Napiši kako se obnese pant?
Mene pri tem odbija ravno pant, ker nisem ziher koliko to dihta?!
Jaz ga imam dve leti, brez pripomb. Temperaturo gre uravnavat dobro, ko pokrov zaprem in vse dovode zraka zaprem, oglje bp ugasne.
Napiši kako se obnese pant?
Mene pri tem odbija ravno pant, ker nisem ziher koliko to dihta?!
na youtube ji večina uporablja neko olje, ki je odporno na vročino.. Pravite, da gre tudi z jedilnim oljem? Prvič pa mislim fajn segret, in potem kakih 3x namazat in ponovno pregret.. Verjetno je to-to, ne?Fajn pregrej, ker bo tako ali tako smrdelo tudi od žara. Namaži rešetko z oljem in teraj. Jaz sem litoželezno ponev od Webra v dveh letih samo dvakrat premazal s prvim jedilnim oljem, ki sem ga imel pri roki in ni nobenega problema. Sem ugotovil, da je boljše kak dan po peki kar pustiti in potem umijem. Ne vem, mogoče ravno zato ni nobenih problemov. Jo pa uporabljam tudi v pečici.
Doda kakšen neželjen vonj hrani?Oprema za žar
www.petrol.si
Napiši kako se obnese pant?
Mene pri tem odbija ravno pant, ker nisem ziher koliko to dihta?!
Pant? Kako se obnese? V primerjavi s čim? Če je mišljeno z Webrom potem bistveno bolje.
Webrov dimnik, webrovi briketi in logicno... webrove kocke. Kao bio eko, dejansko ne zasmradijo kot parafinske bele. Mogoce mel drazji pride vse skup sam men je vredno. Firtoh (webrov) je pa senkan oz. na tecaju prsu zravenS čim pa vi prižigate oglje/brikete v dimniku za oglje? Papir, kocke za podžig ali kaj tretjega?