Janšistični kšeft s kostmi

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
A potem praviš, da so bili povsem neučinkoviti ta beli in celo vojno niso ubili niti enega?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Vsi ti pobiti, s katerimi manipuliraš, so bili pred vojaškim sodiščem obsojeni in pobiti. Nobenemu narodu taka dejanja ne morejo biti v čast, še manj pa ne morejo biti v čast, da do tega stanja sploh pride.

Kaj praviš, dragi moj Telex, kdo je podpihnil uboge tisoč let podjarmljene slovence, da je do tega prišlo?

Pojdi raje Sonetni venec prebirati, tja v sosednjo temo, te bo morda potem kaj manj sram pred samim seboj ter drugimi.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Vsi ti pobiti, s katerimi manipuliraš, so bili pred vojaškim sodiščem obsojeni in pobiti. Nobenemu narodu taka dejanja ne morejo biti v čast, še manj pa ne morejo biti v čast, da do tega stanja sploh pride.

Kaj praviš, dragi moj Telex, kdo je podpihnil uboge tisoč let podjarmljene slovence, da je do tega prišlo?

A si ti čisto diht
stupid-1.gif
Boš rekel, da so Slovenci tisočletja podjamrjali Slovence, da so potem Slovenski komunisti klali Slovence?

No ja, ko misliš, da je komunistek povedal že največjo neumnost se pojavi neki Demz, kateri mejo bedarij spusti do neslutenih globin.

PS- če so bili vsi obsojeni na vojnih sodiščih, potem zagotovo za vsakega zaklanega in zazidanega v Barbara rovu obstaja sodni spis. Mi lahko pokažeš vsaj enega
stupid-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A potem praviš, da so bili povsem neučinkoviti ta beli in celo vojno niso ubili niti enega?
V vojni se med sabo bojujejo vojaki in so žrtve. Prebivalci na okupiranih ozemljih se branijo in se upirajo agresorju. Če je agresorjev več, pač civilno prebivalstvo izbere manjše zlo in se morebiti tudi povežejo z enim agresorjem, da bo odvrnili večje zlo.
Domobranci so nastali kot odgovor na zločine komunistov nad nemočnim civilnim prebivalstvom. Domobranci so branili svoje domove in so se borili proti komunističnim agresorjem. Večina žrtev, katere so padle zaradi domobrancev so bili komunisti. Če komunisti niso padli v bojih in so jih zajeli, so jih kasneje obsodili, ustrelili in pokopali na pokopališčih, ne pa zaklali in zmetali v brezna kot živali.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
V vojni se med sabo bojujejo vojaki in so žrtve. Prebivalci na okupiranih ozemljih se branijo in se upirajo agresorju. Če je agresorjev več, pač civilno prebivalstvo izbere manjše zlo in se morebiti tudi povežejo z enim agresorjem, da bo odvrnili večje zlo.
Domobranci so nastali kot odgovor na zločine komunistov nad nemočnim civilnim prebivalstvom. Domobranci so branili svoje domove in so se borili proti komunističnim agresorjem. Večina žrtev, katere so padle zaradi domobrancev so bili komunisti. Če komunisti niso padli v bojih in so jih zajeli, so jih kasneje obsodili, ustrelili in pokopali na pokopališčih, ne pa zaklali in zmetali v brezna kot živali.
In kdaj so se tile tvoji uradno predali, od katerega dne niso bili več v vojni?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če so bili v vojni potem pa zanje veljajo pravila za vojne ujetnike. Torej so komunsiti še vojni huddodlci ne samo civilni morilci.
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

A si ti čisto diht
stupid-1.gif
Boš rekel, da so Slovenci tisočletja podjamrjali Slovence, ... bla bla bla....

Samega sebe se imam za precej predihtanega in zafrpokanega, za tebe pa ...
17758-icon_confused.gif
- nemogoče potrditi.
Pa saj ni važno
smile-1.gif
, greš nazaj v pozabo kjer si že bil. Zakaj bi si težil življenje še s teboj, kot da nimam drugega bolj pomembnega početja?

Čau
pozdrav.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa saj ni važno
smile-1.gif
, greš nazaj v pozabo kjer si že bil. Zakaj bi si težil življenje še s teboj, kot da nimam drugega bolj pomembnega početja?

Čau
pozdrav.gif
Prva pametna odločitev. Mnogo boljša, kot pa da pišeš neumnosti celo za komunisteka.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Pozdravljeni alteraši. Smo v letu 2016, dobrodošli v prihodnost. Tistim, ki želijo ostati v letu 1940 pa želim, da si sami izderejo un zlat zob, da ga nau slučajno sosed v letu 2016 izkopu pa obogatel. Mi ostali, brez zlatih zob in s počeno zalivko, pa si vsak dan belmo glave kaj storiti z zavoženim zdravstvenim sistemom, da bi naši zobarji lahko delal 40 ur, ne
ne-ne-1.gif
.

