Kako fina je Slovenija....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
torej v čem je trik.
Trik je v tem, da si se ti spustil v debato o nečem, o čemer pojma nimaš.
Ti imaš cigana rad in ga zagovarjaš dokler ta cigan okol moje hiše hodi, dokler meni škodo dela in dokler ga ti vidiš samo po televiziji. K sebi ga pa ne povabiš. Kozlariš o nečem, kar ne poznaš in kar se tebe ne tiče, vendar privoščiš pa drugim, da imajo probleme na račun tvoje publicitete, češ kako si dober do drugačnih ljudi in kao kultur.
Veš lahko je bit dober do ciganov, dokler traja ta dobrota na račun drugih. Ko se bo ta tvoja dobrota delala na tvojih plečih se pa oglasi!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem jest teb napisal, da sem imel cigane za sosede dolga leta. torej kaj bi še rad.

aja, publiciteta zaradi izražanja ljubezni do coiganov in sploh in oh tolerance.

pa da malo omajamo to sliko:
- težko prebavljam cmere kot si ti in tebi podobni (za vse krivi drugi'
- težko prebavljam osebke, ki se smilijo sami sebi, ne naredijo pa nič ' za vse krivi drugi in popravit se ne da nič'
- ne prebavljam pijanih za volanom
- ne prebavljam ekstremistov, takih in drugačnih

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
- težko prebavljam cmere kot si ti in tebi podobni (za vse krivi drugi'
Hja, a sem mogoče jaz kriv, da meni cigani kradejo?
Citat:
- težko prebavljam osebke, ki se smilijo sami sebi, ne naredijo pa nič ' za vse krivi drugi in popravit se ne da nič'
- ne prebavljam pijanih za volanom
- ne prebavljam ekstremistov, takih in drugačnih
Na tole pa ti lahko rečem le, da imaš pač slabo prebavo.
Men prebava kar dobro dela, še posebno kadar preberem, kaj takega kar napišeš ti. Te moram pohvalt, da ti z svojim neumnim govoričenjem deluješ prav odvajalno. Kot donat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
sem ti napisal.

imel sem cigana za soseda. dolga leta. ne oddaljuj se od teme.
Hja, ti verjamem.
In če uporabim tisto zgodbo o dveh enakih hišah, ki sem jo že napisal v tej temi, si se odselil ti. To pa zato, ker si imel boljšo ponudbo za tvojo hišo kot jo je imel cigan, ki svoje hiše ni mogel prodat zato, ker je imel slabega soseda katerga noben ni maral.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Dal sem ti predlog za življenje brez problemov s cigani.
Ima dobre ("ni problemov s cigani") in slabe strani ("potrebna zahtevna selitev").
Tak kot večina predlogov.
Odločitev je tvoja.
A da bi cigane enostavno z kolom namlatili, ti pa ne odgovarja tak predlog? Pa bi bil problem ravno tako rešen.
Cigan se boji samo batin. Na pravno državo se on požvižga. Če bi jih poznal bi vedel, da je tako.
Obstaja še druga rešitev. Da se cigane preseli tja in k tistim, ki imate cigane radi. Zakaj nebi skupaj živeli ljudje, ki se imajo/te radi in ki se razumete?

No, če pa imaš že svojo rešitev (oziroma kar dve), kje je problem ?
confused-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
No, če pa imaš že svojo rešitev (oziroma kar dve), kje je problem ?
Nikjer. Saj si se ti utaknu v mojo rešitev pa softi. Med vrsticami sta mi hotla povedat, češ da sem rasist in da so cigani pač drug narod z drugačno kulturo in da jih ne razumem, pa da jim moram kar pustit, da kradejo in podobno klobasanje.
Jaz problematiko s cigani poznam malo bliže saj imam dovolj prakse z njimi in vem, da policija in sodstvo z njimi ne more opravit kar tako kot z ostalimi "civilnimi" prestopniki. Cigana finančno ne moreš kaznovat, ker denarja kao nima, vzet mu tud nimaš kaj, ker tud nič uporabnega nima (same smeti in odpad) če ga pa strpaš v zapor, mu pa u bistvu ustrežeš, ker bo spal na toplem pod streho in jedel dobro hrano. Pa še za cel razred njegovih ciganskih mladoletnih otrok naprtiš v državno skrb, če ga zapreš.
Se pa cigani bojijo batin in izgona iz svojih jazbin. To pa preverjeno deluje, vendar se raznorazni varuhi kot si ti, softi, Hanžek, pokojni predsednik Drnovšek itd... ne strinjate s to rešitvijo, svoje rešitve pa nimate. Znate pa pljuvat po tistih, ki smo od ciganov oškodovani. To pa znate.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa a res mislite, da dobi tolk pomoci sam zato, ker je ciganka ?
ste pa res naivni
uf-1.gif

Naiven si ti!

Je šla kolegica(brezposelna samohranilka) na socialno in ni vedela kaj naj reče da bo dobila otroške doklade.

