Katero tablico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.029
113
Je že res, da je pod 500€, samo jaz rabim račun.

Iconio sem še gledala, mi je jako zanimiva, samo mi pamet govori, naj gledam za Prestigiom, ker je cena res OK, dober bo pa dovolj. za resnejše zadeve imam netbook z Win7. Bom pa malo prebrskala po netu, če se kaj novega pripravlja v teh nižjih razredih. Ene 2 meseca imam še fore, da nekaj nabavim.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Sam imam Prestigio MultiPad 7100 in z njo zelo zadovoljen glede na ceno in to kar ponuja.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Da se malo vrinem...

Kje bi sedaj nahitrejše in ugodno nabavil Galaxy Taba 10.1, zaradi teh tožarjenj in prepovedi?
confused-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ne bo drzalo. prepoved so preklicali mislim da naslednji dan tako da je trenutno prepoved samo v nemciji.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pakul ima prav, samo v Nemčijo je prepovedan uvoz, drugo po EU prodaja normalno poteka.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tsunami: kje so 100$, res bi rad videl.

On your service - BestBuy v ZDA. Samo so trenutno Sold Out, berem pa, da menda kmalu dobijo novo rundo. Prodajajo jih tudi druge trgovine, npr Walmart ipd. Zdej moraš imeti samo še koga v ZDA, da ti jo lahko kupi oz. da nakup lahko pošlješ na njegov dom on pa tebi v SLO. BestBuy in večina ostalih podobnih spletnih trgovin namreč ne pošiljajo robe v tujino.

Upam, da bodo meli zalogo oktobra ko grem v NY
grin1.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Pomoje jih takrat več ne bo v prodaji, sploh pa ne za to ceno. Bodo samo še ebay ponudbe. Ne vem kak plan ima HP z 64GB verzijo, ki je bila mišljena za jesen. Sprašujem se alii bo sploh prišla in ali bo tudi njej znižana cena. Mogoče bi bilo pametno, da se ne zaletavamo z nakupom teh po višjih cenah (ebay ipd.). Računam, da se bo trg zasitil s temi sedaj in ko (če) pride do izida 64GB bo naval nanjo manjši hkrati pa bo to zbilo cene tem sedaj na ebayu.
wink-1.gif

Če slučajno naletim na kakšno trgovino z zalogo v Angliji ali ZDA, bom postal. Če bo še kaj zalog bodo te prišle najbrž drugi teden. Drugače pa tablice še vedno prodaja BestBuy a le v svojih poslovalnicah.
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Par dni nazaj je Bestbuy protestiral, da se Hp Tousch pad ne prodaja in da, jih imajo še 270k na zalogi (prodali so jih cca 20k)

Hp tole prodaja minimalno z 0 vrjetno pa še manj zato je jesno, da za kar imajo na zalogi in kar imajo potrjena naročila bodo prodal, novih pa ne bodo delal. Še posebej, ker Hp PSG oddelek prodaja.Vključno z tablicami in Webos-om.

BTW:
Je pa tip, ki kliče orto nesramen

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ja, delali jih najbrž res ne bodo več. Sedanje cene, zagotovo pomenijo, da prodajajo z izgubo. Najbrž bodo iz materiala, ki so ga že nabavil, sestavili toliko tablic kolikor bodo, potem pa končali zgodbo. Sedaj, ko si bodo ustvarili spodobno bazo uporabnikov, bi se lahko orientirali k trženju aplikacij in ta izpad nekako spravili noter. Edini imajo ta OS, zato lahko tudi nase vežejo app store.

More HP TouchPads @ Best Buy?

Nazadnje urejeno:

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Kater tablico vzameš je po mojem mnenju stvar izbire na podlagi cene, oblike in nenazadnje uporabniške izkušnje. In tu padejo vse naše trgovine. Jaz ga nisem zasledil trgovca, ki bi ponujal večino dobavljivih tablic, kaj šele da bi te lahko stestiral eno ob drugi, to je v tujini klasika. Sam sem vrgel uč na Asusa in Samsunga zanimiva se mi zdi tudi paleta tablic Archosa, ki pridejo ven Septembra.
So pa cene od trgovine do trgovine različne.

http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13951 fre delivery

http://www.computeruniverse.net/products/e90414262/asus-eee-pad-transformer-tf101-32gb.asp 40 e za SLO

http://www.amazon.de/EeePad-Tr...14459862&sr=1-3

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Naj mi nekdo pojasni vendar tu ne vidim nekega smisla s temi Čang Šlang tablicami, ki jih pogajanjajo razni derivati IOS-a v čem je point imet neko low cost čudno zadevo, v čem je rečmo android oz. Webos posebna, da bi si jo človek želel sploh meti. Naj me nekdo navduši. Da me nebo kdo narobe kaj razumel sicer sem sam pred nakupom tablice vendar nikakor nevem zakaj se ne morem sprijaznit, da bi pogledal neko Android ali bognedi WIN tablico enostavno se men osebno ne zdi to to. Posledično bi bil zelo razočaran in nikakor vesel oziroma oseba, ki bi bila navdušena nad izdelkom.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.029
113
Tudi jaz bom počakala na nove Archose. Sem videla, da so za september najavljene.

@bokyoto
???
Kupi iPada, zadeva rešena!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.