Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ps : da si ne bi kaj napačno domišljeval, imel sem nekoč službo, kjer bi lahko legalizirano kar nekajkrat pihnil človeka, pa ga nisem!
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ps : da si ne bi kaj napačno domišljeval, imel sem nekoč službo, kjer bi lahko legalizirano kar nekajkrat pihnil človeka, pa ga nisem!
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Zasluži si grob in tudi spomenik,na katerem bo pisalo " tukaj počiva ta in ta klavec iz Jasenovca", ki je bil ubit na begu.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Človeka zverinsko ubijejo in mi civiliziran narod moramo pustiti njega na kraju zločina ! Ja in zdej so kosti problem !? Kosti so vse pomešane skupaj med žrtvami in bližnji sorodniki si želijo pokopati ljudi v grob kot si vsak kulturen narod zasluži ! !!
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Otrok in žena pa v Jasenovcu ni bilo?
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Otrok in žena pa v Jasenovcu ni bilo?
Bil je klavec iz Jesenovca! V Jesenovcu so bili otroci in so še zmeraj živi,pa velik jih je !
V slovenskih jamah pa so tudi bili klavci iz jesenovca pa tudi drugi in tudi nedolži pa tudi mladoletni !
Bili so tudi izdajalci pa tudi samo sorodniki in tudi nedolži !
Ne treba je vse pobit !! Vsak ki ni bil za komunizem,al je bil tiho,al jim je pa u rit lezel,druga pa ven iz države,če te niso pobili!
Partizani z vodstvom komunistične partije so naredili veliko hudega med vojno in še več po vojni !
Pobijali so za brez veze ogromno nedolžnih ljudi,kar nikoli ni nobeden nič odgovarjal !
Sramota za slovenski narod in vsak zločin se ne sme enačiti ali opravičevati z drugim zločini drugih narodov ali nasprotnikov komunizma !
Najbolj sramotno je pa to,da danes najdemo naendertalce ,ki tega ne dojamejo in opravičujejo poboje z zmago !
Kdo je zmagal? Partizani? Malo morgen,skrivali so se po večini v gmajnah in čakali,da pridejo rusi in američani.
Potem so pa začeli z komunistično zločinsko oblastjo !
Narodu vsiliši zlagano zgodovino potem pa kruliš, da se zgodovina ne sme redefiniratiCitat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Tale debata postaja bolna..
Dokler tile prekopi in pokopi služijo redefiniranju zgodovine, naj kosti ostanejo kar tam kjer so sedaj. Ko se bo šlo pa zgolj in samo za pieteto, potem pa naj jih spodobno pokopljejo.
Ustaški sodi ob prekopih in netenje sovraštva skupaj z revizijo zgodovine Nove slovenske zaveze ne spadata na pietetno ceremonijo.
Vidiš, tu pa se 100% strinjava. Sem tudi sam v rdeči greznici, katero okoli normalnih polnijo komunisteki. Razlika je le v tem da normalni še gledajo iz te rdeče greznice, komunisteki pa so obrnjeni z glavo navzdol in rinejo vse globje in globje v lastne iztrebke.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ah !
Teleks je v greznici. Bi se ti morda raje normalno pogovarjal, ob pogovoru pošteno razmišljal?
Glej. Ja ni bilo prav. Grdo je bilo. Se strinjam s tem? Ne. Ali je danasnja drzava to storila? Ne. Ali sem za zapravljanje denarja v zvezi identifikacije 70 let starih trupel in njihovo relociranje? NE. Get over it. Pa naj se slisi se tako grdo. Moja pro desna nacela so znana ampak tega drekarjenja v zvezi s poboji pa se mi ne da vec gledat. S tem da so obicajno najbolj glasni ravno taki ki tam sploh nimajo svojcev. Isto ko pr partizanih...najbolj polna usta zgodbic in legend majo tisti ko nihce od prednikov ni bil del NOBCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Aha ubijo ti sorodnike,potem jih moraš pa še sam iskat v jamah!?
Jest ne vem kako morte bit nekater tolkv nesramni,pa sej nismo samo nekaj let po vojni.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
bog nam pomagaj če spet izbruhne kakšna vojna... razni telexi in podobni bodo klali... vidi se da jim sovražtvo kar sije iz oči...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:...
bog nam pomagaj če spet izbruhne kakšna vojna... razni telexi in podobni bodo klali... vidi se da jim sovražtvo kar sije iz oči...