Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Dejte no... Če obstajajo navodila kam vinjeto nalepit, jo nalepite tja, ne pa da popišete 11 strani gluposti. Fak, kaj si znamo Slovenci zakomplicirat življenje, ne moreš verjet!
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa kaj je s tabo, sem klical na dars in so mi rekli da ni nič hudga če je spodaj levo in da moram imeti še tisti pildek, ki ostane zdraven vinjete ko se vinjeta odlepi, da se vidi da si jo ti kupil in da je tvoja.
lp
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa kaj je s tabo, sem klical na dars in so mi rekli da ni nič hudga če je spodaj levo in da moram imeti še tisti pildek, ki ostane zdraven vinjete ko se vinjeta odlepi, da se vidi da si jo ti kupil in da je tvoja.
lp
Ker predvidevajo veliko kraj vinjet ?Citat:
Uporabnik Gamero pravi: da moram imeti še tisti pildek, ki ostane zdraven vinjete ko se vinjeta odlepi, da se vidi da si jo ti kupil in da je tvoja.
Čez par let ne bo več vinjet.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dajte mal dihat DARSu, tole so expresno izvedli, ziher bo čez par let boljše.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Jst sem se skoraj zmotil in kar oba dela nalepil na šipo
Citat:
ker gre za novi vinjetni sistem in ker se zavedamo, da slovenski vozniki nanj še niso navajeni (tako vsaj kažejo številni telefonski klici in elektronska sporočila, ki so skoraj vsa s strani domačih voznikov, čeprav so navodila za lepljenje vinjete opisna na njeni hrbtni strani)), z izjemo tistih, ki so že potovali v države z enakim sistemom, cestninski nadzorniki DARS d.d., policija, carina in prometni inšpektorat v okviru letošnjih šestmesečnih vinjet ne bodo oglobili voznike, ki vinjete ne bodo imeli nalepljene izključno kakor je opisano na njeni hrbtni strani. Seveda pa bodo morali meti veljavno vinjeto, pravilno preluknjano, neponarejeno in pravilno nalepljeno (pri nameščanju vinjete se ne sme uporabljati dodatnih ali posebnih folij, priseskov, lepilnih trakov in podobno) na notranji sprednji strani vetrobranskega stekla.