Čist ok bo. Sicer pa ko se navadiš bo navaden kuhinjski zadost. Jest jih vedno vzamem ene par, ko jih majo v akciji v Lidlu al pa Hoferju.Hvala. Sem ze vzel bauhausovega. Poglej priponko 57970
zakaj ene par? se pokvarijo?Čist ok bo. Sicer pa ko se navadiš bo navaden kuhinjski zadost. Jest jih vedno vzamem ene par, ko jih majo v akciji v Lidlu al pa Hoferju.
Mislim, da 39.koliko pa stane?
Ni ravno kvaliteta, je pa točen. Ko crkne vzames iz škatle drugega.zakaj ene par? se pokvarijo?
Dobil si zraven dve košari za oglje. Vsako na eno stran obe zakuri, v sredino posodo z vodo in potem piško na hrbet nad to posodo. Za piško je več variant, lohk se greš low and slow in jo pajsaš na 110 stopinj dokler temperatura v prsih ni 75 stopinj. No ko ma 65 odpreš vse ventile da jo zapeče in pol do 75, pol pa obvezno za 20 minut počivat.Mislim, da 39.
Pekel bom skoraj 3 kilskega domačega piscanca v mastertouch webru, kaksen nasvet? Indirektno klasika ali z unim pladnjem cez brikete, k naredi kao pečico? Od lesa mam jablano in češnjo. Kaj bi priložil?
Nekam na sredino najdebelejšga dela. Meri bolj na konici.Hvala. Temperatura v prsih, kok to globoko zapičite sondo? Ali meri temperaturo po celotni dolžini sonde ali bolj na konici?
Sam nežno z dimom pri piščancu. Pa eno malčko jim prej speč, da naujo sitni.