Janšistični kšeft s kostmi

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Isto naredi za Jasenovac psiho
Razen nekaj sto Slovencev, ki so jih tam pobile tvoje žrtve pobojev, res nimamo nič.
bonk.gif

In kaj imamo Slovenci z Jasenovcem
stupid-1.gif
Koliko pa so jih v drugih koncentracijskih taboriščih- Štental (danes imenovano po zločincu Kidričevo), Ljublajna, Ljubelj.... pa te nekako to ne moti, ker so zaprte morili komunistični zločinci
stupid-1.gif

PS- drugače pa poglejte komunisteka- ker sem zapisal, da je treba preganjajti sume kriminalnih dejanj in osumljence obsoditi ali jim potrditi nedolžnost sem pa za komunisteka psihič
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Telek, če so pobiti ustaši tvoji rojaki, kot skoz ponavljaš, si jih odpelji nazaj na hrvatijo...torej,niso "naš " problem, še manj, da bi se jim mi klanjali in "pietetno" pokopavali.
Vsaj 12 rodov nazaj sem po rodoslovnem deblu čistokrvni Slovenec. Zame so ustaši, četniki, enako zanimivi, kot nacisti, fašisti ali komunisti. Razlika je le v tem, da so ustaši, četniki, nacisti, fašisti tujci, kateri se borijo za svoj narod. Komunisti pa so Slovenci, kateri se borijo za tujce- torej kolaboranti in narodni izdajalci.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Razen nekaj sto Slovencev, ki so jih tam pobile tvoje žrtve pobojev, res nimamo nič.
bonk.gif

stupid-1.gif
Koliko pa so jih v drugih koncentracijskih taboriščih- Štental (danes imenovano po zločincu Kidričevo), Ljublajna, Ljubelj.... pa te nekako to ne moti, ker so zaprte morili komunistični zločinci
stupid-1.gif

PS- drugače pa poglejte komunisteka- ker sem zapisal, da je treba preganjajti sume kriminalnih dejanj in osumljence obsoditi ali jim potrditi nedolžnost sem pa za komunisteka psihič
bonk.gif

Šterntal se je reklo, Strnišče.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Telek, če so pobiti ustaši tvoji rojaki, kot skoz ponavljaš, si jih odpelji nazaj na hrvatijo...torej,niso "naš " problem, še manj, da bi se jim mi klanjali in "pietetno" pokopavali.
Vsaj 12 rodov nazaj sem po rodoslovnem deblu čistokrvni Slovenec. Zame so ustaši, četniki, enako zanimivi, kot nacisti, fašisti ali komunisti. Razlika je le v tem, da so ustaši, četniki, nacisti, fašisti tujci, kateri se borijo za svoj narod. Komunisti pa so Slovenci, kateri se borijo za tujce- torej kolaboranti in narodni izdajalci.

Jaz pa 19 generacij, tak da sem te zmagal.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Možno ja. da si slovenec, ampak zgleda, da so se v tvoji familiji 12 rodov parili ožji sorodniki med seboj, vsaj glede na to, kakšen si ti izpadel..
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Možno ja. da si slovenec, ampak zgleda, da so se v tvoji familiji 12 rodov parili ožji sorodniki med seboj, vsaj glede na to, kakšen si ti izpadel..
bonk.gif
Neglede na to kašen sem, sem pa hvaležen prednikom, da nisem postal komunistek
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
komunisti so se borili za oblast. to je dejstvo.
Imaš 100% prav. Od 1941 so komunisti izvajali revolucijo in pri tem uničevali vse, kar bi jim to lahko preprečilo. Potem so komunisti uživali sadove revolucije in pri tem teptali naše človekove pravice. Leta 1991 smo rekli, da imamo dovolj in smo komuniste odstarnili z oblasti. Danes pa nam zopet vladajo komunsiti.
stupid-1.gif

Nekako še razumem, da okoreli komunsitični zločinci, kateri so bili pripravljeni pobiti svoje brate in sestre na vse načine želijo ohraniti svoje nezaslužene privilegije in se izogniti ugotavljanju morebitne krivde za zločine. Nikakor pa ne morem razumeti vas komunistekov, kateri nimate nič z povojno morijo, nimate skoraj nič s teptanjem naših človekovih pravic, vas prizadene tajkunizacija podjetij, kraja iz bank, kraje pri nabavi za javni sektor, delitev proračunskega denarja... enako kot nas ljudi in isto kot mi občutite slabosti šolskega sistema, čakalne vrste v zdravstvu, brezposelnost.. da pri tem podpirate komunistične zločince pri njihovih lažeh in krajah
jezen.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa ne vem kje si dobil občutek da ravno živim za te teme......zadnje čase sem etak ubral tvoj pristop in postam bolj sporadično....oz jemlem forum kot čisto sprostitev v trenutkih ko to rabim...

