Desni del je vseeno zelo lep videti.Tole pa rata, ko maš nekatere, ki “krvavega” ne jejo … Poglej priponko 58001
Ne vem, no... Glede na barvo, dimil ravno nisi....Pa tudi, če na žaru na oglje ( mastertouch, ki si ga omenil ) ne uporabiš popolnoma nič lesa za dimljenje, bi tole moralo biti malo bolj "temne" barve. Takega piščanca ( barve ) jaz dobim iz navadne el. pečice...Ali pa že nekaj let delam popolnoma narobe.Poglej priponko 58000
Senzor pravi, da je že.
Oblak, saj ne šimfam, niti pod razno ne...ampak glede na to, da je rekel, da bo prvič pekel piško na mastertouch žaru na oglje in da bo tudi dimil....Me razumeš ?Pa dobr. A je treba prec šimfat? Piška čist slastno zgleda.
Dima je lohk edin preveč, premal bo zmer ok. Vsi ki to počnejo prvič mnogo preveč zadimijo vključno z mano, prvič smo jedl rauvnik. Tko da je tole čist ok.Oblak, saj ne šimfam, niti pod razno ne...ampak glede na to, da je rekel, da bo prvič pekel piško na mastertouch žaru na oglje in da bo tudi dimil....Me razumeš ?
Vse informacije in prikazano na sliki nekako ne gre skupaj....Ampak, samo da so jedci zadovoljni....
Pa pozabi na dimljenje...Že samo oglje da bolj "črno" barvo. To na sliki ni niti pod razno " črne" barve...brez dimljenja....Ampak, ok....jedci bodo že zadovoljni....Dima je lohk edin preveč, premal bo zmer ok. Vsi ki to počnejo prvič mnogo preveč zadimijo vključno z mano, prvič smo jedl rauvnik. Tko da je tole čist ok.
Dva okrogla za pečt pice; spodnji kot deflektor, vmes trije distančniki za kroženje zraka ( m16 matice zvarjene ) , zgoraj pice. T okoli 300°C. odlično. Uporaba klasičenga oglja + Očetovo.Ali tole je za kaj? Za v žar rabim pizza kamen.
Leaflets
Lidl's history goes back to the 1930s, when the company was founded in Germany as a grocery wholesaler. Today, Lidl is one of the largest grocery retailers in Europe.www.lidl.si
ono japonsko iz riža in surove ribeKaj je "suši"?
Weber Q1200 ima eno samo pomanjkljivost in sicer ima samo en gorilec namesto dveh, kot ima Napoleon TravelQ. Imam enega 1200 pod ugodno za prodat, če te zanima mi piši na ZS.Iščem neko alternativo "suši" in obenem, da je tudi prenosen.
Kakšno mnenje o Weber q1200?