Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Jaz imam eno vprasanje. Glede na porast elektricnih pripomockov, ki jih s sabo vlacim na dopust, sem zacel razmisljati, da bi zacel v kampih uporabljati elektriko (do zdaj nisem nikoli jemal elektricnega prikljucka) za polnjenje vseh baterij, posledicno bi lahko tudi kuhal na elektriko. Zato sem si zacel ogledovat razne prenosne indukcije oz. steklokeramicne plosce....neke cheap variante za dopust. Kolikor sem zasledil imajo naceloma moc okol 1500-2000W .... potem pa opazim, da so po kampih varovalke med 4 in 6 amperi....kar je precej svoh. Se sploh da kuhat na tako svoh varovalkah.....6A naj bi preneslo po racunici cca 1300W. Kake imate vi izkusnje? Se da kuhat na steklokeramicni? Ali sem samo jaz naletel na kampe s tako svoh varovalkami? Ali pa sploh ni problema glede varovalk?
Hvala
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ne nakladaj....mi smo vlekli adrio za 4, s citroen viso 55 konjev pa smo vse dali skozi hribe in doline... megan bo cisto ok za cijazenje 90 na uro
Poglej si podatke starih avtomobilov, recimo krivuljo navora za Katro. Pol pa zajami sapo, malo premisli, poskusi razumet....Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
Romzi, koliko % avtomobilov je imelo, ko je bila tvoja prikolica nova več kot 80kW?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ne nakladaj....mi smo vlekli adrio za 4, s citroen viso 55 konjev pa smo vse dali skozi hribe in doline... megan bo cisto ok za cijazenje 90 na uro
Koliko km si pa ti že vlekel prikolo? Da se marsikaj, ko te pa konkreten sunek burje prime si pa precej srečen, da imaš prikolo zapeto na konkreten avto in ne na Megana. Zase vem, da prikole z omenjenim avtom ne grem vlečt, se imam preveč rad.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Koliko km si pa ti že vlekel prikolo? Da se marsikaj, ko te pa konkreten sunek burje prime si pa precej srečen, da imaš prikolo zapeto na konkreten avto in ne na Megana. Zase vem, da prikole z omenjenim avtom ne grem vlečt, se imam preveč rad.
jaz sem jih naredil bolj malo sem pa se na zadnjem sedežu prevozil po celi bivši jugi...burja, košava, ostali vetri vse je šlo skozi, pa je bla prikolica skoraj isto težka kot pa avto...
ce je pravi stranski sunek burje pa ti nebo pomagal noben avto ker se bo prikola itaq prevrnila...
najboljse da si unimoga kupis...