Kje imate navigacijsko napravo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na levi strani ob volanu in tako, da lahko držim volan z obema rokama in tipkam po telefonu. morda mi je lažje k mam mal daljše prste
smile-1.gif

@jest a imaš pritjerno na šipo al na armaturko? men je tis tna šipi grdo tko da pol dol snamem ko ne rabim

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik Fusion pravi:
na levi strani ob volanu in tako, da lahko držim volan z obema rokama in tipkam po telefonu. morda mi je lažje k mam mal daljše prste
smile-1.gif

@jest a imaš pritjerno na šipo al na armaturko? men je tis tna šipi grdo tko da pol dol snamem ko ne rabim

Imam pritrjeno na sipi... na armaturko ne gre...edino ce bi dal drug nosilec, ker je armaturka hrapava in se tista gume ne prime...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
KSZ

Sam imam svojo navigacijo točno tako kot Jest in mi jemlje skoraj nič pogleda.

Sem se pa ta teden ukvarjal z eno drugo in sem jo imel nabito na steklo kot kaže slika.

Sorry, ampak vsi, ki imate tako lahko samo tumbate, da vam nič ne zakriva.

V mestu niti ni tako hudo in dejansko ne zakriva ravno dosti pogleda ampak izven mesta je pa noro. Desnih ovinkov skoraj ne vidiš in guess what? Točno tistega dela v katerem se običajno nahaja kolesar ne vidiš.

Toliko o tem. V glavnem, imel gor le kolikor sem moral, da sem stestiral, če vse skupaj deluje in potem je šlo dol zaradi lastne in tuje varnosti.

PS: Pardon za slabo sliko, ampak to pač je vse, kar telefon da od sebe.

Nazadnje urejeno:

frik

podporočnik
23. jul 2007
252
0
16
40
Domžale
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Pri meni iz moje višine navigacija pokrije le del pokrova motorja. Tko da vse, kar spregledam je le kak ptičji kakec, kolesarke še vedno lahko mirno gledam v rit.

Če bi "navadni" avtomobil, kjer je položaj voznika nižji kot v kombiju pa bi res dal verjetno navigacijo kam drugam..

p.s:

Če postaviš navigacijo v horizontalni položaj jo potem lahko pritrdiš dosti nižje na šipi..

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Prvic, slikal si skoraj tako kot da imas napravo pred nosom. Se mi zdi, da je glava malce bolj oddaljena. Drugic, ko vozim ponavadi gledam predse, ne vem kako bi tako lahko kaj spregledal. Ce pa gledas naokoli se ti pa zgodi, da spregledas tudi brez navigacije. IMHO.

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
če je slika malo slabša se že razume ..... bolj težko pa razumemo, da ne znaš uporabit funkcije RESIZE
confused-1.gif

zasedla bi manj prostora na strani - bila prijaznejša do uporabnikov na klicnih linijah - in glede na kvaliteto celo izgledala bolje in ostrejše ......
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Shando pravi:
bolj težko pa razumemo, da ne znaš uporabit funkcije RESIZE
confused-1.gif

zasedla bi manj prostora na strani - bila prijaznejša do uporabnikov na klicnih linijah - in glede na kvaliteto celo izgledala bolje in ostrejše ......
wink-1.gif
Znam, ampak žal ni bilo časa.
Evo, bo sedaj v redu?
grims-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

KSZ

Sam imam svojo navigacijo točno tako kot Jest in mi jemlje skoraj nič pogleda.

Sem se pa ta teden ukvarjal z eno drugo in sem jo imel nabito na steklo kot kaže slika.

V mestu niti ni tako hudo in dejansko ne zakriva ravno dosti pogleda ampak izven mesta je pa noro. Desnih ovinkov skoraj ne vidiš in guess what? Točno tistega dela v katerem se običajno nahaja kolesar ne vidiš.

Toliko o tem. V glavnem, imel gor le kolikor sem moral, da sem stestiral, če vse skupaj deluje in potem je šlo dol zaradi lastne in tuje varnosti.

zgleda da se na začetku posta nisva ravno razumela.

jaz imam nosilček napopan na šipo ampak je še ročka od nosilca in približa dlančnik čisto do mojih sredinskih zračnikov tako da pri meni pogled na cesto niti najmanj ne zakriva ob priliki bom prilepil slikco da dokažem zadevo.

je pa tudi odvisno od globine armature in velikosti in položnosti vetrobranskega stekla.

tako kot prikazuješ na priloženi sliki pa niti v sanjah nebi imel, je skrajno neukusno in pa čisto zares nevarno!!!

LP

Nazadnje urejeno:

Dravni

Pripravnik
30. okt 2007
41
0
6
Ljubljana
Evo še moje je vgrajena in jo ni potrebno vedno jemati dol ampak jo pospraviš in zapreš
cheer.gif

104920-garmin.jpg

Priponke

• 104920-garmin.jpg
    104920-garmin.jpg
    76 KB · Ogledi: 263
Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Poročaj prosim kje si kupil to stojalo za dlančnik, pa je dovolj trdno da ne ziba preveč...