Janšistični kšeft s kostmi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Pa ne vem kje si dobil občutek da ravno živim za te teme......zadnje čase sem etak ubral tvoj pristop in postam bolj sporadično....oz jemlem forum kot čisto sprostitev v trenutkih ko to rabim...

Vem....ti si resen fant...red disciplina in komanda pa take pa te pa ne maraš takega pristopa
tongue-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.916
113
v lokalni ostariji
povojnih pobojev noben več ne zanika. tudi velik del NOB-jevcev jih je obsodil.... ni bilo prav... ve se zakaj se je zgodilo (izdaja je samo en del... )

najdl so najbrž res kakšn prstan, morda kak zob... vse skupaj drobiž. ne pa kile..

ja, desnica se tolče med sabo. imaš na enis trani razumne ljudi, kateri bi radi šli počasi naprej. na drugi pa razne hujskače in modrovalce ki jamrajo o kardelu, mačku, titu... sanjajo o odiranju jajcih in podobnih boalnih zadevah...

fantje, 2016 leta smo. mene resno bolj skrbi kaj bo, kot to kaj je bilo. ker mrtvih noben ne bo mogel oživet.... če jih hoče kdo PREKOPAT naj jih na svoje stroške... država naj da denar za pediatrično bolnico, zdravstvo, milico, vojsko... za socialo... za lj0udi... ne de za pediatrično hodijo položnice okoli in se nabira denar za strojčke... a za kosti prekopavat pa je dnar?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
fantje, 2016 leta smo. mene resno bolj skrbi kaj bo, kot to kaj je bilo. ker mrtvih noben ne bo mogel oživet...

Komunisti pokoljejo nekaj desettisoč naših rokajakov in čez čas slišiš komunisteke- smo leta 2016, kar je bilo je bilo.
Komunisti sistematično teptajo človekove pravice, izvajajajo mednarodni terorizem... in čez čas slišiš komunisteke- smo leta 2016, kar je bilo je bilo.
Komunisti si uzakonijo ogabne privilegije (izjemne pokojnine, posebno zdravstvo, zastonj javni prevoz, počitniški objekti...) in čez čas slišiš komunisteke- smo leta 2016, kar je bilo je bilo.
Komunisti izropajo banke, ukinejo SDK in začno z lastninjenjem in čez čas slišiš komunisteke- smo leta 2016, kar je bilo je bilo.
komunisti pokradejo vse žulje delavcev in preko tajkunov uničijo gospodarstvo in čez čas slišiš komunisteke- smo leta 2016, kar je bilo je bilo.
Komunisti zopet izropajo banke, kradejo vse, kar se ukrasti da (provizije v zdravstvu, študije v šolstvu, sponzorstva v gospodarstvu...) in čez čas slišiš komunisteke- smo leta 2016, kar je bilo je bilo.

Če človek ne krade skupaj s komunsiti le kakšna naivna opranoglava ovca mora biti, da lahko permanentno zagovarja vedno večje in večje svinjarije levakov
stupid-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Telek, če so pobiti ustaši tvoji rojaki, kot skoz ponavljaš, si jih odpelji nazaj na hrvatijo...torej,niso "naš " problem, še manj, da bi se jim mi klanjali in "pietetno" pokopavali.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.916
113
v lokalni ostariji
in telek dej ti komunajzr povej kaj bi naredu? no dej? ajde konkretno? kosti prekovala? dej, sam za svoj denar ne moj....

tolk si omejen da ne kapiraš da niso problem komunisti ampak so problem kar desničarji/dekmokrati sami...

ps: kdor je kadarkoli bil pri meni, bi bil presenečn nad sliko v delavnici
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa ne vem kje si dobil občutek da ravno živim za te teme......zadnje čase sem etak ubral tvoj pristop in postam bolj sporadično....oz jemlem forum kot čisto sprostitev v trenutkih ko to rabim...

Vem....ti si resen fant...red disciplina in komanda pa take pa te pa ne maraš takega pristopa
tongue-1.gif
Od kje sem dobil ta obcutek? Iz tvojih prispevkov na alterju.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
dajte se vprašat, zakaj Hitler nima nobenega spomenika

zato da sodrga ne bi onanirala na njegovem grobu in še kje. še rojstno hišo bodo porušili, v alpah ni nič več itd.

Zdej si našel Hitlerja
bonk.gif
Pojdi pogledat malo po sloveniji in boš našel grobove padlih nemcev.

I

Izbrisan uporabnik #488

V Nemčiji so prepovedana naci obeležja, kaj šele grob Hitlerja ipd.
V Franciji npr. ni težav z Napoleonom.

No, pri nas pa bi sedaj to, kar je v Nemčiji prepovedano, radi postavili in prekopali. Hitlerjeve sodelavce bi poveličevali in jim postavili spomenike, kjer bi lahko sorodniki poveličevali poraz in blatili zmagovalce.

Kam to vodi, lahko lepo vidimo, ko ustaši vsako leto derejo v Pliberk...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

No, pri nas pa bi sedaj to, kar je v Nemčiji prepovedano, radi postavili in prekopali. Hitlerjeve sodelavce bi poveličevali in jim postavili spomenike, kjer bi lahko sorodniki poveličevali poraz in blatili zmagovalce.

Če ti misliš da so bili vsi sodelovci,potem imaš oprane možgane.