Napol v šali sem ji rekel da naj reče da dobi vsak cigan doklade. Ko jo je socialna nekaj sprovocirala je to res omenila in dobila odgovor da je to res ampak ona ne bo dobila toliko kot cigani.
10.gif

Ma daj nehaj tu pravljice pripovedovat, ker nismo več otroci.

Brezposelni samohranilki da niso hoteli dat otroškega dodatka my ass..

Romi ne dobijo nič več sociale, kot Slovenci.Ne vem, od kod pobirate te bedarije.Je pa res, da ima redkokateri Slovenec 3-4 otroke, Rom pa skoraj vsak.Zato oni dobijo "več"..

Če res mislite, kako se imajo fajn, pa se pojdite malo zapečt v solarij, dajte si kakšno čudno ime, pa da avs vidim, kako vas bodo ljudje obravnavali.Ko je Romom "tako lepo"..
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Romi jejo ježa
Pa moj krompir, solato, korenje, jabolka, grozdje, paradajz, čebulo, sosedove kokoši, nemalo kakšen hladilnik po vikendih in zidanicah radi pospravijo, tud pes in kakšen konj jim gre v slast itd....pravzaprav so vsejedi. Se jim tudi vidi. Malo kater cigan je kumaren in mršav. Kar radi jedo ja. Imajo dober apetit.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Če res mislite, kako se imajo fajn, pa se pojdite malo zapečt v solarij, dajte si kakšno čudno ime, pa da avs vidim, kako vas bodo ljudje obravnavali.Ko je Romom "tako lepo"..
Ciganom je lepo iz tega vidika, ker so deležni samo pravic. In to po vaši zaslugi in zaslugi raznih varuhov človekovih pravic, ki cigane od daleč gledate. Dolžnosti cigani nimajo. Disciplinske sankcije jih pa ne prizadanejo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Koliko Slovencev dobi dodatek za prehrano tako kot Strojani?

In ni bilo govora o tem da ne bi dobila otroškega dodatka, ampak ne tako velikega kot če bi bila ciganka. To ji je delavka na socialni povedala v obraz.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Romi jejo ježa
Pa moj krompir, solato, korenje, jabolka, grozdje, paradajz, čebulo, sosedove kokoši, nemalo kakšen hladilnik po vikendih in zidanicah radi pospravijo, tud pes in kakšen konj jim gre v slast itd....pravzaprav so vsejedi. Se jim tudi vidi. Malo kater cigan je kumaren in mršav. Kar radi jedo ja. Imajo dober apetit.

Pozabil si še na crknjene prašiče.
evil.gif

Pri kolegovih starših so izkopali teden dni poginulega in ga odpeljali. :bruh:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ja, in najbrz si pr tep tudi za ozimnico naberejo, da so priskrbljeni tudi za cez zimo
Kakopak, pa še pri drugih "civilih"
A misliš da cigan sam pridela kaj na "svoji" njivi? A si že kdaj videl cigana hoditi z motiko al pa na njivi orat in sejat?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pozabil si še na crknjene prašiče.

Pri kolegovih starših so izkopali teden dni poginulega in ga odpeljali. :bruh:
Maš prav. Cigani pravijo, da so crknjeni prašiči, ki jih že malo napne, najboljši za ajmoht. Ko so crknjeni prašiči nekako tako napihnjeni kot cepelin, so nartabulši....

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Fascinira me to, da cigane kritizirajo njihovi sosedi, hvalijo pa tisti, ki so daleč stran od teh bitij.
Res me zanima, zakaj je tako. SO morda tisti, ki živijo blizu cigotov res sami rasisti in rednecki? Ali pa je mogoče njihov odnos posledica resnih težav s cigani, ki jih ta država ne ureja?
Rad bi tudi spoznal koliko sosedov ciganov je nad temi bitji navdušenih. Koliko odstotkov? Pol promila?

Skratka, razni človekoljubci idealizirate cigane in sprejemate dejstvo, da so nekateri slovenski državljani po dolžnostih izenačeni, po pravicah pa ne, saj jim pravna država ne zagotavlja zaščite njihovih pravic, ki jih kršijo cigani.

Hkrati pa imajo cigani cel kup zagovornikov, ki podpirajo njihove pravice, vključno s tistimi, ki posegajo v pravice drugih. Za cigana je sprejemljvo, da krši zakone, krade, laže in ne sprejema nekakšnih običajev tega okolja. DOlenjci pa se tako ne smejo obnašati, kajne? Ker če se, so takoj retardi in rasisti.

Je.beš takšno demokracijo in državo Slovenijo, kjer obvelja pravica močnejšega, primitivnejšega, na škodo tistih, ki so normalni, plačujejo davke in samovoljno ne posegajo v pravice drugih.

Stališče glede ciganov je edino stališče, kjer povsem podpiram Jelinčiča. Žalostno je, da je edini politik, ki zadev ne olepšuje. Vsi ostali se izgovarjajo na pravno državo, storijo pa ne nič, da bi to pravo tudi uveljavili. Jaz temu pravim mahanje s tujim penisom po koprivah. Svojega pa itak najverjetneje nimajo.