Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Vsi ti pobiti, s katerimi manipuliraš, so bili pred vojaškim sodiščem obsojeni in pobiti. Nobenemu narodu taka dejanja ne morejo biti v čast, še manj pa ne morejo biti v čast, da do tega stanja sploh pride.
Kaj praviš, dragi moj Telex, kdo je podpihnil uboge tisoč let podjarmljene slovence, da je do tega prišlo?
V vojni se med sabo bojujejo vojaki in so žrtve. Prebivalci na okupiranih ozemljih se branijo in se upirajo agresorju. Če je agresorjev več, pač civilno prebivalstvo izbere manjše zlo in se morebiti tudi povežejo z enim agresorjem, da bo odvrnili večje zlo.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A potem praviš, da so bili povsem neučinkoviti ta beli in celo vojno niso ubili niti enega?
In kdaj so se tile tvoji uradno predali, od katerega dne niso bili več v vojni?Citat:
Uporabnik telex pravi:
V vojni se med sabo bojujejo vojaki in so žrtve. Prebivalci na okupiranih ozemljih se branijo in se upirajo agresorju. Če je agresorjev več, pač civilno prebivalstvo izbere manjše zlo in se morebiti tudi povežejo z enim agresorjem, da bo odvrnili večje zlo.
Domobranci so nastali kot odgovor na zločine komunistov nad nemočnim civilnim prebivalstvom. Domobranci so branili svoje domove in so se borili proti komunističnim agresorjem. Večina žrtev, katere so padle zaradi domobrancev so bili komunisti. Če komunisti niso padli v bojih in so jih zajeli, so jih kasneje obsodili, ustrelili in pokopali na pokopališčih, ne pa zaklali in zmetali v brezna kot živali.
Če so bili v vojni potem pa zanje veljajo pravila za vojne ujetnike. Torej so komunsiti še vojni huddodlci ne samo civilni morilci.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kdaj so se tile tvoji uradno predali, od katerega dne niso bili več v vojni?
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kaj praviš, dragi moj Telex, kdo je podpihnil uboge tisoč let podjarmljene slovence, da je do tega prišlo?
A si ti čisto dihtBoš rekel, da so Slovenci tisočletja podjamrjali Slovence, ... bla bla bla....
In v katerem si ti, da mi ne pokvariš MartinovanjaCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pojdi zdaj v bife in nehaj svinjat forum.
Prva pametna odločitev. Mnogo boljša, kot pa da pišeš neumnosti celo za komunisteka.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa saj ni važno, greš nazaj v pozabo kjer si že bil. Zakaj bi si težil življenje še s teboj, kot da nimam drugega bolj pomembnega početja?
Čau
Ko bomo odpravili tiste, kateri nam kradejo že od 1940 ne boš imela več nobenih problemov z zalivkami. Lahko pa jih seveda ignoriraš- oni bodo kradli naprej, ti pa boš še naprej imela probleme z zalivkami.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ
Pozdravljeni alteraši. Smo v letu 2016, dobrodošli v prihodnost. Tistim, ki želijo ostati v letu 1940 pa želim, da si sami izderejo un zlat zob, da ga nau slučajno sosed v letu 2016 izkopu pa obogatel. Mi ostali, brez zlatih zob in s počeno zalivko, pa si vsak dan belmo glave kaj storiti z zavoženim zdravstvenim sistemom, da bi naši zobarji lahko delal 40 ur, ne.
HAWK
P.S. Ja takle mamo v letu 2016.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Ko bomo odpravili tiste, kateri nam kradejo že od 1940 ne boš imela več nobenih problemov z zalivkami. Lahko pa jih seveda ignoriraš- oni bodo kradli naprej, ti pa boš še naprej imela probleme z zalivkami.Citat:
KSZ
Pozdravljeni alteraši. Smo v letu 2016, dobrodošli v prihodnost. Tistim, ki želijo ostati v letu 1940 pa želim, da si sami izderejo un zlat zob, da ga nau slučajno sosed v letu 2016 izkopu pa obogatel. Mi ostali, brez zlatih zob in s počeno zalivko, pa si vsak dan belmo glave kaj storiti z zavoženim zdravstvenim sistemom, da bi naši zobarji lahko delal 40 ur, ne.
HAWK
HOWG
PS- ja takle imamo še v naslednjem tisočletju
Hvala enako- čeprav je svetnik Martin skoraj tak lopov kot komunist- vsako leto namreč ukrade ves mošt in nam podtakne vinoCitat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik Gatto pravi:
telex dovoli da ti ob tej priliki voščim veselo martinovanje, pa čim več užitkov z letošnjo letino. pri nas je bila super, upam da tudi pri tebi
lep večer in veselo martinovanje
Glej Demz- jaz ti ne morem pomagati, če pišeš neumnosti.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Torej,
Možakar, ti kar nabijaj, saj na take teme se vedno najde tudi tu in tam kakšen poslušalec. Saj bo.
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?Citat:
Uporabnik telex pravi:
Če so bili v vojni potem pa zanje veljajo pravila za vojne ujetnike. Torej so komunsiti še vojni huddodlci ne samo civilni morilci.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
In kdaj so se tile tvoji uradno predali, od katerega dne niso bili več v vojni?
Tu na alterju si vsi lahko privoščimo privat zobarje.Citat:
KSZ
Plačaj, pa boš lahko preskočila čakalno vrsto.Citat:
KSZ
HAWK
Kolikor poznam zgodovino so bili beli osebna garda ruskega carja. Tako so jih imenovali zaradi belih uniform. Kdo pa so bili beli pri nas?Citat:
Uporabnik Numy pravi:
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?