Kam nalimati vinjeto?

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
stupid question: a je res težje videt vinjeto na sredini pri vzvratnem ogledalu, kot pa levo SPODAJ ? zgoraj mam zatemnjen rob, če zalepim pod rob, pa mi ovira pogled na cesto ... sem pa od jutri naprej torej v prekršku ker jo mam pod vzvratnim ogledalom
frown-1.gif
in to pol leta tak ostane

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kaj pa ce imas reno 4, kam nalimas vinjeto? ker tale slovenska je ze 50% vecja od avstrijske in pokrije pol vetrobranske sipe pri katri

jezen.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz jo bom zalepil zraven avstrijske imam 10cm rob pa bo še ta zraven pasala ne bo nobenega problema!
zmaga.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Nekdo je svetoval, da se stare vinjete najlepše odstrani z bencinom....

Je še kak drug način, kajti ne bi rad, da mi avto smrdi par dni po bencinu :/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Kaj je bolj učinkovito - "čisti" alkohol ali bencin?

Avto mam cele dneve na soncu, samo bolj se je "zažgala" [censored]
wink-1.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
za darjana....
na pumpi se dobi odstranjevalec drevesne smole. piše gor resin remover, pa storž je narisan, jaz zmeraj tisto uporabljam, potem pa še s čistilo obrišem šajbo da je čisto čista.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Brat me je ravnokar poklical in povedal da so na radiu povedali, da je DARS izjavil, da naj tisti ki smo napačno nalepili vinjeto pridemo na DARS pri Brdu z računom in listkom od vinjete ter da bomo dobili novo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
si ziher? ker zdajle so na val202 povedali, da dars vse tiste, ki so vinjeto nalepili na sredo ali na desno, naj jih pustijo tam kjer so in se ne hodijo gužvat na Grič
evil.gif

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Tako mi je povedal par postov višje omenjeni gospod z MZP.

Na DARSu pa pravijo, da bodo v dnevu dveh pojasnili zadevo o lepljenju vinjet.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ravnokar klical na DARS (na Griču) in je gospa povedala veselo novico:

Rekla mi je naj pridem tja s potrdilom od vinjete in/ali računom, ter da bom dobil ALI nekakšno potrdilo, ALI pa novo vinjeto -točno kaj še ne ve, verjetno začasno najprej samo potrdilo o tem da naj nas ne kaznujejo, potem ko bodo ugotovili kaj z nami bodo pa verjetno obvestili dalje.

Vsak dan do 20:00 lahko pridemo tja da se zavarujemo in rešimo zadevo tako kot je treba.

Rekla je, da ve za nas - tiste ki smo prilepili vinjeto za ogledalom.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
tole z lepljenjem vinjet so pa konkretno zakomplicirali... ko da ni noben pomislil, da pa levo zgoraj bodo nadležne... isto dela pri pregledovanju bi meli, če bi ble lahko na desni, pa veliko manj komplikacij in pritoževanja
rolleyes-1.gif

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina

Vzel sem si obilo časa in dodobra prečesal tole (dolgo) temo...
uf-1.gif

Na koncu sem se pa le odločil, da se osebno pozanimam, kako stvari stojijo pri Dars -u!

Situacija je takšna, da se vinjeto lahko prilepi tudi levo spodaj, tistim, ki jo imajo prilepljeno na desni strani pa sporočam, da naj tudi ne bi imeli težav.
Konec koncev je njihov glavni cilj zagotoviti vinjeto čimvečim odjemalcem.
wink-1.gif

"Po odstranitvi zaščitne folije vinjeto nepoškodovano namestite na levo notranjo stran vetrobranskega stekla, in sicer tako, da je jasno vidna od zunaj."

Leva notranja stran torej pomeni vsekakor tudi prostor levo spodaj...
zmaga.gif
(po zagotovilih Darsa)

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jaz sem jo nalepil levo zgoraj in me moti natanko 0. Nehajte komplicirat tam kjer ni treba.