Kako fina je Slovenija....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tud mene je sram...
Naše javno mnenje pa je krivo, da je tako. In kdo je ustvaril slovensko javno mnenje, da je takšno kot je? Češ, cigani so reveži, tisti, ki pa jih hočejio reda in socializacije naučit, so pa rasisti.
Sam bejž s ciganom! Tisti, katermu se pa smilijo, pa jih naj izvoli uzet k sebi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
na forumu in v javnosti ne smeš širiti takega razmišljanja.

je pa recimo zanimiv, da so slovencem krivi za slabo stanje:
cigani
srbi
hrvati
avstrijci
italijani
madzari,
štajercem ljubljančani
ljubljančanom gorenci in dolenci
dolencem prekmurci
prekmurcem primorci.

a kdo pogleda sebe?

NOT

skor pozabu na bosance, šoptarje, črnogorce in makedonce, romune in bolgare.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
To ni razmišljanje, to je dejstvo! Kruto dejstvo.
No, ponudi svojo rešitev!
Torej, kako, ob upoštevanju dejavnikov, ki sem jih naštel v mojih postih, kaznovat cigana, ki krade in krši ter se požvižga na vse norme civiliziranega sveta?
Ajde, dejmo....

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
na forumu in v javnosti ne smeš širiti takega razmišljanja.

aja? zdej on še svoje mnenje zarad ciganov ne bo smel več povedat?
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glej pravila

Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo. *

Uporabnikom, ki spodbujajo k dejanjem s prejšnjega odstavka bomo pri priči onemogočili možnost sodelovanja v forumih Alter. *

beri ustavo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Uf Presneto, zdaj boš pa še cigane zagovarjal?

Upam da imaš bakrene žlebove in dobiš kmalu njihov obisk.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a jih kje zagovarjam?

bakrenih žlebov nimam.

ko sem ti napovedal čefurja v familijo si se spreobrnil, če ti napovem cigana, kot si jih ti k meni naročil, me boš preganjal v sanjah.

pa ti ga ne želim. nisem jaz človek, ki bi želel srečo drugim. in kaj ciganski pospravljalni obisk, ni nič drugega kot to. urice spolne vzgoje pa tudi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz ne spodbujam k nasilju ampak sem ti samo povedal za rešitev, ki pri ciganih EDINA deluje.
Povej ti svojo rešitev!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ne, u bistvu sem hotu povedat, da ti pojma nimaš kaj cigan je. Govoriš pa kot, da kaj veš o ciganih in njihovih navadah.
Polcija, sodstvo itd...vedo kako je s to cigansko sodrgo, zato tud ne naredijo veliko, ker pač veliko okol tega naredit ne morejo, kar bi pa lahko naredili pa ne smejo naredit. Ko pristojni organi kaj konkretnega naredijo (primer Strojan) pa se vas najde kup dobričin - nevednežev, ki bi na tujih plečih pravno državo špilali.
Cigana v državi, ki se ji reče pravna, z ničemer ne moreš kaznovat. Lahko ga samo nabiješ z kolom čez hrbet...
Če ti misliš nasprotno, povej kako in na kakšen način bi ti cigana lahko kaznoval! Kaj bi mu ti naredu, da bi učinkovalo in da bi se cigan počutil kaznovanega?
Na dan z besedo

tvoje besede.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ti pa govoriš tko, kot da maš blazno velik pojma kaj jaz vem o ciganih. v resnic se ti sanja ne, mrbit sem pa clo cigan! teb in še kopici patronov po dalenjski pač nikol ne bo docela jasno, da so cigani posebna sorta ljudi, kot pravš, da se nočjo socializirat. in zdej? ga boš z gorjačo prsilu v to? no pa ga dej, a se ne upaš? ok, ne upaš, to je evidentno, ker en cgan se poščije na posledice in jih boš dvojno fasal. in zdej, ga boš deložiral k marjanci v duplek, izgnal v indijo in s tem rešil kaj? to kar ti tlele klaftraš so neke tipične slovenceljske blodnje, pamet soliš vsakmu k ti mim pride, hkrat pa se cganu na tvojmu vrtu z gklavo zelja pod roko ne upaš rečt niti bu. ni čudnu, da vas obvladujejo tm

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
zgleda je tvoj problem ker misliš, da je edina in ena sveta resnica ta, ki jo ti gojiš. za cigana je civilizacija da je vse njegovo tvoje in vse tvoje njegovo. tega maš po svetu polno, pojem lastnine in "civilizacije" si je zmislu moderen človek, obremenjen s tem kolk in kaj ma. v resnic si ciganom fouš ker promil tvojih probelmov nimajo in jih nikol ne bojo mel. lej se, treseš se, če ti glavo zelja ukradejo, prestrašen si če jih kje vidiš in tko dalje. naredu boš pa en pičkin dim za to da bi blo kej drugač, edin kar znaš prevalit odgovornost na ljubljano. cgansko da bol ne more bit

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
glej pravila

Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo. *

Uporabnikom, ki spodbujajo k dejanjem s prejšnjega odstavka bomo pri priči onemogočili možnost sodelovanja v forumih Alter. *

beri ustavo.

a ti sploh veš kaj pomeni VZPODBUJANJE?
očitno nimaš ravno razčiščenih pojmov kot je izražanje lastnega mnenja ali pa hujskanje/vzpodbujanje k dejanjem...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
za cigana je civilizacija da je vse njegovo tvoje in vse tvoje njegovo.
hysterical-1.gif

vzem ciganu kalašnikovko če maš ja.jca ....no, al pa si jo vsaj sposodi...
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
ne rabim, ne orgazmiram ob pokalicah

sej ne da bi jo rabil....vsam vzem jo, če imaš jaj.ca....sej veš, kar je njegovo je tud tvoje
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Govoriš, kako se jaz za svojo ukradeno zelnato glavo sekiram, rešitev, da mi cigan nebi kradel, si pa spet pozabil napisat.
Torej, kako naj cigana kaznujem, ker mi je zelje ukradel? A tako, da mu drugič pripeljem še en koš zelja in segedin golaž skuham?