Kjerkoli in kadarkoli je priložnost.Citat:
1.) Kje ga perete (doma ali v avtopralnici)
Rain Pouring System 2000 Ecomatic.Citat:
2.) Kak postopek uproabljate pri domaæem pranju?
Zaupam vetru in soncu, posebej učinkovita je tudi vožnja po AC.Citat:
3.) Kako ga posušite?
Ultradurable nanos v kombinaciji blata, prahu in zemlje.Citat:
4.) Dodatna zaščita (voski, poliiši, polimeri...)
Kdo je tvoj plen: pivo ali avto?Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Če maš kapnico, ni potrebno obrisat avta. Preverjeno. Moj postopek je podoben sam da prej pa potem spijem pivo in pazim, da nisem na soncu s plenom.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Če maš kapnico, ni potrebno obrisat avta. Preverjeno. Moj postopek je podoben sam da prej pa potem spijem pivo in pazim, da nisem na soncu s plehom.
Gate so gate, to je dejstvo ali teh tud ne pereš nikoli?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
We dont. Its pleh, pranje ne spremeni tega dejstva
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pogosto pa umivaš čevlje?
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pogosto pa umivaš čevlje?
Ko se umažejo jih umijem. Želim da so vedno lepi in čisti. Vedno sem urejen.
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
1.) Jaz ga perem vedno doma, vedno ročno. Prvič mi je škoda dati denar za pralnico. Drugič pa krtače poškodujejo lak. Tretjič ne gredo tako natančno kot jaz želim, Dober šofer ima vsaj neko osnovnp vez z vozilom, ve kako je servisiran, kaj se menja, kako je čist. (meni je umazan avto isto kot bi z blatnimi čevlji hodil in se kazal naokoli z njimi.
2.) Visokotlačni čistilnik - Najprej ga sperem, da se odstrani večja površinska umazanija. čiščenje platišč.
Ko je spran uporabim Sonaxa.
3.) Ko je spran in moker, ga polijem s tem sušilcem. Glede na to da imam črn avto in se pozna na najem vsaka lisa, in je sušenje z mikrofibrami in raznimi košutkami ter alakantarami odpade. Tukaj daš samo v kanto za zalivanje rož (15l daš 15 ml sušilne tekočine) in voda ko se posuši ne pusti niti ene kapljice, niti ene lise. Na koncu še premažem gume in to je to.
Pranje avtomobila v kompletu mi ne vzame več kot 30 min.
4.) 4 x na leto zaščitim svoj lak (jeseni in spomladi ga spoliram, polgrobo in fino) + (poleti in pozimi ga premažem polimerjem Seal it.