Napoleon ima vse bolhe rešeno od Webra. Tud nižja verzija je ok. Rešetko se čisti z dratperšno. Kako vam rata rjo dobit na žar mi ni jasno. Moj Napoleon travel je bil celo zimo na balkonu pod milim nebom. Enkrat pod 10 centi snega, pa rešetka nima rje. Seveda pa žar ceta ne sme videt.Je to best buy za ta denar, pa da je na plin? Weber je vsaj 100€ dražji, raje več, da je podobno naložen.
Se splača za kaj več stegnit?
Pa s katero ščetko se čišti litoželezno rešetko? Tastarga sem za "drotpiršno" pa se je res začel lupit in rjavet.
NAPOLEON Plinski žar ROGUE RB425RSB
NAPOLEON Plinski žar ROGUE RB425RSB Ključne prednosti, s katerimi Vas bo navdušil NAPOLEON Plinski žar ROGUE RB425RSB: Vrhunski materiali Višji pokrov Infrardeči zadnji gorilnik Stranski plinski gorilnik Retosserie set (vrtljiv raženj za žar) JET FIRE™ vžig WAVE™ rešetke Vrhunski materiali...www.aliansa.si
Jaz bi ti predlagal model brez panta na pokrovu. Recimo TEGA dostavljajo v Slovenijo za 10 EUR.Malo pomoči prosim. Trenutno imam Weber 45 velikost, staro cca 15 let, ki pa je počasi oodelal svoje + ratal je malo premajhen. Zato iščem naslednjika v velikosti 57cm. Kaj je trenutno best buy? Gledam v Merkurju (imajo še -12% popusta).
Je tole za kaj, ali kakšen drug predlog?
GBS SE-5775
ali
GBS E-5770
niti ne vem točno kaj naj bi bila razlika med njima? Kako se obnesejo te žari ki imajo tečaje za pokrov? Verjetno se pokrov da normalno sneti med peko? Bolje z tečajem ali brez (do sedaj je bilo itak brez, ker prej to ni obstajalo). Mogoče kakšen nasvet na kaj biti pozoren? Kupuje se seveda z namenom da bo potem vsaj 10let spet mir z tem.
Jaz tudiJaz bi ti predlagal model brez panta na pokrovu. Recimo TEGA dostavljajo v Slovenijo za 10 EUR.
jaz mam 10+ let webra in pokrov zahaklam na stran.. kolega ima 1 leto starega na pantu.. ni šanse da pokrije dekl na žar da kaj resno dihta..Super, hvala za predlog in link. Cisto iz firbca, zakaj pa se panta ne priporoca?