Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Samo med SW 12 in Race Waveflex je pa ogromna razlika.
Lahko poveš kakšna?
Citat:
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Citat:
Lahko poveš kakšna?
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Kam bi pa uvrstil smuči serije SpeedX?
Od Speedwave pa verjetno zame pride v poštev 8 ali 10. Imam okoli 90 kg, zato bi bla verjetno boljša izbira 10.
Res sem čisto zmeden :S
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Smučka je enkratna. V primerjavi z mojo prejšnjo Integro 6, je kot noč in dan.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Večkrat sem se zalotil, da je smuča hotela drugam in je že španalo vezi v kolenu.
Citat:
Uporabnik imperator pravi:
Citat:
Lahko poveš kakšna?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mava fotre tm tm.......moj sicer ex učitelj smučanja......se je že dobro privadil na nov slog....
Ker je bil vedno entuzijast in v top kondiciji je bil vedno na tekmovalnih smučkah in pancerjih......hvala bogu imava školjko pancerja enako ( minimalna razlika v št. noge).....tako da si lahko izmenjujeva smučke.....on ima GSX jaz SLX
Kaj opažam........da ima pri mojih lopatah ( SLX ) probleme z repi.......pač velikokrat mu potegne noge klasično še na V oz z drugimi besedami...ne uspe mu vedno vozit po obeh smučkah...posledica je da si zadaj hodi po smučkah
Tudi sedaj ko je bolj v letih jaz vozim z njegovimi tekmovalnimi pancarji ( atomic sport II ) on pa ima moje rekreativne.....
Pred kratkim sem mu tudi za RD kupil želvo......ker je bil že 2 žrtev bordarjev in mu ni blo najbolj prijetno....sploh ne za njegova leta!
Tako da ti svetujem želvo.......kake rekreativne (udobne) pancarje....lahko tudi za bolj zahtevne rekreativce če je še pri ta bolj zagretih
In pa smučke glej bolj v "polcarving formatu" ( glej za manjšimi lopatami!!! ) ....če praviš da je bil še oldskool na ploh dilcah