Janšistični kšeft s kostmi

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
TI si spraševal, kaj imamo Slovenci z Jesenovcem, pa sem ti odgovoril. Namesto, da bi se zahvalil, pa začneš nekaj klamfati o stvareh, ki nimajo veze s Slovenci v Jesenovcu.
stupid-1.gif
Nekaj 100 slovencev je v Jasenovcu pobjalo nekaj 10.000 žrtev komunističnih zločincev. No ja, zares si biser ergumentacije
stupid-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali ga imaš kljub zgodnji uri že pod kapo?
10.gif
Kako tipično- ko zmanjka argumentov se pa začne s podtikanji. Če te zares zanima imam ga kljub zgodnji uri precej pod kapo. Če sem iskren ga imam precej pod kapo 24/7. Pa tudi smilijo se mi takšni, kot si ti, kateri pod kapo nimajo nič.

PS- sem t eže nakajkrat vprašal- kako si lahko zvest komunsitični ideji, katere načelo je, da je vera opij za ljudstvo in hkrati zavezan islamu, kateri pobija nevernike? Razen tega, da tako muslimani kot komunisti koljejo tiste, kateri niso absolutno in brezpogojno z njimi se ideologiji drugače izkločujeta. Po tej logiki bi se moral kot komunist fentat, ker si musliman in kot musliman fentat ker si komunist
stupid-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Za ergumentacijo (!) še nisem slišal, kaj šele, da bi bil njen biser. Napisal sem ti samo to, da je nekaj sto pobitih Slovencev dovolj, da se Slovenci zanimamo za Jesenovac. Musliman sem pa toliko, kot ti komunist.
stupid-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali ga imaš kljub zgodnji uri že pod kapo?
10.gif
Kako tipično- ko zmanjka argumentov se pa začne s podtikanji. Če te zares zanima imam ga kljub zgodnji uri precej pod kapo. Če sem iskren ga imam precej pod kapo 24/7. Pa tudi smilijo se mi takšni, kot si ti, kateri pod kapo nimajo nič.

PS- sem t eže nakajkrat vprašal- kako si lahko zvest komunsitični ideji, katere načelo je, da je vera opij za ljudstvo in hkrati zavezan islamu, kateri pobija nevernike? Razen tega, da tako muslimani kot komunisti koljejo tiste, kateri niso absolutno in brezpogojno z njimi se ideologiji drugače izkločujeta. Po tej logiki bi se moral kot komunist fentat, ker si musliman in kot musliman fentat ker si komunist
stupid-1.gif
hysterical-1.gif
Citat:
hysterical-1.gif

pa od kod teb takšne...
hysterical-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Za ergumentacijo (!) še nisem slišal, kaj šele, da bi bil njen biser. Napisal sem ti samo to, da je nekaj sto pobitih Slovencev dovolj, da se Slovenci zanimamo za Jesenovac. Musliman sem pa toliko, kot ti komunist.
stupid-1.gif
Vprašaj komunisteke- jaz sem 100% komunist
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

tam je tempirana bomba, samo nas je Ivan sjeb..., je orožje prodal, tak da bo problem, če bodo na sever pritisnili