pa sej ti noben ne brani, da Zmagota volis
zdej pa sibam na Slovasko, uf, tam je sele ciganov,
upam da me nebojo vkradli
zdej pa sibam na Slovasko, uf, tam je sele ciganov,
upam da me nebojo vkradli
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pravim, da jih pac prjavte policiji al kamor koli se ze prijavi,
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
ti s pa res smešen če malo zavijem v celofan. za razmere kriviš ljubljansko lds, kdo bo pa tem vašim sorodnikom zgradil novo prebivališče? mende je muhič zdej neki za sd, mandat je pa dobil kot predsednik zveze za dolenjsko, državo pa majo čez sds, nsi in ostala desničarska zalega
Nsi je levičarski
In vse kar se dogaja okoli "ciganov" je še vedno posledica LDS-a
.... in čez 40 let bo še vedno kriv Drnovšek, glede na to, kako spretno nekateri prelagajo odgovornost
Kdor za drugo ni sposoben, se *****.Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bolje živijo kot mi delavci....marš v ***** prokleti cigani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsaj eden se je razpizdo tak kot treba, bravo!!
Ja, to je problem, da nihče ne pove kak je.Citat:
Predlagam Jelinčiča pa čeprav so ga same lape-vsaj upa si povedat kar si 90% naroda misli ampak ne upa povedat-tak kot vidva.
Citat:
V bistvu sta neposredno kriva ti in evrocream in vama podobni, ki sta volila/i take vodje, ki so pač žal bli izbrani, da ne znajo naret nič. Jaz ziher nisem drnovška in turka volil, ker sta ena velika nesposobneža. Za Kučana ne vem, ker še v tistem času ni blo tolko težav s to svinjarijo oz. mediji niso tolko o tem govorili.
Predlagam Jelinčiča pa čeprav so ga same lape-vsaj upa si povedat kar si 90% naroda misli ampak ne upa povedat-tak kot vidva.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Jaz sem recimo mislil, da pride mleko iz pipe, dokler mi gospod Jelinčič ni pojasnil.Citat:
Kolega, ne poznaš te zadeve.Citat:
pravim, da jih pac prjavte policiji al kamor koli se ze prijavi,