Janšistični kšeft s kostmi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Te maše so pravi absurd.

RKC farji berejo maše morilcem svojih sobratov.
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?
Kolikor poznam zgodovino so bili beli osebna garda ruskega carja. Tako so jih imenovali zaradi belih uniform. Kdo pa so bili beli pri nas?

PS- vem, da je belo uniformo nosil pedifilski zločinec. Jo je še kdo drug
stupid-1.gif

Ti se na zgodovino bolj slabo spoznaš.

Kar se strinjam s tabo je pa to, da so tako okupatorji kot partizani tiste kolaborantske caple napačno poimenovali bela garda. Ti so bili namreč gospodje.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.

bonk.gif
Jah, ta verski operater je te ljudi pomagal prepričati v izdajo, najmanj kar lahko storijo, je to da sedaj malo mešajo zrak nad njimi in žlobudrajo svoje puhlice, ker potomci še vedno koristijo usluge istega verskega operaterja in mu nosijo denar.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.

bonk.gif

Ja, ker so maše.
Gre za to, da je ena maša čisto dovolj, samo odkritosrčna mora biti. Vse ostalo je licemerstvo, potenciranje, ... že neko pridobitništvo. In prav to razni telexi, janše, suzice, ... počnejo.

Vemo vsi, kajne, zakaj sem z malo pisal!

Pustite za Boga milega uboge kosti pri miru!

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Še dodatek:

"Kosti bi pa premetavali!
shocked-1.gif
Mrhovinarji preklemanski!

Meni osebno je prekop človeka mnogo bolj sporen kot vse ostalo. Pustite ga na miru, vse življenjske snovi so ostale tam kjer je pač človek končal, samo kosti so še ostale - te bi pa prenašali sem in tja, kot hijene v afriki!
stupid-1.gif
)

Epilog: Kosti se pusti pri miru, naredi se mašo zadušnico v čast preminulim. Z vsem pripadajočim spoštovanjem! Ker življenje je sveto! Njegov potek pa kaotičen, žal!
tongue-1.gif

Sory se ne strinjam,ljudje so bili tam umorjeni! Zato je prav,da se jih pokoplje kot vsakega kulturnega človeka. Pač živimo v evropi leta 2016 in sedaj je pač takšna kultura! Nekoga pustiti na kraju zločina,češ naj ostane v jami ??

Pa sej potem nismo nič bolši od morilcev!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.

bonk.gif

Duhovniki so pač preživljajo z branjem maš in berejo maše tudi komunističnim zločincem, če jo naročijo in plačajo. Če torej komunistični zločinec želi za umore svojih sobratov mašo jo plača duhovniku in ta jo izvede. Komunisteki pa se zgražajo nad duhovnikom plačanim izvajalcem namesto, da bi se nad plačnikom- komunističnem zločincu
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Še dodatek:

"Kosti bi pa premetavali!
shocked-1.gif
Mrhovinarji preklemanski!

Meni osebno je prekop človeka mnogo bolj sporen kot vse ostalo. Pustite ga na miru, vse življenjske snovi so ostale tam kjer je pač človek končal, samo kosti so še ostale - te bi pa prenašali sem in tja, kot hijene v afriki!
stupid-1.gif
)

Epilog: Kosti se pusti pri miru, naredi se mašo zadušnico v čast preminulim. Z vsem pripadajočim spoštovanjem! Ker življenje je sveto! Njegov potek pa kaotičen, žal!
tongue-1.gif

Sory se ne strinjam,ljudje so bili tam umorjeni! Zato je prav,da se jih pokoplje kot vsakega kulturnega človeka. Pač živimo v evropi leta 2016 in sedaj je pač takšna kultura! Nekoga pustiti na kraju zločina,češ naj ostane v jami ??

.... od mrhovinarjev. Malce pomisli.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Poglej, ljudje se zgodovinsko pobijamo med sabo. Če bi malce bolj natančno pregledal zemljo in prst ki jo pravkar tlačimo, bi hitro ugotovil, da je pravzaprav narejena iz švica in solz naših dedov (ter prednikov seveda.).

Zataknilo se je pa v letih 41 - 45? Potem pa do 91. leta skorajda mir in tišina?

Star sem še zadosti in tudi še imam dovolj težko mojo nežno ročico, da primažem kakemu podpihnjenemu mladcu vročo po zaslugah! To kar se nekateri tule greste, je netenje sovražnosti! ROGER ? !!

Pusti kosti pri miru, raje se jim pokloni v spomin in opomin ! Zelo velik opomin.
Ko jih prekoplješ, je pa samo nabiranje političnih točk pri naivcih. In pravkar to delate!
10.gif

Dopis: Sem se pravkar spomnil, : "Napuh je pa tudi eden od sedmih naglavnih grehov. Bo Teleks potrdil, saj je nekakšnji kaplan nekje. Če lahko sploh tole bere, glede na to da sem ga poslal v greznico.

Nazadnje uredil moderator:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Ker v 2016 pa mrtvih ne dajemo v jame?

Jaz bi raje povsod postavil kak lep spomenik al neki, tole premetavanje je obup.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Spet moram povedat,da se enostavno motite! Če mislite,da je to nabiranje političnih točk,potem ste sovražniki desnice!

Briga mene kdo to dela,ampak poklani so bili iz levičarske komunistične strani na čelu z vrhovnim vodji partizanske morilske organizacije !

Dol mi visi za cerkev in NSi ! Vsak človek mora imeti grob !! V rudniških jaških na kraju zločina nikakor ni dostojno pustiti trupla in kosti!!

Kaj vam ni jasno??

Ali mogoče kdo ne želi,da se odkriva število in starost umorjenih ljudi??

