Kako fina je Slovenija....

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako bi ti potem cigana kaznoval ustrezno?

Tako kot vse ostale. Zakaj bi bili oni kaj boljši? Jaz moram v službi opraviti svoje delo, ti ga moraš opraviti, potem naj ga še zgoraj omenjene službe opravijo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
PS: Naša vlada, sodstvo in policija je v primeru Strojan, hotela narediti red, pa so se takoj dvignili razni Softi-ji, Hanžki ter Drnovški in začeli na ves glas po evropi tožarit. Pol pa nared kaj če moreš.....
Čak, kaj jim niso vzeli parcele in jih preselili ?

A niso v bistvu naredili točno to, kar Jelinčič naklada, namreč "na vagon in stran z njimi" ?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Že že, samo Hanžek, Drnovšek in razni ciganski varuhi niso bili preveč navdušeni s to rešitvijo, čeprav so cigane preselili v dosti lepše in boljše stanovanje kot so ga imeli sicer. Evropa je Sloveniji začela žugat nad učinkovito potezo reševanja ciganske problematike.
Nekje sem slišal, da zdaj tud tanovi Strojanovi sosedje niso preveč zadovoljni z njimi? Le zakaj? Kaj pa zdaj narest? A jih spet preselit? A se javiš in ponudiš za njihovga soseda?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Na tisti parceli so bivali brez dovoljenj. Nad vodnim zajetjem. Si kar predstavljam, kaj je vse steklo v podtalnico z njihove parcele.
Itak pa so na boljšem saj so prišli do večvredne nepremičnine. Še marsikdo v tej državi bi se takoj šel takšne državno sponzorirane selitve na boljše. Omenjen primer je le dokaz, da se splača biti brezobrazen. Dobra šola za ostale državljane, res.

Jaz bi jih lepo pustil na tisti parceli in pustil lokalcem, da jih spravijo v red. Policija pa bi na poti pač zamudila za uro ali dve. Se zgodi, a ne?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
oni so postavili šotor na parceli. to lahko naredi vsak.
dobili so več kot so imeli, mi smo pa lahko srečni, da so se ustavili. zakaj? ker nobenega ne moreš strpšat v center v postojno, zato ker biva na črno na svoji zemlji.

za prekrške se kaznuje, preganja, ne pa deportira.

itak je pa vseeno. to kar nakladajo tukaj nekateri dolenjci in takoimenovani posavci je slika pol slovenije. se pa ne bi mogel strinjat bolje kot se z getzkyem. sodstvo, policija naj naredita svoje, potem pa dalje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tako kot tebe in mene.

ne da se mi zgubljat več časa s tabo, ker imam soseda olitno večjega cigana kot so tvoji. model gradi 300& večjo bajto od dovoljene z gradbenim, ker je pa živina in ima veze vsi povsod samo pravijo, da se ne da nič.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne da se mi zgubljat več časa s tabo, ker imam soseda olitno večjega cigana kot so tvoji. model gradi 300& večjo bajto od dovoljene z gradbenim, ker je pa živina in ima veze vsi povsod samo pravijo, da se ne da nič.

in kaj je on ukradel svojim bližnjim ali daljnim sosedom, da ga enačiš s ciganom? očitno ne ločiš med dejansko odtujitvijo tuje lastnine ter med izkoriščanjem vez, da si polepšaš življenje.. zdej pa ugani kaj gre ostalim državljanom bolj na jetra. kot pa so že ostali povedali, cigana kaznoval ne boš, prav tako ne takega modela iz tvojega primera ampak razlika je očitna - cigan si je to svojo "luknjo v sistemu" zagotovil z ustrahovanjem ter s tem, da nima imetja, tvoj sosed pa si je "luknjo" ustvaril s poznavanjem (in mogoče podkupovanjem) folka.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ampak temu njegovemu sosedu imajo kaj zaplenit. In tudi če ga bodo zaprli bo verjetno kaj prizadet zarad tega.
Sicer pa, nevem zakaj softi tega lopovskega soseda ne prijavi, če ve da krade.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Sosed mu ne bo kradel zelenjave, kur, bakrenih cevi, ustrahoval otrok, zniževal vrednosti nepremičnine itd.
Raje imam za soseda povzpetneža z vezami in vilo kot ciganski tabor. Najraje pa nobenega od teh dnev.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ampak temu njegovemu sosedu imajo kaj zaplenit. In tudi če ga bodo zaprli bo verjetno kaj prizadet zarad tega.
Sicer pa, nevem zakaj softi tega lopovskega soseda ne prijavi, če ve da krade.