HAWK

P.S. Ja takle mamo v letu 2016.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

Pozdravljeni alteraši. Smo v letu 2016, dobrodošli v prihodnost. Tistim, ki želijo ostati v letu 1940 pa želim, da si sami izderejo un zlat zob, da ga nau slučajno sosed v letu 2016 izkopu pa obogatel. Mi ostali, brez zlatih zob in s počeno zalivko, pa si vsak dan belmo glave kaj storiti z zavoženim zdravstvenim sistemom, da bi naši zobarji lahko delal 40 ur, ne
ne-ne-1.gif
.

HAWK

Ko bomo odpravili tiste, kateri nam kradejo že od 1940 ne boš imela več nobenih problemov z zalivkami. Lahko pa jih seveda ignoriraš- oni bodo kradli naprej, ti pa boš še naprej imela probleme z zalivkami.

HOWG

PS- ja takle imamo še v naslednjem tisočletju

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pojdi zdaj v bife in nehaj svinjat forum.
In v katerem si ti, da mi ne pokvariš Martinovanja
evil.gif

telex dovoli da ti ob tej priliki voščim veselo martinovanje, pa čim več užitkov z letošnjo letino. pri nas je bila super, upam da tudi pri tebi

lep večer in veselo martinovanje

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
KSZ

ne-ne-1.gif
.

HAWK

Ko bomo odpravili tiste, kateri nam kradejo že od 1940 ne boš imela več nobenih problemov z zalivkami. Lahko pa jih seveda ignoriraš- oni bodo kradli naprej, ti pa boš še naprej imela probleme z zalivkami.

HOWG

PS- ja takle imamo še v naslednjem tisočletju

Poglej poglej, dobro da še nisem izvedel tiste lustracije.

Torej,
smile-1.gif

Možakar, ti kar nabijaj, saj na take teme se vedno najde tudi tu in tam kakšen poslušalec. Saj bo.
smile-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pojdi zdaj v bife in nehaj svinjat forum.
In v katerem si ti, da mi ne pokvariš Martinovanja
evil.gif

telex dovoli da ti ob tej priliki voščim veselo martinovanje, pa čim več užitkov z letošnjo letino. pri nas je bila super, upam da tudi pri tebi

lep večer in veselo martinovanje
Hvala enako- čeprav je svetnik Martin skoraj tak lopov kot komunist- vsako leto namreč ukrade ves mošt in nam podtakne vino
evil.gif

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Torej,
smile-1.gif

Možakar, ti kar nabijaj, saj na take teme se vedno najde tudi tu in tam kakšen poslušalec. Saj bo.
smile-1.gif
Glej Demz- jaz ti ne morem pomagati, če pišeš neumnosti.
Enkrat trdiš, da zagovarjam tiste, kateri so kradli pred 1940:
Æe misliš na kralja Petra potem mi serviraj en post, kjer sem ga sploh omeni, kaj šele zagovarjal. Če misliš domobrance- oni so se formirali 1943 leta in niso mogli krasti pred 1940. Če pa misliš komuniste, kateri so že kradli pred 1940 pa mi tusi lahko serviraš en post, kjer jih zagovarjam.
Drugič trdiš, da je klanje naših rojakov, sorodnikov,m bratov sester, strašev... s strani komunsitiv posledica njihovega tisočletnega zatiranja. Komunsiti so morili Slovence, Slovenci pa nikoli nismo nikogar zatirali. Še najmanj pa smo lahko tisočletje zatirali komunsite, kateri so se izrodili šele v začetku dvajsetega stoletja.

Torej nehaj klamfati neumnosti in delati še večjega bebca iz sebe kot si. Daj me raje na ignore, da ne bom rabil odgovarjati na tvoje idiotizme.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če so bili v vojni potem pa zanje veljajo pravila za vojne ujetnike. Torej so komunsiti še vojni huddodlci ne samo civilni morilci.
stupid-1.gif
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
KSZ

ne-ne-1.gif
.
Tu na alterju si vsi lahko privoščimo privat zobarje.
evil.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
KSZ

ne-ne-1.gif
.

HAWK

Plačaj, pa boš lahko preskočila čakalno vrsto.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
To se lahko greva cel dan, kako da so od belih vojni ujetniki redno pristajali na pokopališčih?
Kolikor poznam zgodovino so bili beli osebna garda ruskega carja. Tako so jih imenovali zaradi belih uniform. Kdo pa so bili beli pri nas?

PS- vem, da je belo uniformo nosil pedifilski zločinec. Jo je še kdo drug
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: