Janšistični kšeft s kostmi

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Malo nazaj si se nekaj hvalil o nekem belem videnju sveta in se se strinjal, da si "ta beli". Pol boš že vedel kje ste
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Malo nazaj si se nekaj hvalil o nekem belem videnju sveta in se se strinjal, da si "ta beli". Pol boš že vedel kje ste
evil.gif
Očitno me malce daje EMŠO. Mi lahko posreduješ link, kjer sem trdil, da sem "ta beli". Že v naprej hvala
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Se opravičujem, ker žal nimam tvojih idiotizmov pod zaznamki. Jih je preveč
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
evil.gif
kako pa potem veš, kaj sem točno kdaj zapisal
stupid-1.gif

PS- no ja, pač nabijaš, kot se za komunisteka pritiče. Saj ni važno ali je res ali ne- nekja dreka se vedno prime
stupid-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
evil.gif
kako pa potem veš, kaj sem točno kdaj zapisal
stupid-1.gif
Vem kaj si naklamfal. Točno kdaj si ta drek spravil na forum, ti pa ne morem posredovati. Ob toliko kretenizmih, kot jih dnevno nabruhaš tu gori, je nemogoče slediti posamezne izpade.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Ker vem da pripadaš bolj pametnemu segmentu nas državljanov mi dovoli, da ti jaz bolj neumen poskusim pomagati. Klikni na moje psevdnim levo od tega zapisa. Odprlo se ti bo novo okno. Tam imaš nekje na dnu možnost izbrati: "Vsi prispevki uporabnika". Odprlo se ti bo vseh nekaj tisoč moji zapisov. Daš zahtevo za iskanje ( ctrl+f ) in vpišeš "beli". V dveh treh sekundah mi boš lahko posredoval zapis, kjer se hvalim, kako sem "ta beli".

PS- upam, da moja manj inteligentnost ni preveč prizadela tvoje infrironosti komunisteka
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Ker vem da pripadaš bolj pametnemu segmentu nas državljanov mi dovoli, da ti jaz bolj neumen poskusim pomagati. Klikni na moje psevdnim levo od tega zapisa. Odprlo se ti bo novo okno. Tam imaš nekje na dnu možnost izbrati: "Vsi prispevki uporabnika". Odprlo se ti bo vseh nekaj tisoč moji zapisov. Daš zahtevo za iskanje ( ctrl+f ) in vpišeš "beli". V dveh treh sekundah mi boš lahko posredoval zapis, kjer se hvalim, kako sem "ta beli".
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kdaj so se tile tvoji uradno predali, od katerega dne niso bili več v vojni?
Če so bili v vojni potem pa zanje veljajo pravila za vojne ujetnike. Torej so komunsiti še vojni huddodlci ne samo civilni morilci.
stupid-1.gif
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?

Pa sej če so jih na hitr brez sojenja....tako da družba, sodniki, rablji in nenazadnje sami komunisti niso trpeli.... Se jim lahko (prosto po patriotovem članku) vse oprosti
tongue-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

Vidiš, pa si le skapiral zakaj sem nekatere začel imenovati komunistek, saj raca zase pravi, da je labod
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Resno misliš, da imam veselje brskati po tvoji gnojnici
confused-1.gif
Veš kaj pišem- torej mojo gnojnico permanetno sprejemaš. Ko te pa prosim, da kakšno svojo trditev podkrepiš z dokazi ti pa to naenkrat smrdi. Bi še kdo lahko pomislil, da lažeš kot komunist in se pri tem skrivaš v gnojnici
stupid-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
Drek na cesti opaziš, večina normalnih pa nekako nima želje, da bi brskali po njemu.
Podobno je s tabo in tvojim sranjem. Vidi se na daleč, saj smrdiš po večini oddelkov foruma. Da bi pa namensko brskal po tvojem dreku?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Drek na cesti opaziš, večina normalnih pa nekako nima želje, da bi brskali po njemu.
Podobno je s tabo in tvojim sranjem. Vidi se na daleč, saj smrdiš po večini oddelkov foruma. Da bi pa namensko brskal po tvojem dreku?
Normalni že normalni. A kaj ko komunisteki niste normalni
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ko se z drekom umažeš, smrdiš cel. Se je kar težko dobro oprati.
Nekaj podobnega je imel Suzica v podpisu, le da se je on na smolo nalepil.

Kaj čmo
rolleyes-1.gif
Menda spada v sklop življenja, pač tu in tam tudi kaj smrdljivega. Od dreka je lahko samo še izdajalec smrdljivejši. Mislim - tisti nespokorjeni izdajalec. Spokorjenim so grehi odpuščeni.

Nazadnje uredil moderator:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ko se z drekom umažeš, smrdiš cel. Se je kar težko dobro oprati.
Nekaj podobnega je imel Suzica v podpisu, le da se je on na smolo nalepil.

Kaj čmo
rolleyes-1.gif
Menda spada v sklop življenja, pač tu in tam tudi kaj smrdljivega. Od dreka je lahko samo še izdajalec smrdljivejši. Mislim - tisti nespokorjeni izdajalec. Spokorjenim so grehi odpuščeni.
Kot spokornjenega zagotovo smatraš takšnega, katerega si najprej s krampom po glavi, mu vse pokradel in ga nato vrgel v kakšno kraško brezno
stupid-1.gif

PS- me še nisi dal na ignore
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

O, je morda Teleks meni odgovarjal? Če je, mu naj nekdo, prosim, sporoči, da sem ga odplaknil v greznico.

Teleks, ne slišim te.
smirk-1.gif
To sem storil zato, da bi mirneje spal ponoči. Če imaš kaj povedati, bo treba uporabiti kakšen baypas ali podobno povratno zanko, morda zs. Čeprav osebno raje vidim, da imam mir pred tabo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ima možakar kar prav: Je bilo domobrance treba pobiti?

No pa so jih vseeno pobili,tudi tiste ki niso bili domobranci.

Ja saj, ... temu se pa po moderno reče "kolaterarna škoda". O kolaterarni škodi se pa nekako ne pogovarjamo. Sploh ko so amerikanci v igri, npr. na bližnjem in srednjem vzhodu, aja
smile-1.gif
, tudi daljnjem vzhodu in v bistvu vsepovsod po svetu.

Malce se pojdite vsi skupaj .. (solit). Človeštvo obstaja vsaj 2 miljona let, komentarji pa ala Telex in provokacije. Nobenega noben pripetljaj čisto nič ne izuči! TO je problem!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Še dodatek:

"Kosti bi pa premetavali!
shocked-1.gif
Mrhovinarji preklemanski!

Meni osebno je prekop človeka mnogo bolj sporen kot vse ostalo. Pustite ga na miru, vse življenjske snovi so ostale tam kjer je pač človek končal, samo kosti so še ostale - te bi pa prenašali sem in tja, kot hijene v afriki!
stupid-1.gif
)

Epilog: Kosti se pusti pri miru, naredi se mašo zadušnico v čast preminulim. Z vsem pripadajočim spoštovanjem! Ker življenje je sveto! Njegov potek pa kaotičen, žal!
tongue-1.gif