Tolk imate čez američane za govort,kakšni so morilci po celem svetu! Kaj smo mi ? Živali?? Ali smo ljudje? Kot je rekel pokojni Drnovšek?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.

bonk.gif

Če ne pokličeš župnika na pogreb,ti ne bo maševal ! Ko boš umrl te bodo samo položili v grob ! Nujno sporoči bližnjim,da slučajno ne pride župnik,vidim da ga sovražiš v dno srca!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, ti ne razumeš. Preprosto nočeš razumeti osnovne človeške kulture. Tebi v bistvu dol visi za tiste uboge reveže, čigar kosti ležijo - pač tam kjer ležijo.

Včasih je bila največja kazen za človeka, če so ga razčetverili in njegove ostanke razvlekli na vse štiri strani dežele. Točno to dejanje ti tule zagovarjaš, ob tem pa še računaš na politične točke.

Nikoli pa nočeš razumeti, kako je do te tragedije sploh prišlo in tu je tvoja žalost! Mar misliš, da normalen človek kar takole, iz čistega športa, gre nekoga drugega ubiti? Kaj je s tvojo pametjo narobe? Katero lekcijo pri predmetu Zgodovina si prešprical? Človeka se ne ubije kar tja v en dan! Nekaj hudega je bilo v ozadju in po čisto demokratičnih modernih načelih je jasno, da je bila velika večina prebivalcev na vse možne načine : razčlovečena, prizadeta, oropana dostojnega življenja. In ti ljudje, naši predniki, so s prstom pokazali, kdo je to povzročil. CEL svet je potrdil pravilnost zmage nad fašizmom, nacizmom, nacionalizmom. Kakršnim koli pretiravanjem.

Pojdi obravnavat 30. leta prejšnjega stoletja, pa termin "izkoriščanje človeka po človeku". Pojdi pogledat, kaj je delala "Črna roka". Ribarije športnih telovadnih društev "Sokoli in Orli". Pojdi pogledat strahote izdajalcev v vojnem času, kjer so domala vsi trepetali za svoje življenje, ko sploh niso vedeli kaj bo, ker so npr. g. župniku stopili sredi sončnega dne na njegovo senco!

Dojameš, ali moram še bolj slikovito prikazati?

Nazadnje uredil moderator:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ne, ti ne razumeš. Preprosto nočeš razumeti osnovne človeške kulture. Tebi v bistvu dol visi za tiste uboge reveže, čigar kosti ležijo - pač tam kjer ležijo.
No ja, še en v idiotizmih Demza- če hočeš nekoga pokopati v skladu z običaji in splošnimi normami ti manjka osnovne človeške kulture. Če pa nekoga najprej oropaš, ga s krampom po glavi in nato vržeš ve neki jarek je pa to kulturno in posledica takratnih dogodkov.

Komunisteki so zares podn od moralnega podna
stupid-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ma ja, če pa nekoga mučiš do smrti, lepo ob cerkvici sredi vasi, ko se zraven še okupatorju dviga želodec ob pogledu na to je pa vse O.K., ker si ga potem pač pokopal na pokopališču.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Te maše so pravi absurd.

bonk.gif

Če ne pokličeš župnika na pogreb,ti ne bo maševal ! Ko boš umrl te bodo samo položili v grob ! Nujno sporoči bližnjim,da slučajno ne pride župnik,vidim da ga sovražiš v dno srca!

Ne skrbi... NOBelovci se ti še sami uvalijo na pogrebe... Smo se jih parx komaj odkrižali...

Tako da glede na patriotovo orientiranost in prepričanje ne skrbi da ne bo odšel brez brezzobih pjevaæev
evil.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Leto 2088... Pravkar sem parkiral svoj solarni žirokopter, po vandranju po svetu v Ljubljani in glej ga zlomka.... Slovenci še kar štejejo kosti...

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

Včasih je bila največja kazen za človeka, če so ga razčetverili in njegove ostanke razvlekli na vse štiri strani dežele. Točno to dejanje ti tule zagovarjaš, ob tem pa še računaš na politične točke.

Mah moram se oglasit. Tale zgornji quote je tako prfuknjen, da je joj. Pa kaj k*rca briga te kosti kje ležijo? Gre se za svojce, ti so še živi. In ti bi radi pokopali svoje tako (in tam) kot se spodobi. In čisto vseen k je kaj si ti misliš. Če imaš ti lahko svoje pokopane na pokopališču ne odrekaj te pravice drugim.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

Mah moram se oglasit. Tale zgornji quote je tako prfuknjen, da je joj. Pa kaj k*rca briga te kosti kje ležijo? Gre se za svojce, ti so še živi. In ti bi radi pokopali svoje tako (in tam) kot se spodobi. In čisto vseen k je kaj si ti misliš. Če imaš ti lahko svoje pokopane na pokopališču ne odrekaj te pravice drugim.

Seveda, zakaj pa ne. Taka spominska obeležja so običajna, tradicionalna, ... v bistvu normalna za povprečnega človeka. Glej grobišča iz prve svetovne, npr. Pa še prej morda. Izkaži jim priznanje in jih pusti pri miru za Boga milega! Oni gredo naprej v nove dogodivščine, pusti jih pri miru!

Umrli so : zaradi morda svoje nesreče (največkrat), vpletenosti ( vojna je žal vojna - tega pa nihče ne bi kritiziral !
10.gif
), bolezni ( penicilin so množično začeli prakticirati šele amerikanci, ki edini na tem svetu niso bili porušeni ( nimam smeška!)), ...

Nadaljujte fantje. Ter zelo pazite, kako boste opredelili, kaj je prav in kaj ni prav! Zares mi gre na bruhanje in se sprašujem, kje smo v vzgoji zayebali!
10.gif