Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako bi ti potem cigana kaznoval ustrezno?
Tako kot vse ostale. Zakaj bi bili oni kaj boljši? Jaz moram v službi opraviti svoje delo, ti ga moraš opraviti, potem naj ga še zgoraj omenjene službe opravijo.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako bi ti potem cigana kaznoval ustrezno?
Čak, kaj jim niso vzeli parcele in jih preselili ?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
PS: Naša vlada, sodstvo in policija je v primeru Strojan, hotela narediti red, pa so se takoj dvignili razni Softi-ji, Hanžki ter Drnovški in začeli na ves glas po evropi tožarit. Pol pa nared kaj če moreš.....
No povej kako!Citat:
za prekrške se kaznuje, preganja,
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne da se mi zgubljat več časa s tabo, ker imam soseda olitno večjega cigana kot so tvoji. model gradi 300& večjo bajto od dovoljene z gradbenim, ker je pa živina in ima veze vsi povsod samo pravijo, da se ne da nič.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ampak temu njegovemu sosedu imajo kaj zaplenit. In tudi če ga bodo zaprli bo verjetno kaj prizadet zarad tega.
Sicer pa, nevem zakaj softi tega lopovskega soseda ne prijavi, če ve da krade.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Tudi mene motijo metode VIP. Samo je pa bistvena razlika med njimi in cigani. VIPovci se držijo zase, ne posegajo v tvojo lastnino, ne pretepajo tvojih otrok, kradejo stvari, se vozijo z neregistriranimi avtomobili. Ne izkopavajo en teden mrtvih prašičev, ne jedo psov in muc, ne svinjajo po vseh sosednjih parcelah, ne zbirajo odpadnega železa na svojem dvorišču, ne streljajo z orožjem ob vsakem rojstnem dnevu, nimajo ciganskih porok itd.