Kako fina je Slovenija....

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Greš med svoje prijatle, ki jim pustiš, da kradejo "malenkosti" ja
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pravim, da jih pac prjavte policiji al kamor koli se ze prijavi,

No, in kaj potem naredi policija? Da slišim ...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
ti s pa res smešen če malo zavijem v celofan. za razmere kriviš ljubljansko lds, kdo bo pa tem vašim sorodnikom zgradil novo prebivališče? mende je muhič zdej neki za sd, mandat je pa dobil kot predsednik zveze za dolenjsko, državo pa majo čez sds, nsi in ostala desničarska zalega

Nsi je levičarski

In vse kar se dogaja okoli "ciganov" je še vedno posledica LDS-a

.... in čez 40 let bo še vedno kriv Drnovšek, glede na to, kako spretno nekateri prelagajo odgovornost
smirk-1.gif

Za spucat vso nesnago, ki jop je naredila LDS je 40 let občutno premalo :p

Najbolj učinkovite predloge za Cigane ima Jelenčič ampak se bojim da nebo zmagal na volitvah.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
bolje živijo kot mi delavci....marš v ***** prokleti cigani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vsaj eden se je razpizdo tak kot treba, bravo!!
Kdor za drugo ni sposoben, se *****.
zmaga.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Predlagam Jelinčiča pa čeprav so ga same lape-vsaj upa si povedat kar si 90% naroda misli ampak ne upa povedat-tak kot vidva.
Ja, to je problem, da nihče ne pove kak je.
Jaz sem recimo mislil, da pride mleko iz pipe, dokler mi gospod Jelinčič ni pojasnil.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
V bistvu sta neposredno kriva ti in evrocream in vama podobni, ki sta volila/i take vodje, ki so pač žal bli izbrani, da ne znajo naret nič. Jaz ziher nisem drnovška in turka volil, ker sta ena velika nesposobneža. Za Kučana ne vem, ker še v tistem času ni blo tolko težav s to svinjarijo oz. mediji niso tolko o tem govorili.

Predlagam Jelinčiča pa čeprav so ga same lape-vsaj upa si povedat kar si 90% naroda misli ampak ne upa povedat-tak kot vidva.

Daj poba pozanimaj se kakšen vpliv ima dejansko predsednik države na take zadeve, kot so romska problematika, potem pa otresaj.

Sicer pa jaz ne pašem med tistih 90% folka, ki si ne upa povedat tisto, kar Jelinčič govori... Jaz si upam povedat kar mislim ampak to še zdaleč niso nerealne nacionalistične bedarije, ki jih trosi Jelinčič, da si pridobi krog tebi podobnih volilcev (kakšni ste, bom pa zadržal zase).

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Jaz sem recimo mislil, da pride mleko iz pipe, dokler mi gospod Jelinčič ni pojasnil.

No, vsaj nekaj te je naučil, dobro zate
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ksz

nisem bral vsega, sam dobro, da so vam cigani vsega krivi.

predvsem nekaterim, ki se vozijo na kurilca, vlečejo subvencije za krave, robo pa kupujejo pri hrčkih in davek dajejo njim. pravi patriotizem do države.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Kaj češ, patrioti se je nalezel od ciganov... Če si stalno izpostavljen slabim vzgledom, le-ti potegnejo...
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pravim, da jih pac prjavte policiji al kamor koli se ze prijavi,
Kolega, ne poznaš te zadeve.
Kako pa cigana lahko kaznuješ? Kaj mu boš pa uzel?
Veliko ciganov pred zimo nalašč naredi kakšno pizdarijo, samo da ga za nekaj dni zaprejo, da v arestu spi na toplem in dobro je. Veš, v šotoru ni preveč toplo pozimi. Plačat nima s čem, ker revež, kao nima denarja, saj socialnega denarja ne smejo pobrat. In če strega cigana za par tednov zapreš, ima socialna država na grbi in za fotrat 10 mladoletnih ciganskih otrok, ki jih je barabinski stari cigo naplodil.
Torej, preselit ga ne smeš, (Hanžek, Drnovšek, Evropa, in dobrodušna nevedna javnost) pretepst ga ne smeš, zapret ga ne moreš, ker bodo njegovi otroci lačni, uzet mu nimaš kaj itd....karkol pa mu kaj druzga narediš, ga pa v bistvu samo nagradiš s toplo malico obleko in streho nad glavo...cigan je cigan. Cigan se boji samo palce.
I

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Naš se ne vozi na kurilca.
priden.gif

Kar se (ne)plačevanja davkov državi tiče bi pa ti tudi kaj lahko povedal.
grims-1.gif

Pa ti ne bi kupil Iskrine fleksarce dol za 100€ če pri nas stane 180?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest nisem patriot in mene ne mučijo cigani. o kurilcu pa ne bi. se strinjaš.

pri hrvatih ne kupim nič, razen cestnine. tako da davek dajem svojim, krave za okras pa tudi nimam.

kot je že en napisal. zgled vleče, okolje priuči.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
cigan se palce boji, ti se pa bojiš unga, k cigan v bistvu hoče. namreč toplega obroka in postelje v breme drugih. kar bi ti sigurno dobil, če bi se cgana s palco lotil. najbrž si to hotu povedat.
po drug stran pa bivanje tamle okrog nouga mejsta ni tvoja dolžnost ali obveza. raj pa ne pomislim, kolk bi se šele sekiral, če bi bil v kaki italiji. tam pa je po vstopu romunije v eu - nimam pojma, čigava ideja je to - ratala prava ciganska izpostava. verjem da teli vaši kljukci proti tistim niso nič

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne, u bistvu sem hotu povedat, da ti pojma nimaš kaj cigan je. Govoriš pa kot, da kaj veš o ciganih in njihovih navadah.
Polcija, sodstvo itd...vedo kako je s to cigansko sodrgo, zato tud ne naredijo veliko, ker pač veliko okol tega naredit ne morejo, kar bi pa lahko naredili pa ne smejo naredit. Ko pristojni organi kaj konkretnega naredijo (primer Strojan) pa se vas najde kup dobričin - nevednežev, ki bi na tujih plečih pravno državo špilali.
Cigana v državi, ki se ji reče pravna, z ničemer ne moreš kaznovat. Lahko ga samo nabiješ z kolom čez hrbet...
Če ti misliš nasprotno, povej kako in na kakšen način bi ti cigana lahko kaznoval! Kaj bi mu ti naredu, da bi učinkovalo in da bi se cigan počutil kaznovanega?
Na dan z besedo!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Res je zanimivo.
Hec je v tem, da se tisti pravi cigani (barakarji, šotoraši) NOČEJO socializirat. Pravicio imajo biti nesocializirani. Tako veleva demokracija.
Par dni nazaj smo imeli z občinskimi funkcionarji debato o ciganih, ki jih bodo v Novem mestu preselili zaradi gradnje visokošolskega centra. Tem ciganom bo država naredila nove hiše in uredila sodobno naselje. Ampak cigani NOČEJO it živet tja v lepa in nova stanovanja z vso urejeno infrastrukturo. Pa jim država ta stanovanja dela in ponuja zastonj. Oni hočejo živet v mizeriji umazaniji in sami. Ne z drugimi socigani.
In kako in s čim češ pol ti takega cigana potem kaznovat? Največja kazen za njih bo ta, če se jim zgradi lepo konfortno stanovanje katerega bi moral pospravljat. A čmo jih tako kaznovat?