Jest bi se stegnu po tega....Živ, ena hitra. Imam Webra na oglje, ampak ko rabim nekaj na hitro zapečt, par čevapov, en kos mesa.... sem mi ne da oz. nimam časa kurblat cevga webra, zato bi si omislu takle plinski žarček, ki bi ga postavil lahko v letno kuhinjo, potem pa pod pult ko ni v uporabi...
Kaj bi vi izbrali?
Campingaz je verjetno fino, ker ima že regulator in prostor za hitro bombico, ga lahko uzameš tudi kam na kampiranje. Pri prvem pa morš uredit še bombo in regulator.... za okol nosit ni tolk fajn.
Saj je s plinom isto.To je isto, kot če daš v ponev.
Ampak ravno to, zakaj se ukvarjati s plinskim zarom v taksni situaciji, ce lahko enostavno vrzes v ponev in imas isto?Govorimo o "nekaj na hitro", predvidevam, da za eno, max dve osebi, ko se ti ne ljubi ukvarjat in čakat pri žaru na oglje. Jaz se doslej nisem ukvarjal z drugim, kot to, da bo "hitro" pečeno. Pridem domov, prižgem , vržem gor paket ražnjičev, medtem se preoblečem, naredim kakšno fižolovo solato ali paradižnik za zraven, max za 20 minut že ješ. Seveda pa ni isto, kot pri žaru na oglje. Tudi pri plinskem ni in nikoli ne bo isto, kot pri ogljarju.
Še enkrat, plinski žar ns rešetke ni isto...Ampak ravno to, zakaj se ukvarjati s plinskim zarom v taksni situaciji, ce lahko enostavno vrzes v ponev in imas isto?
Ok, na resetke res ni isto. Je pa zelo podobno ponvi na resetke. Spet, vem, ni "isto".Še enkrat, plinski žar ns rešetke ni isto...
Če jo že moraš prat jo peri izključno z vročo vodo, nikakor s cetom.Samo še nekaj bi vprašal.. Na koncu sem vzel Napoleon pro22k-leg-2 (305 eur iz Merkurja), ki ima litoželezno rešeto.
Bi moral pred prvo peko kaj naredit z rešeto? Verjetno vrei segret in namazat z oljem? Še kaj drugega?
Na koncu sem vzel Napoleon pro22k-leg-2