Kje imate navigacijsko napravo?

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
če misliš za moje stojalo .
z tem stojalom je tko je odlično, lahko ga obračaš ožaš širiš tudi tisto "štango" lahko zvijaš kamorkoli hočeš
kupil sem ga v bigbangu spodaj pri gsm telefonih cena okoli 18 eur (ne spomnem se več)
prpopal sem ga pa samo enkrat in to junija meseca in od takrat drži ko pribit. med vožnjo pa ne trese nič oz minimalno če se že voziš po makadamu.

priporočam

lp

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Povej mi prosim ime, ker sem z Obale in ti si verjetno kupil v Lj, tako da ga naročim preko neta. Hvala.

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Še moj projekt:
Najprej je bila klasika, bodite pozorni na obliko pripetja nosilca na cradle
TlbxI4ZvYhJKevDjpMTZG.jpg

nato sem kupil nek enostaven in poceni univerzalen nosilec in od njega uporabil nosilčke za montažo v zračnik.
Dodal sem spodaj še distančnik da stoji na armaturki pod ustreznim kotom:
6XgYUqe8eN93_uQ_9TzOI.jpg

tukaj je še malo grdo od lepila...
in rezultat:
-nYziIXOEWMnJ0FRNKeBa.jpg

5ZuzjtEfsrC_yNcHVd_XK.jpg

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
btw, glede na to da ima Asus A636N, GPS anteno "za odpret" sem bil skeptičen glede sprejema signala ker v tej postavitvi ne moram odpret antene.

Ob uporabi zaprte antene, nisem opazil bistveno slabšega sprejema signala, torej navi. deluje b.p.

Nazadnje urejeno:

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Jaz imam takšne konektorje za pritrditev na mojem original nosilcu. Malo sem moral predelat (poglej na tej strani malo bolj zgoraj)!
Drži pa odlično !

boklavdi

Zelenc'
13. nov 2007
5
0
1
Osebno sem zelo zelo prepričan, da je najboljša montaža na sredini vetrobranskega stekla, kar se da spodaj proti armaturki.
Zakaj?
Da tudi sopotnik vidi, kjer se furamo in da imaš oči kar največ na cesti.
Sem sicer testiral različne postavitve, a ta mi je najbolj kul,...pa tudi,..poglej Volvo, kje ima serijsko
wink-1.gif
. Torej čimnižje in čimbolj na sredi.

lpB

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Za vse, ki ne želite imeti navigacijske naprave na steklu, se dobi nosilec za ventilacijske reže. Za Garmin Nuvi in StreetPilot se dobi tukaj: ARKON . Cena z poštnino je 32,05 €. Pošiljka iz Amerike potuje cca. en teden. Za imetnike PayPal računa pa je podoben nosilec na eBay-u za cca. 20 $.
gn047.jpg

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jaz zalepim takoj pod ogledalo...Mi najbolj ustreza, pa še če gledaš od zunaj se najmanj vidi...

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
in ti tudi zapre pogled naprej desno, razen če si dost majhen, jaz bi najraj še ogledalo dol dal, ker mam glavo čist pod stropom in me moti da imam v tisti del zaprt pogled. Jaz jo imam ali na sredini čisto spodaj na steklu in mi nič cestišča ne zapre ali na zračnikih ali pav levem kotu spodaj in mi spet nič cestišča ne zapre. Res si pa ne predstavljam da bi jo imel pod ogledalom.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Bom slikal ob priložnosti. Vsak si pa nastavi kot mu paše. Odvisno je tudi od modela vata, saj ima vsak drugačno razporejeno, višino sedežev, stebričke,..

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik boklavdi pravi:
Osebno sem zelo zelo prepričan, da je najboljša montaža na sredini vetrobranskega stekla, kar se da spodaj proti armaturki.
Zakaj?
Da tudi sopotnik vidi, kjer se furamo in da imaš oči kar največ na cesti.
Sem sicer testiral različne postavitve, a ta mi je najbolj kul,...pa tudi,..poglej Volvo, kje ima serijsko
wink-1.gif
. Torej čimnižje in čimbolj na sredi.

lpB

Se strinjam, tudi jaz imam tako najrate.
Sem pa videl, da Sony zraven (novejših) navigacij daje tak pritrdilni mehanizem, da lahko navigacijo postaviš na armaturno ploščo, namesto na šipo. Zanimivo.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.720
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
V Mercatorju sem kupil nosilec (17 EUR), ki se pritrdi na steklo, ima pa tako dolg "pecelj", da je GPS dejanjsko na armaturni plošči, tik ob števcih in ga dosežem, brez da bi se moral nagibat naprej.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Za vse, ki ne želite imeti navigacijske naprave na steklu, se dobi nosilec za ventilacijske reže. Za Garmin Nuvi in StreetPilot se dobi tukaj: ARKON . Cena z poštnino je 32,05 €. Pošiljka iz Amerike potuje cca. en teden. Za imetnike PayPal računa pa je podoben nosilec na eBay-u za cca. 20 $.
gn047.jpg

Še ceneje - manj kot 10 ojrov in to iz Las Vegasa
grims-1.gif