že, že.. samo zakaj bi ga? model se je pač znajdu in to tko, da ostali niso prizadeti. ravno nasprotno od ciganov. jaz osebno bi dal takemu sosedu mir, kvečjemu spoznat bi ga šel in si širil veze
tongue-1.gif

podobno je pri politiki - raje imam nekoga, ki naredi nekaj oz. čimveč za folk pa četudi zraven kaj nagrebe zase (kradejo itaq vsi), kot pa nekoga, ki je na položaju izključno zaradi svojih plusov, za ostale pa mu dol visi....

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sigurno je fajn občutek, ko veš, da si za svoji hišo drago plačal dokumentacijo in dovoljenja, potem pa vidiš, da se je sosed "znašel" in zgradil precej večji objekt, kot bi ga lahko.
Zame so takšni isti kot cigani, samo s to razliko, da se umivajo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tudi mene motijo metode VIP. Samo je pa bistvena razlika med njimi in cigani. VIPovci se držijo zase, ne posegajo v tvojo lastnino, ne pretepajo tvojih otrok, kradejo stvari, se vozijo z neregistriranimi avtomobili. Ne izkopavajo en teden mrtvih prašičev, ne jedo psov in muc, ne svinjajo po vseh sosednjih parcelah, ne zbirajo odpadnega železa na svojem dvorišču, ne streljajo z orožjem ob vsakem rojstnem dnevu, nimajo ciganskih porok itd.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Še na boljšem so cigani, ki jim komunalno uredijo parcele zastonj, potem pa jamrajo da nimajo denarja za odkup parcele na kateri že stoji hiša. Pa je kvadrat po par €.
10.gif

V NM pa jim bodo celo naredili hiše. Pred leti so jih enim že.

Mene pa komunalno jebe že pol leta zaradi enega lista papirja.
cry12bpy.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
itaq da je to beden občutek.. sam tuki gre pač za manjše zlo. sej ne, da bi to podpiral ampak raje tak sosed, kot pa 40 folka na par kvadratnih metrih, ki po možnosti še njihovi niso + vse ostalo kar spada k ciganariji (spet ne k vsej, da ne bo pomote.. dejansko obstajajo ql cigani, sam jih je res samo za odtenek..)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Tudi mene motijo metode VIP. Samo je pa bistvena razlika med njimi in cigani. VIPovci se držijo zase, ne posegajo v tvojo lastnino, ne pretepajo tvojih otrok, kradejo stvari, se vozijo z neregistriranimi avtomobili. Ne izkopavajo en teden mrtvih prašičev, ne jedo psov in muc, ne svinjajo po vseh sosednjih parcelah, ne zbirajo odpadnega železa na svojem dvorišču, ne streljajo z orožjem ob vsakem rojstnem dnevu, nimajo ciganskih porok itd.

e, točno tako
zmaga.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
He, he, vem za enega cigota, ki vozi s kombijem otroke v šolo in jih dobesedno lovi po njihovem naselju.
hysterical-1.gif

Saj eni hodijo v službo in so se socializirali ter prezirajo svoje kriminalne rojake.

Tako da se da, ampak je lažje vleč socialno in krast.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
softi ga ne prijavi, ker me boli kaj dela. naj dela mnogokratnik dovoljenega. boli pa, ker dela izven dovolkjenja s tem, da posega na moje.

in lahko se pogovrim in skregam, lahko ga prijavim in skregam, lahko pa pustim naj gre svojo pot.

komu je kradel.
davkoplačevalcem, občinam itd. pa sem rekel, da me boli, komu krade. sam da gre men v škodo. če bi bil dolenc, bi bila gradbena že tu.