Vem....ti si resen fant...red disciplina in komanda pa take pa te pa ne maraš takega pristopa
tongue-1.gif
Od kje sem dobil ta obcutek? Iz tvojih prispevkov na alterju.

Ampak ne razumeš satire
smile-1.gif
Ne limam jaz člankov kot patriot... Ampak se jim samo posmehujem...in poleg vsem ki tem člankom verjamejo...

Bi pričakoval da bi bil prej jezen na našega samooklicanega alter zgodovinarja kot pa name...

Najlazje je rect da ne razumem. Morda jo pa preslabo izvajas.

In na nikogar nisem jezen, sam de.bilno se mi zdi da clovek pri tvojih letih vsakodnevno zabija cajt za teme stare 70 let.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Leta 1991 smo rekli, da imamo dovolj in smo komuniste odstarnili z oblasti. Danes pa nam zopet vladajo komunsiti.
stupid-1.gif

Meni se zdi da nam vladajo že 70 let, odstranilo se takrat ni nobenega, le da se niso direkt imenovali komunisti, saj je partija šla rakom žvižgat, oz. po tvoje so še vedno isti komunisti. Pa ne mi sedaj pisat da 4 leta janševe vladavine, takrat pa nas ni vodil komunist, on je (baje) edini v parlamentu, kateri je imel partijsko knjižico. In kot ti rad venomer pišeš (mogoče ne dobesedno, da se ne obesiš na moje besede) enkrat komunist, vedno komunist lahko menjaš še pa še srajc.

O kosteh se pa ne mislim niti pregovarjat, kar je bilo je bilo, verjetno za nekoga hudo za drugega priložnost da nekam zleze. Dejstvo je, da niso vseh kateri so si zaslužili, med njimi so bili zanesljivo tudi nedolžni ampak žal je tako v vsaki vojni ki je bila in bognedaj tako bo tudi če še kakšna pride. Vedno se najde tudi kdo ki se na račun takih zadev okoristi. Verjemi, moj star oče je bil zaprt v italijanskem zaporu, nič kriv nič dolžen, ampak je preživel. Partizani so imeli sestanek v naši hiši, pa so po vojni dejali da je bil drugje, pač tam je bilo lažje prirediti kakšno proslavo, pač malce so priredili zadeve. Janko Premrl Vojko je bil ustreljen malce drugače kot je "uradna" verzija, ampak on je mrtev, je narodni heroj in njemu nič ne koristi kaj in kako se je dogajalo pozneje. Res pa enemu ni bilo vseeno...
Sem poznal moža kateri je bil dokaj blizu tistih zadev, pa ni nikoli hotel govoriti o tem. A misliš da je bilo njim lahko nekoga usmrtiti, kljub vsemu je vsak človek, eni so bili na eni strani drugi na drugi. In marsikdo je vedel če ga ne bo on ga bo kdo drug, le mogoče s to razliko da bodo potem še njega. Pa kolikor vem so jih streljali ne pa z nekimi krampi al kaj az vem s čim, vsaj tako se je govorili po naših krajih za tiste katere so tu obsodili. So pa padli tudi taki, katere so domači izdajalci izdali, ker nemc ni vedel kam naj gre če mu nekdo ni povedal. So bili v naši vasi pa je bila tudi partizanka in so jo sosedje predstavili kot domačo, če bi jo kdo izdal bi požgali celo vas, ampak pri nas pač izdajalcev ni bilo...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Tak je to, le da kolaboranti in cerkveni prasci(po 8888) tega nočejo priznati in želijo oz. so uspeli obrnit zgodovino.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Tak je to, le da kolaboranti in cerkveni prasci(po 8888) tega nočejo priznati in želijo oz. so uspeli obrnit zgodovino.

Nobeden ne bo nikoli priznal,ampak zakaj zmeraj tlačiš cerkev v 2 svetovno vojno in komunizem,ali imaš kakšne težave?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Nobeden ne bo nikoli priznal,ampak zakaj zmeraj tlačiš cerkev v 2 svetovno vojno in komunizem,ali imaš kakšne težave?
Človeku se včasih prav stoži po časih prejšnjega foruma, ko večina takih debilov ni vedela za internet..Ok, so bili pacienti, ampak debilov pa prav malo..

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
bonk.gif

stupid-1.gif
stupid-1.gif

bonk.gif

TI si spraševal, kaj imamo Slovenci z Jesenovcem, pa sem ti odgovoril. Namesto, da bi se zahvalil, pa začneš nekaj klamfati o stvareh, ki nimajo veze s Slovenci v Jesenovcu.
stupid-1.gif