Kako fina je Slovenija....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Razlika med srbskimi in našimi cigani; tam so cigani enaki smetem, jih tepejo, strelajo na njih. zaničujejo, cigo ne sme nič, sicer dobi po piški.

Tukaj imamo pa drugačno situacijo, tukaj cigo nekaj velja, tukaj ima cigo pravice in zaščito. Poleg tega je slo. narod precej strpen in kulturen, da jim dopuščamo tolikšno avtonomnost.

Tretji (najpomemnbejši) segment je EU, razificirali smo Konvencijo o ČP, smo v organizacijah, ki spoštujejo narodnostne manjšine, sodelujemo pri problematiki diskriminacije, sovraštva do tujcev in nestrpnosti do drugačnih, torej, komu se zahvalit? EU-ju? Ne, sami smo krivi!

Živela evropa, živela EU.....in vsi cigani!

Zaradi teh razlogov se je pri nas povečalo število ciganov.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Dosti se jih je preselilo iz držav bivše Juge ko so videli kako fino je pri nas.

Najboljši vir bi bili po moje dolenjski CSD.

Sicer pa takole izgleda njihovo "naselje" v Beogradu:
445413-bg.jpg

Priponke

• 445413-bg.jpg
    445413-bg.jpg
    80,2 KB · Ogledi: 94

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nalimaj sliko vasi Draginje. da bomo videli o čem s epogovarjamo. ker tole je kar nekaj. tako zgleda tudi pri vas na dolenjskem.

smrdijo verjetno zato, ker se ne tuširajo med šihtom, na šiohtu pa delajo.

sam tudi smrdim po 5 karjolah, po kubiku zaudarjam, po 3 sem...

pa spet se čuti sovražnost, nestrpnost.. ne znate dolenci tega skrit.

ps
a je kdo kdaj stal za dolencem na pumpi. ne veš kaj bolj smrdi, kravjek ki ga je pohodil, ali cviček, ki ga je spil.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ps
a je kdo kdaj stal za dolencem na pumpi. ne veš kaj bolj smrdi, kravjek ki ga je pohodil, ali cviček, ki ga je spil.
Čutim sovražnost do dolencev.
Sicer pa, okol dolenca prične smrdet potem, ko zraven njega kakšen Ljubljančan, gorenc al pa štajerc stopi. Prej ne....

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
ne, sem boter od sosedove sestre zetov brat po sedmem kolenu fotra, ki je dedek od mojga strica, njegove mame, ok?
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
normalno. sej prej nben ne zavoha. un drugi dolenc, ki ga podpira ima identičen vonj in ne zaznava opojnih dišav in substanc.

je pa tudi zanimivo, da imajo prekmurci manj težav z romi v primerjavi z dolenjci. najbrž bo kaka povezava s promili, ki izražajo spodnjo mejo.

ps
da ne boš drugič žalil štajerce, ki so odlični ljudje
žabarje brez katerih ne moreš
in gorence brez katerih vas ne bi bilo

ti povem, da sem æefur.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti bom povedal eno prigodico.
Sta skupaj gradila hišo en cigan in en dohtar. Imela sta enak načrt za hišo in zgradila sta popolnoma enake hiše. Tudi opremo sta imale anako.
Sta potem vsak svojo hišo prodajala, vendar je cigan za svojo hišo dobil 3x boljšo ponudbo kot pa dohtar. Ko je dohtar potem vprašal cigana, kako to, da so njemu ponujali 3x več denarja kot pa njemu dohtarju, je cigan povedal: "Veš tisti, ki bo kupil mojo hišo bo imel dohtarja za soseda, tisti ki pa bo kupil tvojo hišo, bo imel za soseda pa cigana."