Očitno me malce daje EMŠO. Mi lahko posreduješ link, kjer sem trdil, da sem "ta beli". Že v naprej hvalaCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Malo nazaj si se nekaj hvalil o nekem belem videnju sveta in se se strinjal, da si "ta beli". Pol boš že vedel kje ste
kako pa potem veš, kaj sem točno kdaj zapisalCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Se opravičujem, ker žal nimam tvojih idiotizmov pod zaznamki. Jih je preveč
Vem kaj si naklamfal. Točno kdaj si ta drek spravil na forum, ti pa ne morem posredovati. Ob toliko kretenizmih, kot jih dnevno nabruhaš tu gori, je nemogoče slediti posamezne izpade.Citat:
Uporabnik telex pravi:
kako pa potem veš, kaj sem točno kdaj zapisalCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Se opravičujem, ker žal nimam tvojih idiotizmov pod zaznamki. Jih je preveč
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.Citat:
Uporabnik telex pravi:
Ker vem da pripadaš bolj pametnemu segmentu nas državljanov mi dovoli, da ti jaz bolj neumen poskusim pomagati. Klikni na moje psevdnim levo od tega zapisa. Odprlo se ti bo novo okno. Tam imaš nekje na dnu možnost izbrati: "Vsi prispevki uporabnika". Odprlo se ti bo vseh nekaj tisoč moji zapisov. Daš zahtevo za iskanje ( ctrl+f ) in vpišeš "beli". V dveh treh sekundah mi boš lahko posredoval zapis, kjer se hvalim, kako sem "ta beli".
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?Citat:
Uporabnik telex pravi:
Če so bili v vojni potem pa zanje veljajo pravila za vojne ujetnike. Torej so komunsiti še vojni huddodlci ne samo civilni morilci.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kdaj so se tile tvoji uradno predali, od katerega dne niso bili več v vojni?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.
Veš kaj pišem- torej mojo gnojnico permanetno sprejemaš. Ko te pa prosim, da kakšno svojo trditev podkrepiš z dokazi ti pa to naenkrat smrdi. Bi še kdo lahko pomislil, da lažeš kot komunist in se pri tem skrivaš v gnojniciCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Resno misliš, da imam veselje brskati po tvoji gnojnici
Normalni že normalni. A kaj ko komunisteki niste normalniCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Drek na cesti opaziš, večina normalnih pa nekako nima želje, da bi brskali po njemu.
Podobno je s tabo in tvojim sranjem. Vidi se na daleč, saj smrdiš po večini oddelkov foruma. Da bi pa namensko brskal po tvojem dreku?
Kot spokornjenega zagotovo smatraš takšnega, katerega si najprej s krampom po glavi, mu vse pokradel in ga nato vrgel v kakšno kraško breznoCitat:
Uporabnik Demz pravi:
Ko se z drekom umažeš, smrdiš cel. Se je kar težko dobro oprati.
Nekaj podobnega je imel Suzica v podpisu, le da se je on na smolo nalepil.
Kaj čmoMenda spada v sklop življenja, pač tu in tam tudi kaj smrdljivega. Od dreka je lahko samo še izdajalec smrdljivejši. Mislim - tisti nespokorjeni izdajalec. Spokorjenim so grehi odpuščeni.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
No pa so jih vseeno pobili,tudi tiste ki niso bili domobranci.