Katero tablico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.826
113
Hmm, 540<569

priden.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jest sem ga vzel v Mercatorju za 540 eur, plus še pri pikah bo ene 40 eur, tako da bo na koncu prišlo cca 500 eur.

Galaxy Taba 10.1 za tak denar ne dobim (ne mislim pa sklepat nekih divje dragih naročnin).

ne boš verjel, v prosti prodaji naj bi bil oktobra ali najkasneje novembra za 569
priden.gif

Sicer ne poznam situacije kako je v trgovinah. Ampak tukaj piše redna cena v spletni trgovini 521,10€.
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1634&pu=0

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
2dni in 16 ur mi ponavadi zdrži, konstantno na Wifi, pod kar relatinvo konkretno uporabo (maili, internet, knjige, kakšna risanka za tamalo po večerji). Res pa da ne igram kakšnih igric in podobnega sranja. Skratka z baterijo sem več kot zadovoljen.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zakaj? Meni pri tabu baterija drži vsaj 3x dlje kot na telefonu pa ga ful več uporabljam. Je pa v airplane modu in gsm radio je po mojem taglaven kurilec baterije...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Da ti zdrži baterija 64 ur, pa malo dvomim.

Ne rabiš dvomit, tak to je. Prenosniki imajo recimo za predvajanje videa spcificiranih tam v povprečju nekje od 2-4 ur predvajanja. Dotične tablice pa okoli 9 ur predvajanja videa. tab 10.1 ima 7000mA kar pa ni tako malo. Je pa baje Ipad še za ene slabih 10% boljši kar se tiče vzdržljivosti baterije. Galaxy S mi ne zdrži niti pol toliko kot tablica.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja no? 9-10 ur je uradna specifikacija za tab-a, sam pa še nsiem testiral. Torej, če ti 9 ur predvaja video verjetno nimaš težav, da ti v praksi zdži dva dni in pol, razen če seveda non stop filme gor vrtiš
smile-1.gif
?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Men na iPadu baterija skoraj nič ne pada, če ga ne uporabljam. Glede da ga uporabljam predvsem v večernih urah, je drugi dan na istih procentih, kot prejšnji dan. Pa wifi ne izklapljam in push mail je skozi aktiven.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Men na iPadu baterija skoraj nič ne pada, če ga ne uporabljam. Glede da ga uporabljam predvsem v večernih urah, je drugi dan na istih procentih, kot prejšnji dan. Pa wifi ne izklapljam in push mail je skozi aktiven.

Ena izmed prednosti Jabolka... ko je ugasnjen, skoraj ni porabe.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Narobe sem te razumel, sem mislil da ti toliko zdrži ob konstantni uporabi.
Bolj kot trajanje baterije je osupljivo to, da si mislil, da je nekdo sposoben konstantno uporabljati tab 64 ur...
shocked-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
http://www.gsmarena.com/galaxy_tab_101_says_germany_goodbye_apple_wins_in_court-news-3113.php

Zanimiv citat kaj meni nemško sodišče (zgleda, da se jim je zmešalo!): "The judge basically said that only Apple is allowed to sell thin square tablets with round edges. That's just insane."

Ta sodnik je samo še za odstrel. To sploh ne vem kako je lahko patent. Pa do sedaj je bilo že veliko telefonov, ki so imeli "round edges", pa se noben ni pritoževal oz. tožil kogarkoli....vsaj jaz ne bi vedel, da so se tožarili no. Naj Samsung ponovno obudi tisto tožbo, kjer so tožili apple, da uporabljajo njihov Wi-Fi patent, pa naj jim to banajo...me zanima kaj bi bilo potem.
Goooo Sammy!!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jah...apple loverji bojo še zmiri apple loverji, ostali pa dvomim, da bodo teli dat svoj dnar applu, glede na to, kako jih je zaj**u. Že tako sedaj ni neki priljubljen pr ljudeh, razn tisti apple loverjih, ki preplačajo stvar, ampak naj jo, njihov problem. Pač tablice z Android OS so vedno bolj priljubljene.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
in Galaxy Tab je soliden izdelek, zato jim (Applu) gre vse skupaj še bolj v nos. Kar se mene tiče, dobra reklama za Samsung.

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Prav je tako. Naj Samsung pokaže malo inovativnosi še na designu. Glede na to, koliko imajo vsi povedati čez jabolko ne bi smela niti to prevelika težava. Glede na to, da so vedno popularne primerjave z avtomobilistično industrijo. Kako bi pa izgledalo, da bi bili vsi avti na avto salonu izgledali enako?

To kar dela apple je popolnoma logično. Poglejte si design tablic, ki so prišle ven v zadnjem letu. Namesto da bi proizvajalci naredili izdelek, ki bi jih ločil od ostalih, vsi ven pluvajo tablice, ki izgle dajo popolnoma enako kot iPad. Za povprečnega potrošnika, ki ne spremlja razvoja tehnike zelo pozorno, je lahko to zelo konfuzno. Slišal je za iPad, ko pa pride v trgovino, je na policah pet tablic, ki izgledajo zelo podobno. Normalno da bo apple vsaj poskušal zaščititi svojo blagovno znamko, v katero so zelo veliko vložili.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.