Aja sory sej to si ti Snecko,sej tebe pa poznamo
hysterical-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
in telek dej ti komunajzr povej kaj bi naredu? no dej? ajde konkretno? kosti prekovala? dej, sam za svoj denar ne moj....

tolk si omejen da ne kapiraš da niso problem komunisti ampak so problem kar desničarji/dekmokrati sami...

wink-1.gif
Na osnovi še živih prič in materialnih dokazov bi uvedel sodne preiskave proti še živečim osumljenim grozodejstev in njohovim predpostavljenimi.
Na osnovi sodnih procesov bi bili primerno kaznovani ali pa spoznani za nedolžne.
Z neosumljenimi in spoznanimi za nedolžne borci WW2 bi naredelili skupno grobnico za vse žrtve.

Na osnovi materialinih dokazov in prič, bi uvedel preiskavo proti vsem t.i. tajkunom
Na osnovi sodnih procesov bi bili primerno kaznovani ali pa spoznani za nedolžne

Na osnovi materialnih dokazov in prič bi uvedel sodne preiskave proti bankirjem
Na osnovi sodnih procesov bi bili primerno kaznovani ali pa spoznani z nedolžne

Na osnovi materilanih dokazov in prič bi ubedel sodne preiskave proti visokim predstavnik zločinske organizacije v komunsitičnem totalitarizmu
Na osnovi sodnih procesov bi bili primerno kaznovani ali pa spoznani za nedolžne

Torej ni treba storiti nič drugega, kot je običajni postopek v normalni državi ob sumu, da je bilo storjeno kakšno kaznivo dejanje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Če ti misliš da so bili vsi sodelovci,potem imaš oprane možgane.

Aja sory sej to si ti Snecko,sej tebe pa poznamo
hysterical-1.gif

No začni se ubadat s tem, kateri niso bili kolaborantje in z njimi povezane osebe in so zraven kot postranska škoda.

priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
povojnih pobojev noben več ne zanika. tudi velik del NOB-jevcev jih je obsodil.... ni bilo prav... ve se zakaj se je zgodilo (izdaja je samo en del... )

so pa bili nuja po takšni strahotni vojni in opozorilo za v bodoče

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

tongue-1.gif
Od kje sem dobil ta obcutek? Iz tvojih prispevkov na alterju.

Ampak ne razumeš satire
smile-1.gif
Ne limam jaz člankov kot patriot... Ampak se jim samo posmehujem...in poleg vsem ki tem člankom verjamejo...

Bi pričakoval da bi bil prej jezen na našega samooklicanega alter zgodovinarja kot pa name...

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:

wink-1.gif
Na osnovi še živih prič in materialnih dokazov bi uvedel sodne preiskave proti še živečim osumljenim grozodejstev in njohovim predpostavljenimi.
Na osnovi sodnih procesov bi bili primerno kaznovani ali pa spoznani za nedolžne.
Z neosumljenimi in spoznanimi za nedolžne borci WW2 bi naredelili skupno grobnico za vse žrtve.

Na osnovi materialinih dokazov in prič, bi uvedel preiskavo proti vsem t.i. tajkunom

Na osnovi materialnih dokazov in prič bi uvedel sodne preiskave proti bankirjem
Na osnovi sodnih procesov bi bili primerno kaznovani ali pa spoznani z nedolžne

Na osnovi materilanih dokazov in prič bi ubedel sodne preiskave proti visokim predstavnik zločinske organizacije v komunsitičnem totalitarizmu

Torej ni treba storiti nič drugega, kot je običajni postopek v normalni državi ob sumu, da je bilo storjeno kakšno kaznivo dejanje.

Isto naredi za Jasenovac psiho

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.916
113
v lokalni ostariji
kaj imajo bankirji veze z povojnimi poboji ve samo bolan um... enako tajkuni...

se je proti tajkunom tudi začela gonja, razen "posvečenih" tj prijatelja iz ene stare afere (jbt) so se kar lepo posedl po zaporih... pa seveda en ki je prijatelj s vatikanom...

kar se pa tiče eksekjuterjev itd pa ja, bolje da trošimo denar za njihovo sojenje kot za prekop kosti. pa čeprav vem, da lačni krvi ne bodo zadovoljni v kolikor bodo oproščeni (na podlagi dokazov)... za bolnike je edino "pošteno" "klanje" tistih ki ne razmišljajo po njihovo tj tako imenovanih koministekov/komunistov...

kameleon, zaenkrat je patriot kar dosti pametnih zadev nalimal... pa nikjer ne poveličuje ene strani ali pa dela žrtve... edin če te boli, da najde vir retuširanih člankov/slik... to pa je hudič ja...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:.. za bolnike je edino "pošteno" "klanje" tistih ki ne razmišljajo po njihovo tj tako imenovanih koministekov/komunistov...

Kot sem že večkrat zapisal- komunisti podtikajo svoje svonjarije drugim, medtem ko kradejo njihove zasluge.
Prilepi mi eno povezavo na moj zapis, kjer sem le odobraval klanje česarkoli (rastline, živali, komunisteka ali človeka), kaj šele zahteval ali grozil. Če to komunisteki storite lažje, kot rečete "Dobro jutro", to ne pomeni, da tudi æival ali človek lahko dela enako.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

so pa bili nuja po takšni strahotni vojni in opozorilo za v bodoče

Pri nas so jih vsaj na hitro pobili, kar je veliko bolje kot kar so storili zavezniki z ujetimi Nemci, ko jih je kar milijon do 1,5 milijona v taboriščih pomrlo od lakote.