Citat:
Uporabnik telex pravi:
Kolikor poznam zgodovino so bili beli osebna garda ruskega carja. Tako so jih imenovali zaradi belih uniform. Kdo pa so bili beli pri nas?Citat:
Uporabnik Numy pravi:
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?
PS- vem, da je belo uniformo nosil pedifilski zločinec. Jo je še kdo drug
Jah, ta verski operater je te ljudi pomagal prepričati v izdajo, najmanj kar lahko storijo, je to da sedaj malo mešajo zrak nad njimi in žlobudrajo svoje puhlice, ker potomci še vedno koristijo usluge istega verskega operaterja in mu nosijo denar.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.
RKC farji berejo maše morilcem svojih sobratov.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Še dodatek:
"Kosti bi pa premetavali!Mrhovinarji preklemanski!
Meni osebno je prekop človeka mnogo bolj sporen kot vse ostalo. Pustite ga na miru, vse življenjske snovi so ostale tam kjer je pač človek končal, samo kosti so še ostale - te bi pa prenašali sem in tja, kot hijene v afriki!)
Epilog: Kosti se pusti pri miru, naredi se mašo zadušnico v čast preminulim. Z vsem pripadajočim spoštovanjem! Ker življenje je sveto! Njegov potek pa kaotičen, žal!
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Še dodatek:
"Kosti bi pa premetavali!Mrhovinarji preklemanski!
Meni osebno je prekop človeka mnogo bolj sporen kot vse ostalo. Pustite ga na miru, vse življenjske snovi so ostale tam kjer je pač človek končal, samo kosti so še ostale - te bi pa prenašali sem in tja, kot hijene v afriki!)
Epilog: Kosti se pusti pri miru, naredi se mašo zadušnico v čast preminulim. Z vsem pripadajočim spoštovanjem! Ker življenje je sveto! Njegov potek pa kaotičen, žal!
Sory se ne strinjam,ljudje so bili tam umorjeni! Zato je prav,da se jih pokoplje kot vsakega kulturnega človeka. Pač živimo v evropi leta 2016 in sedaj je pač takšna kultura! Nekoga pustiti na kraju zločina,češ naj ostane v jami ??
Pa sej potem nismo nič bolši od morilcev!
Ker v 2016 pa mrtvih ne dajemo v jame?Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Sory se ne strinjam,ljudje so bili tam umorjeni! Zato je prav,da se jih pokoplje kot vsakega kulturnega človeka. Pač živimo v evropi leta 2016 in sedaj je pač takšna kultura! Nekoga pustiti na kraju zločina,češ naj ostane v jami ??
Pa sej potem nismo nič bolši od morilcev!
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.
No ja, še en v idiotizmih Demza- če hočeš nekoga pokopati v skladu z običaji in splošnimi normami ti manjka osnovne človeške kulture. Če pa nekoga najprej oropaš, ga s krampom po glavi in nato vržeš ve neki jarek je pa to kulturno in posledica takratnih dogodkov.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ne, ti ne razumeš. Preprosto nočeš razumeti osnovne človeške kulture. Tebi v bistvu dol visi za tiste uboge reveže, čigar kosti ležijo - pač tam kjer ležijo.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.
Če ne pokličeš župnika na pogreb,ti ne bo maševal ! Ko boš umrl te bodo samo položili v grob ! Nujno sporoči bližnjim,da slučajno ne pride župnik,vidim da ga sovražiš v dno srca!
Mi smo čist ok. No razen par izjem, med katere spadaš tudi ti.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kaj smo mi ?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ne, ti ne razumeš. Preprosto nočeš razumeti osnovne človeške kulture. Tebi v bistvu dol visi za tiste uboge reveže, čigar kosti ležijo - pač tam kjer ležijo.
Včasih je bila največja kazen za človeka, če so ga razčetverili in njegove ostanke razvlekli na vse štiri strani dežele. Točno to dejanje ti tule zagovarjaš, ob tem pa še računaš na politične točke.
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Včasih je bila največja kazen za človeka, če so ga razčetverili in njegove ostanke razvlekli na vse štiri strani dežele. Točno to dejanje ti tule zagovarjaš, ob tem pa še računaš na politične točke.
Mah moram se oglasit. Tale zgornji quote je tako prfuknjen, da je joj. Pa kaj k*rca briga te kosti kje ležijo? Gre se za svojce, ti so še živi. In ti bi radi pokopali svoje tako (in tam) kot se spodobi. In čisto vseen k je kaj si ti misliš. Če imaš ti lahko svoje pokopane na pokopališču ne odrekaj te pravice drugim.