Kako fina je Slovenija....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
okol svinjanja bi te povabil v naš kraj.

tako socilaiziranih ciganskih slovencev še nisem videl. en dan bom začel nosit smeti nazaj lastnikom pred vrata.

pa še nekaj.
sprehajalci pustijo pse srat po mojem dvorišču, za katerega sem da 140€ na meter. jaz pa potem pobiram, da se otrok lahko igra. in kaj mi je mamica rekla ob priliki. SEJ JE SAMO KAKAL, JE MALI KAKEC.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa še nekaj.
sprehajalci pustijo pse srat po mojem dvorišču, za katerega sem da 140€ na meter. jaz pa potem pobiram, da se otrok lahko igra. in kaj mi je mamica rekla ob priliki. SEJ JE SAMO KAKAL, JE MALI KAKEC.
Ne vem zakaj sem se zdajle spomnil na Strutter Shit-stick ...

Javian

Zelenc'
15. sep 2008
13
0
1
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

pac ti in podobni neznate/nemorte/ zivet, ce vidite kaksnega, ki je drugacen od vas,
pa ceprav samo po barvi koze, ki si je ni izbral sam,

Ja, jaz tud nimam problemov s ljudmi druge rase, veroizpovedi, drugačnim mišlenjem...ITD Dok moje stvari in moje življenje pustijo na miru in se ne utikajo vanj, tko k se jaz ne v njihova življenja......

Sm jebat ga....Nekateri izmed naštetih se!
uf-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne da se mi zgubljat več časa s tabo, ker imam soseda olitno večjega cigana kot so tvoji. model gradi 300& večjo bajto od dovoljene z gradbenim, ker je pa živina in ima veze vsi povsod samo pravijo, da se ne da nič.

in kaj je on ukradel svojim bližnjim ali daljnim sosedom, da ga enačiš s ciganom? očitno ne ločiš med dejansko odtujitvijo tuje lastnine ter med izkoriščanjem vez, da si polepšaš življenje.. zdej pa ugani kaj gre ostalim državljanom bolj na jetra. kot pa so že ostali povedali, cigana kaznoval ne boš, prav tako ne takega modela iz tvojega primera ampak razlika je očitna - cigan si je to svojo "luknjo v sistemu" zagotovil z ustrahovanjem ter s tem, da nima imetja, tvoj sosed pa si je "luknjo" ustvaril s poznavanjem (in mogoče podkupovanjem) folka.

Sori, za mene ni razlike.VIP-ovci, ki izkoriščajo veze za izigravanje pravil, so za mene isti, kot Romi, ki ne upoštevajo pravil.

Ali igraš po pravilih, ali si pa "zunaj", meni je tu vseeno, ali Rom, ki izkorišča sistem, ali VIP-ovec.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zate ni. zato ne, ker nisi še nikoli imel za soseda cigana. Če bi to dal skozi bi verjetno občutil in identificiral razliko. Dotlej pa lahko živiš v idealističnih predstavah o ciganih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Poglej kaj si napisal!
Citat:
boli pa, ker dela izven dovolkjenja s tem, da posega na moje.
Torej krade nekaj kar je tvojega ti pa si rita in se mu ne upaš nič reč.

Zdaj pa nadaljujejš...
Citat:
komu je kradel.
davkoplačevalcem, občinam itd. pa sem rekel, da me boli, komu krade. sam da gre men v škodo.
Ja, a gre teb v škodo s tem, ko sosed zaradi večje gradnje od dovoljene sega v tvoje, al ne?
Mislim da si ti precej zmeden poba. Neveš kaj čvekaš, pa še strahopetec si, ker se ne upaš nič reč. Samo tukaj na forumu nekaj otresaš pa še sam ne veš kaj.....

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.217
1.387
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
PS: Naša vlada, sodstvo in policija je v primeru Strojan, hotela narediti red, pa so se takoj dvignili razni Softi-ji, Hanžki ter Drnovški in začeli na ves glas po evropi tožarit. Pol pa nared kaj če moreš.....
Čak, kaj jim niso vzeli parcele in jih preselili ?

A niso v bistvu naredili točno to, kar Jelinčič naklada, namreč "na vagon in stran z njimi" ?

To misliš ono parcelo na vodovarstvenem območju ?
In v zameno za tisto ničvredno zemljo so dobili parcelo z komunalnimi priključki in zgrajenimi stavbami ?
In vse stroške z vodo, elektriko, itd jim krije država ?
Poleg pa se lahko vozim z tehnično neizpravnimi, neregistriranimi in brez izpita avti ?

Kam se moram prijavit da bom dobil isto ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Kam se moram prijavit da bom dobil isto ?
Nehat se prat in živeti kot divjak ?
A ni bilo stokrat napisano ???

PS: Lepa samokritika, stardec. Čeprav malo prikrita.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Maš pa ti srečo, da imaš vedno, ampak res vedno čudne sosede.
hysterical-1.gif

Jaz bi se malo zamislil nad sabo v tvojem primeru.
hysterical-1.gif

Na "moje" volišče ni prišel glasovat včeraj noben cigo, tako da nimajo kaj govorit čez državo.
10.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še neki sem se spomnil pred dnevi.

leta sem živel v soseščini s šiptarji, prekupčevalci itd. to je huje od 100 strojanovih.

Prekupčevalci....... kaj so pa to za ena rasa?
bonk.gif

2 krat pečeni dobijo socialne za vseh 10 frocov, kradejo, se tepejo, grozijo..... pa kljub vsem ugodnostim ki jih imajo jih večina nima nič kot kup smeti in eno podrtijo
confused-1.gif

Sem delal prek študenta poleti v Mb ko se je zdaj nov Merkur odprl, cigani so lepo pokradli par 30m rol poda..... pa kaj zdaj če še vedno nimajo nič od tega
confused-1.gif

Eni vsaj kradejo pa imajo kaj od tega, ti pa bolj kradejo, bolj so revni
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prekupčevalci so rasni izrodek, pleve vsake rase.

so đemali, ahmeti, pajoti, ređepi, janezi, sašoti, milutini itd. na anšem koncu so operirali vsi. policija je naredila manj kot v romskem primeru, pa čeprav niso zaščitena vrsta. mnogi celo bivajo na črno in se po vsakem izgonu vračajo. men pa ne pustijo, da opravim izgon, ker bi iz njih izgnal hudiča.

za domoljuba.
dolenci ste pa dobr volil sds pa sls. v dnevniku vidim, da je edino ptuj bolj mladinsko oreintiran. omladinci so tam nekoč res veliko delali.