Kako fina je Slovenija....

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sprašujem te, zakaj bi ga sploh kaznoval če ti je pa jasno da s tem ne boš nič dosegel, še manj ga spreobrnil. sej vem, po tvoje bi blo najboljš, da ga ubiješ in te hkrat s tem sprašujem, zakaj tega pol pač ne nardiš? pokni ga, pa se zdeklarirej za cgana, saj njim se itak nič ne more.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
sprašujem te, zakaj bi ga sploh kaznoval če ti je pa jasno da s tem ne boš nič dosegel, še manj ga spreobrnil. sej vem, po tvoje bi blo najboljš, da ga ubiješ in te hkrat s tem sprašujem, zakaj tega pol pač ne nardiš? pokni ga, pa se zdeklarirej za cgana, saj njim se itak nič ne more.

potem pa tebe sprašujem zakaj bi kaznoval voznike ki so peljali 10kmh prehitro...ali pa...zakaj bi kaznoval kakšnega roparja banke...
oz - zakaj bi sploh kogarkoli kaznovali!?!
Dej, se gremo lepo wild west pa se pobijajmo...

al pa...

dejmo, gremo lepo po ameriško: v ustavo damo pravico do obrambe svojega premoženja.
Pa da vidmo kdo bo imel jajca potem v bajto / na vrt / v stanovanje pridit / vlomit...
crazy1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
če nečesa ne rabim pač ne bom vzel. pa ma lohka to tvojo pokalico otrok v rokah
cigan tud ne rabi bakra ki ga krade...whats your point?
crazy1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
itak ga rab, ga proda in si kup gorjačo da pol tebe pa stargadeca pobije in ****** zelje. sej gre to tko a ne
sicer si pa ti še en tak, jako brihten okrog ciganov in kaj bi jim blo treba narest, v resnic mano-a-mano bi bil pa tih ko ena zahojena rit.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pravi, da je tvoja rešitev taka, češ pustmo cigane naj kradejo, naj odvlečejo mojega psa in ga skuhajo, naj se vozijo z neregistriranimi avti in naredimo jim hiše in stanovanja zastonj in podelimo jim finančne podpore, da bodo imeli za cigarete in alkohol, drugače bodo ta alkohol in cigarete pa ukradli?
In zakaj si ti tako dobrodušen in bi ti kar pustil da cigani kradejo MOJO lastnino? Kako to, da ti tako rad ciganom pustiš jemati tisto kar je moje? A si mogoče tud ti kaj za moje zelje in bakrene žlebe dal?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
jaz jih že ne bi kaznoval. in zdej? varne banke še nihče ni oropal, če veš kaj ti hočem poveadt

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
to da tebe v bistvu mot, ker se cigani tko preklet znajdejo je jasno. zdej lahko se razpočiš, lahko tlele jokcaš, lahko se ne sekiraš, lahko pa postaneš cigan. to je sam par možnosti. majo pa probleme z nevključitvijo drugih ras/kultur/ver in s tem povezanimi problemi tut drugod po svetu, če te kej potolaž. zdej nekje tapametni in tabogati zapuščajo bivše kraje (london), drugod se pa zapirajo v zlate kletke (brazil). ti pejt pa na trško goro

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
v resnic mano-a-mano bi bil pa tih ko ena zahojena rit.
ne po sebi sklepat luzerček

aja, pa eno samo informacijo daj, če me že nečesa obtožuješ: kje sem jaz karkoli napisal da bi jim moral naredit....no, daj , naštej jih

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz imam zate rešitev.

91 smo se odcepili od 'ciganov', tako ste jih ti in tvoji imenovali. sedaj nam je bolje.
predlagam, da se odcepimo od dolenjskih ciganov. ker smo miroljubni, ker patrii še ni, bomo mi žabarji dali tudi malce večji kos dolenjske ciganom. samo da imamo mir. če po nesreči živiš tam, se še zmeraj lahko kasneje odcepiš in prosiž za sprjeem v EU.

ko bo pri ivančni ali grosupljem šengen, bomo imeli mi mir s cigani.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
jaz jih že ne bi kaznoval. in zdej?

itak da ti pa sebe že ne boš kaznoval. ker fakin idi.ot bi pa sam sebe kaznoval?
stupid-1.gif

veš kaj bi pa jaz za take kot si ti uvedel? Evo, v ustavo bi dal, da lahko vsak lastnik svoje imetje brani tudi z orožjem. Pa da vidmo vas cigane kako boste cik-cak laufal po njivi z vrečo krompirja

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
brez pokalice fantek, brez pokalice
pa tega imate vi na pretek...sej drugač eden na enega sploh nimate jajc če ni za pasom tud kakšna pokalca

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
si pozabil da si neki klaftral o prehitri vožnji in bančnih roparjih?
stupid-1.gif

pravi rambo si, ni kej.
aplauz.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
hjah in hehe, par sekund in besed pa si že prepričan, da sem cigan. take slovenija rabi, točno take! vosle brez mozga

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pravi, ker se cigani ne morejo vključit v civilno družbo jih je treba pustit, da kradejo kar hočejo, da z avtomati zvečer ob pikniku streljajo kakor hočejo, da se vozijo po cesti s kakršnimikol avti hočejo, da stari cigani sexajo z 12 letnicami itd...mi pa tem "revežem", ki se ne morejo socializirati, zastonj zgradimo hiše, ceste in jim talajmo denar, ker brez denarja pa spet ne morejo, ker se v socializiranem svetu nič brez denarja ne dobi. Razen če ukradeš seveda.

Ej, zakaj moram razčlenjevat tvoje rešitve ciganske problematike? A jih nebi ti raje kar na kratko napisal, da nebi moral jaz z ugibanjem tvojih rešitev tle tolk po tipkovnici klofat?
Dej napiš kratko in jedernato svojo rešitev, da bova končala! Jaz moram domov, ker bo južna mrzla.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
si pozabil da si neki klaftral o prehitri vožnji in bančnih roparjih?
stupid-1.gif

pravi rambo si, ni kej.
aplauz.gif

očitno nimaš pojma, ampak VSE TO (vključno z tvojimi dejanji vas ciganov) JE KAZNIVO DEJANJE. spraševal sem te, če kar črtamo kazenski zakonik in se gremo lepo divji zahod....
in tvoj odgovor je: JA, črtajmo ga...

zelo neumen odgovor, ampak kak bolj pameten odgovor od tebe že nebi mogel pričakovat...