Doma jajca pečeš na žar plošči za plin?
Katerega pa imaš?
Razmišljam da bi si letos kupil kakšno žar ploščo (plin) in žar na oglje, nekaj takega (
https://www.iki-pro.si/zari-na-oglje)
Ima kdo žar od iki-pro?
Ja, tudi, flip over so najboljša, ga mam na balkonu, poleg njega pa velikokrat še Napoleona iz kamperja ven, katerega imam tudi opremljenega s ploščo ravno za namene jajčk in vsega boga poleg tega. Se teh jajc na razne načine kar napečem predvsem na morju, pa tud doma si jih velikokrat zaželijo moji štirje. Sam jest sem bolnik, sej je fajn mal eksperimentirat, sam pol se ti žarov nabere. Sem se teh plat od gorenca že kr neki znebu, sam plinkota sem obdržal.
Starejšo verzijo tegale z nogami imam stalno na balkonu:
Žar plošča s kanalom in lončkom za odtok maščobe - 60 x 45 cm. Višina roba je 4,5 cm. Debelina žar plošče je 6 mm. Teža je 17 kg.
www.plinko-zari.si
Pa tegale, ki je drugače obvezna oprema kamperja, zamenjal je tamalga ProQja:
NAPOLEON Prenosni plinski žar TRAVELQ™ TQ285-BK Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil NAPOLEON Prenosni plinski žar TRAVELQ™ TQ285-BK: Prilagodljivost in kvalitetna izdelava Pokrov Accu-Probe Rešetke WAVE Zanesljiv prižig gorilcev Zložljive nogice Prilagodljivost in kvalitetna...
www.aliansa.si
Tale mi zgleda za čevape vrhunski, je bil že v košarici lani, potem ko sem gledal enga Bosanca, k je peku na podobnem, sicer večjem žaru na pikniku od mulcev, pa je žena rekla, da sem bolnik, da če še en žar kupim, da se bo ločla tako da nimam izkušenj (po tej "grožnji" sem kupil kar izpod bora na Korčuli Napoleona, pa še kr ni vložila za ločitev
) :
IKI-PRO, Izdelava kovinskih izdelkov, Luka Klančišar s.p.
www.iki-pro.si