Kako fina je Slovenija....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Imaš ti kake probleme?

Jaz si kruh zase in za otroka služim s svojimi rokami.

In ne mislim štancat otrok zato, da bom živel od socialne in otroških doklad kot cigani.

Pa moja žena tudi ni rodila z 12-imi leti kot ciganke. BTW-kje je že meja za pedofilijo?

Parcelo oz. bajto sem kupil, plačal vse prispevke in nič od tega mi ni podarila država tako kot ciganom.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A sem te mogoče za lepe besede prosil?
Pri meni pa cigani, ne bodo lepih besed deležni. Bodo pa lahko deležni batin, kadar se bodo pri meni ali mojem posestvu pojavili.
Sicer pa, kdo tebi brani, da svojega imetja ne razdajaš in deliš z cigani, ali jim ga kar prepustiš? Tukaj napiši naslov in jim povej, da je vse kar je tvoje tudi njihovo, cigansko. Mojo lastnino pa jim ti ne rabiš ponujat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
problemov nimam, samo se spominjam tvojega patriotizma in nakupov na hrvaškem, ter cuzanja subvencij za krave.

da pa ne delaš otroke je malce zgrešeno. ne delaš jih zarad sociale, ker potem jim je treba pomagat (skorpy), ampak zaradi sebe.

stradcu
dolenci ste in boste dolenci. pakirajta s patritom. ma ugodnosti za tvojo cedko dizel. pa krave skup nabavta in vlečta pomoč.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
dolenci ste in boste dolenci.
Tako je! Ta je moška.
Cigan je pa cigan.
S kje si pa ti doma, da tako poznaš cigane?

Heeeej šoteeeee šoteeeeee, cigani se koteeee....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
problemov nimam, samo se spominjam tvojega patriotizma in nakupov na hrvaškem,

Mater se ti sekiraš zaradi par 100€ ki sem jih pustil v Pevcu.
bonk.gif

Naj te potolažim da niti pod razno ne dopustujem pri hrčkih.
cheer.gif

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ter cuzanja subvencij za krave.

Ne samo za krave, tu so še travniki, gozdovi in ostalo. Ti bi se branil če bi ti država sofinancirala 60% cca. 100k € vrednega traktorja?
evil.gif
Eni tole dejansko dobijo, ampak ne jaz.

Citat:
Uporabnik softi pravi:
da pa ne delaš otroke je malce zgrešeno. ne delaš jih zarad sociale, ker potem jim je treba pomagat (skorpy), ampak zaradi sebe.

Tegale sicer ne razumem najbolje, dejstvo je da zaradi sebe delajo otroke cigani.

BTW- anisi tudi ti na socialni in živiš na naš račun?

EDIT:Sicer je pa neprimerno primerjat pomoč države nekomu ki tudi kaj doprinese s cigani.
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ni edini dolenjski gostinec ki ima probleme z njimi....

V bistvu jo je še dobro odnesel-enemu v NM so razbili lokal (večkrat) in ga tudi pretepli.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lepo si napisal kako delate kemtje.

subvencije sem, subvencije tja, cuzanje tako, cuzanje drugače. potewm pa katastrofa, pa prošnje in apeli za pomoč. država daje, daje, vi pa jokate kaki so davki na plče, kako drago je gorivo, kake zanič ceste imamo.

uglavnem vse so drugi krivi.

cel klan strojanov državo ne stane toliko kot financiranje tebe in tvojih kmečkih ambicij. če želiš bit kmet, bodi kmet in delaj. ko boš imel denar, si kupi traktor. ne pa se igrat podjetnega kmeta, ki brez države ni zmožen sam sebe preživet.

upam, da se enkrat te kmečke blamaže končajo in vas odrežejo od korita.
za vami še vse podjketnike z minimalci in mercedesi.
potem bo pa denarja za vse reveže zadosti. ne bomo rabili skladov alterja, krambergerja in drugih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
cel klan strojanov državo ne stane toliko kot financiranje tebe in tvojih kmečkih ambicij.

Iz tvojih ust v božja ušesa.
aplauz.gif

Pa kako to, da si na socialni pa tako si sposoben?!

Ali si pač brajdič da jih tako zagovarjaš.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot je napisano. tudi če bi bil.

ali ne smem imeti nenja, ki se ne strinja z vašimi bednimi forami o 'za vse so krivi drugi'.

je pa tudi res, da sem v državno blagajno prek davkov vložil veliko več kot vidva, ki sprašujeta. iz tega naslova je mogoče prav, da se malo šlepam.

koliko sem sposoben pa ne bi. razlika se vidi že v tem, da ne jamram čez vse kar leze in gre okoli mene. če pa bi vseeno rad o tem, pa daj rezultate svojih spčosobnosti.

patriota pa pozab.
tip kupuje traktor z državo, prek oglasov usrano cisternop za 60€, namesto da lokalnim cigotom naroči bakrene izvedbe itd itd.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

patriota pa pozab.
tip kupuje traktor z državo, prek oglasov usrano cisternop za 60€, namesto da lokalnim cigotom naroči bakrene izvedbe itd itd.

Vino v bakreni posodi?
bonk.gif

Zdajle delam prepis zaščitene kmetije, ker bo naslednjo leto razpis za nepovratna sredstva za kmečke turizme. Tu ni problem potegniti 150-200k € in potem plačevat tisti drobiž za dopolnilno dejavnost par let da si krit.
smirk-1.gif
Sam si pa res butl če tole vse verjameš....

Edit:Aja, pa še 15-20k € moraš prišteti kot pomoč mladim gospodarjem.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
poznam.
poznam zgodbo, ko je en tak nadebudnež potegnil 200 mio SIT, kupil traktor, naredil sploh in oh gostilno, ter obdržal 50 tisoč metrov zazidljivih parcel. turizem pa še danes ne živi, ker noben ne spi.

sam veš kaj pravijo. kakor pride tudi gre.
temu je sine zjebala baba, druzga še bo, sam ma cirozo jeter..

ti boš dobu pa bosanca al pa cigana v hišo. vsaka palca ima dva konca.

pa ne privoščim, samo opozarjam.

drgač pa
naj ti le rata, če boš pa še kak glaž vina in klobaso prodal, ko pridem na tvoj konec, se pa z veseljem oglasim.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
....poznam zgodbo, ko je en tak nadebudnež....

...in prišli smo do gostilniških debat....
...poznam zgodbo ko so enga vesoljci ugrabl, majke mi...
crazy1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ob tvojem stalnem omenjanju ciganov in bosancev nekako izgleda da si jih sam želiš v bajti.

Svoji k svojim.
smirk-1.gif

Pri nas je pa treba delat in prej omenjene kategorije niso ravno nagnjene k temu.