakaj kupit ipada

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Naj mi nekdo pojasni vendar tu ne vidim nekega smisla s temi Čang Šlang tablicami, ki jih pogajanjajo razni derivati IOS-a v čem je point imet neko low cost čudno zadevo, v čem je rečmo android oz. Webos posebna, da bi si jo človek želel sploh meti. Naj me nekdo navduši. Da me nebo kdo narobe kaj razumel sicer sem sam pred nakupom tablice vendar nikakor nevem zakaj se ne morem sprijaznit, da bi pogledal neko Android ali bognedi WIN tablico enostavno se men osebno ne zdi to to. Posledično bi bil zelo razočaran in nikakor vesel oziroma oseba, ki bi bila navdušena nad izdelkom.

militantnega jabolčnika z japko v avatarju naj gre nekdo prepričevat da je android vsaj v istem tisočletju kot ios?
stupid-1.gif
idi na jabuk.si pa si tam najdi "argumente", zakaj kupit ipada

Evo vsi so narobe razumeli moj post. Ne kupujem isključno jabko v tem je problem rad bi da me nekdo navduši za kako alternativo prav v tem je bistvo onega posta prej. Jabka v avatarju ok če te moti glej mene ne mam rad jabke kot sadje. Uporabljam Apple izdelke vendar uporabljam tudi alternativo ni vse kar je apple zlato in sveto vsaj meni ne, zato sem spraševal kaka navdušujoča alternativa bi bila.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.029
113
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Evo vsi so narobe razumeli moj post. Ne kupujem isključno jabko v tem je problem rad bi da me nekdo navduši...

Sem razumela, kaj hočeš, nisem pa razumela zakaj. Če ti je iPad všeč - zakaj pa ne? Ne razumem pa, zakaj bi moral ti sam sebe prepričevati v nasprotno, še manj pa, zakaj naj bi te drugi.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Niti ne Ipad mi je kul, da bi rekel da mi je tok všeč da bi se odpovedal 600 eurom zarad njega pa ne. Motijo me nekatere stvari naprimer ne delovanje flasha itd. po drugi strani me na androidu moti neurejeni updati, ker je toliko proizvajalcev, ki izdelujejo te tablice da ne izdajajo sw updajtov in ko si enkrat na eni verziji ni šans da ga dvigneš še za HC 3.0 govorijo, da bo moral met C2D proc tablica če jo bo hotela gnati in nad 1.2 Ghz proc, kolko teh tablic poceni sploh premore. Ker nisem toliko sledil Androidu saj se mi zdi mission imposible, da bi, sem upal, da bom mogoče tu našel kak dober info pol pa vidiš kok fajn poceni pol pa sej vem zakaj je poceni.

Zaenkrat se mi dopate tudi Asus Transformer.

To pa da se gremo prcat kok je android kul in apple sux in obratno se lahko gremo do nezavesti pa bo vsak mel prav meni trenutno bolj pri srcu stojijo evrčki, ker časi so peklenski in še bolj bodo.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Noben te nebo navduseval, ker mu to tukaj ni kruh, niti se mu ne da ubadat. Dejstva so na internetu, odlocitev pa bo vedno samo tvoja.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jah jaz sem naročil Kindla iz tam pa je bilo vse OK razen tega da sem čakal 1 teden da so robo zapakirali.
Kolegu so pa morili ker je imel kartico na drugo ime in so hoteli videt kakšne dokaze da on res lahko uporablja to kartico (račune).
Pač imajo nekje najnižje cene in posledično temu tudi storitev ni ravno na visokem nivoju.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
na slo-techu pravijo, da se je trgovini na daleč izogniti.
Bomo pa na alterju rekli, da je trgovina zanesljiva. Sem naročil Transformerja pri njih in dobil kot rečeno, brez problema.

Nazadnje urejeno:

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Oglasno pasico sem zasledil na GSMAreni tako da bi rekel da je kar legitimna saj dvomim da bi si tako ugledna stran privoščila slabo reklamo. Gredo pa najbrž zanimive cene kakšnemu trgovcu pri nas pošteno v nos. Mislim Transformer 16gb brez tipkovnice za 350, kdo ga nebi?
grims-1.gif

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Par dni nazaj je Bestbuy protestiral, da se Hp Tousch pad ne prodaja in da, jih imajo še 270k na zalogi (prodali so jih cca 20k)

Hp tole prodaja minimalno z 0 vrjetno pa še manj zato je jesno, da za kar imajo na zalogi in kar imajo potrjena naročila bodo prodal, novih pa ne bodo delal. Še posebej, ker Hp PSG oddelek prodaja.Vključno z tablicami in Webos-om.

BTW:
Je pa tip, ki kliče orto nesramen

Včeraj mi je kolega fizično preveril v par bestbuy trgovinah in v nobeni nimajo zaloge. Upam da jih kaj dobijo...za ta denar je ta HP touchpad bestbuy pomoje.
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Včeraj me je žena presenetila in mi nabavila Galaxy Tab 10.1
Fantastična zadevca, čeprav se še navajam ampak če koga kaj zanima pa kar...

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Asus je zelo zanimiv ker lahko zraven kupiš še tipkovnico ki ima baterijo in se ti tako podaljša čas uporabe. Jst sm s svojim ipad2 zelo zadovoljen, zagotovo pa so ostale tablice dobre, mogoče celo boljše.. HP ima razprodajo v Ameriki, če koga zanima..

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Asus je zelo zanimiv ker lahko zraven kupiš še tipkovnico ki ima baterijo in se ti tako podaljša čas uporabe. Jst sm s svojim ipad2 zelo zadovoljen, zagotovo pa so ostale tablice dobre, mogoče celo boljše.. HP ima razprodajo v Ameriki, če koga zanima..

Kje ima razprodajo? prosim za link...če pa misliš kot predhodniki, so vsi zaenkrat že razprodani....niti fizično v trgovini jih ni....

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ravnokar sem dobil email od HP-ja.

Citat:
Dear Customer,

Thank you for your interest in the HP TouchPad and webOS. The overwhelming demand for this product in recent days has made it difficult to fulfill your request at the present time, and we are working to make more available as soon as possible. While we do not yet have specific details, we know it will be at least a few weeks before we have a limited quantity available again. We will keep you informed as we have more specifics that we can communicate, and we encourage you to join the conversation here for the latest information.

In light of this and other recent HP news, we want you to know that we remain committed to you. We will continue to honor our warranties now and in the future. We will continue delivering products that make a difference in your life and we will continue to provide the best possible service to you every day.

We are grateful for your patience and loyalty and to show our gratitude, we are offering you an exclusive one-time opportunity to save an additional amount on all of our products, valid through the end of the day tomorrow, Wednesday, August 31, 2011. You'll save 25% off all printers, ink, HP accessories, and PCs starting at or above $599. To take advantage of this offer, use your unique coupon code xxxxxxx at checkout, and for more information on the details of this offer, please look at the bottom of this email.

Sincerely,

hpdirect.com

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.