Kaksno mnenje o https://www.mimovrste.com/plinski-zari/klarstein-parforce-duo-zar-na-plin-crn ?
kalbo ?
kalbo ?
Če že čakaš, potem počakaj na black friday. Ali zakaj bi čakal na drugo leto ?Se splača zdaj kupiti nek oreng plinski žar al raje počakati na spomlad 2023?
Ni slab. Alternativa dražjemu webru 1200. Po velikosti rešetke je malo večji od webra. Tudi močnejši. Pa verjetno ima mrežo in ne litoželezno rešetko.
Sam bi, oziroma sem, raje kupil Napoleona.
ksz
dobil v kompenzacijo en keramični žar iz merkurja (biva) 60 cm, kak interesent? meni je napoti.
Saj je na kolesih?Če ne bi rabil viličarja, da ga prestavljaš po parceli, bi še mogoče bil zainteresiran...
Žal mi je za tebe, ampak hvala za info! Ker v kakem letu bom tudi sam zamenjal starga, pa se bom tej znamki sigurno izognil.Jaz imam broil kinga baron S590 ir. Sedaj so v akciji -15 off.
Od novega ena osvetlitev gumba ne dela. Serviserje cakam ze peti mesec.
Medtem je en kolescek za premikanje odpadel. Pomemben podatek: zar se je v teh parih mesecih premaknil parkrat za max par metrov (ravna povrsina - ploscice) zaradi ciscenja. So plastik fantastic sr.nje.
Gorilniki delujejo takole: prva dva na polno, ostali od leve proti desni pa cedalje manj. Zadnji na desni (vsi so “dvojni”) pa segreje manj kot pol tistega na skrajni levi strani. Od novega. Serviser/uvoznik je rekel: naj malo potolcem po priklopu plina?!
Pozitivna zadeva: je velik, …. to je pa tudi vse.
Glede na ceno (jaz sem placal cca 1800 eur brez vseh dodatkov. Za dodatke sem zmetal vec kot 400 eur) je cisti bullshit izdelek.
podpora/servis v kur..cu.
Izdelek ni vreden pol kur..ca
Te se kaj zanima?
Ja, se obnese, tudi v hladnem - mrzlem - vetrovnem vremenu.ksz
dobil v kompenzacijo en keramični žar iz merkurja (biva) 60 cm, kak interesent? meni je napoti.
Saj je na kolesih?
Itak. Ampak dva to naredita brez tezav. Saj ni potrebno celega naenkrat vstaviti? Jaz sem mojega Bono Midi (manjsi) sestavil sam, pa da vecjega dva skupaj ne bi?Ga moraš nekako v voziček spravit, da je na kolesih. Mojga Big Joe smo 4je nesli, pa na stojalo spravl. Ker imam nekoč v planu si postavit letno kuhinjo, me že zdaj skrbi kako ga bom prestavil do tja