Kako fina je Slovenija....

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
pol pa deli, bot priden in ustvarjalen
in ne za vsako tezavo krivit ciganov in raznoraznih manjsin v podrejenem polozaju

bos videl, cez cas ti bo lepse in bos lahko vec pozitivne energije prenesel v ustvarjanje

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Pravilno, je davkoplacevalec in je njegov denar...
wink-1.gif

Glavno, da ne gre za taksne in drugacne cigane...
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ti, a misliš da bi dal poleg bajte tablo z napisom "NI BAKER" ko bom dal gor rjavo eloksirane žlebove?

Hudiči imajo v kombiju nekakšen kavelj, ga vržejo na žleb in potegnejo dol.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne rabiš. Jaz imam pred zidanco samo postavljeno metlo in lesene grablje pa cigani bežijo, ker mislijo, da bo treba delat in pospravljat. Nimam pa bakrenih žlebov, prav iz razloga, ker me ne bi počakali do druzga dneva.
Zdaj se bodo začele štoravke n bodo imeli cigani spet izgovor, če lahko pogledajo okol hiše, če kakšna štoravka raste. V resnici si samo ogledujejo teren za akcijo, ko nikogar ne bo doma in ko bo padel mrak.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
La kaj se ti je hudega zgodilo v otroštvu, da imaš take travme... ???

Ali pa živiš v teksasu ? Ni problema, parcele in hiše v Prekmurju so poceni
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kakšne travme imam že jaz, če cigani kradejo, vi jih pa podpirate pri tej kraji?
In zakaj že sem jaz rasist, če ne pustim, da cigan krade mojo lastnino?
In zakaj si ti taka dobričina in bi ciganom kar odstopil kar je moja last?
Citat:
Aja, ti bi mene preselu, cigane pa pustu, da po moji hosti drva sekajo?
Seveda, saj smo ljudje....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In zakaj si ti taka dobričina in bi ciganom kar odstopil kar je moja last?
Dobričina sem se že rodil.
Od drugih lastnine ne odstopam nikomur.

Citat:

Citat:
Aja, ti bi mene preselu, cigane pa pustu, da po moji hosti drva sekajo?
Seveda, saj smo ljudje....
Pol pa ostani. Je bil samo predlog.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se prav, da je tvoj predlog tak, češ, odseli se al pa pusti ciganom naj kradejo?
Bi blo dobro nekaj vedet. Prej sem bil jaz in moji predniki na dolenjskem kot pa cigani. Cigani so vsiljivci na dolenjskem, ne dolenjci...
Zelo ste dobri, kadar z tujim kurcem po koprivah mlatite....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Dal sem ti predlog za življenje brez problemov s cigani.
Ima dobre ("ni problemov s cigani") in slabe strani ("potrebna zahtevna selitev").
Tak kot večina predlogov.
Odločitev je tvoja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem kako bi ti ukradel nepremičnine, zato ti ponujam dodatek k steinu. odkup nepremičnin, rampo bomo pša tudi našli, da boš imel kaj delat.

pač vedno ej tako, da kjer soseda ne zdržita je:
jebanje prek policije in sodišča na stroške države
en se odseli.

mogoče greš do domoljuba, pa njegove cigane pošljeta k tvojim.

se lepo razdelite po šahovnici.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Dal sem ti predlog za življenje brez problemov s cigani.
Ima dobre ("ni problemov s cigani") in slabe strani ("potrebna zahtevna selitev").
Tak kot večina predlogov.
Odločitev je tvoja.
A da bi cigane enostavno z kolom namlatili, ti pa ne odgovarja tak predlog? Pa bi bil problem ravno tako rešen.
Cigan se boji samo batin. Na pravno državo se on požvižga. Če bi jih poznal bi vedel, da je tako.
Obstaja še druga rešitev. Da se cigane preseli tja in k tistim, ki imate cigane radi. Zakaj nebi skupaj živeli ljudje, ki se imajo/te radi in ki se razumete?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz ciganu nisem sosed. Smo kar nekaj kilometrov in nekaj vasi narazen. Ampak cigani imajo vse pod kontrolo. Njihovi neregistrirani avti so še zmeraj vozni, tako da se lahko pripeljejo, do koder se hočejo. Tud do tebe. Cigani se celo poslužujejo taktike, da bližnjim in okoliškim prebivalcem ne kradejo in ne delajo večjih težav, ker vedo, da bi jih neposredni sosedje nagnali in pretepli. Oni se vozijo na "lov" malo dlje od svojih jazbin.
Citat:
mogoče greš do domoljuba, pa njegove cigane pošljeta k tvojim.
Cigani se med sabo ne zastopijo in ne marajo. Torej, še cigan ne mara cigana, zakaj bi ga maral jaz?
Ti kot kaže, bi se zastopil z njimi. Povabi kakšnega k sebi. Zakaj ne bi lljudje, ki se zastopite med sabo, živeli skupaj?
Cigani na dolenjskem živiljo po večini v nelegalno zgrajenih barakah, šotorih in na tuji zemlji. Torej selitev je nujna. Zakaj jih nebi preselili, poleg vas, ki se zastopite z njimi. Kot kaže vas je dovolj, ki se zastopite z cigani. Nebi smel bit problem pol to rešit. Samo javite se, pa bo ciganski problem v sloveniji rešen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da se cigani ne zastopijo med sabo je kopija slovenskega prijateljstva.

najprej si rkeel, da to da cigana met za soseda ni slabo, ker sosedom ne delajo težav, sedaj pa pšraviš naj k sebi povabi kakega. saj mi ne bo dleal škode, torej v čem je trik.

mam občutek, da si se malo zaplezal v svoji dolenjski 'vse so mi cigani krivi, takoj za njimi pa južnjaki' miselnosti.