Janšistični kšeft s kostmi

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
telex bavčar je pomladnik, dober prijatelj JJ
tovšakova pa je bila od orgličarja... SKD:)

hmm

ne niso isti...
Vidiš, tu je problem vas komunistekov. Za vas ni nič narobe, če vam vaši z veliko žlico kradejo iz žepov. Problem je, če kakšno droptinico odtuji kdo drug.

Za normlne ljudi pa je lopov lopov- pa naj si bo naš ali pa vaš.
evil.gif

PS- pa Bavčar in Šrot nista veæ vaša od takrat, ko se vaši sprli okrog tega, kdo bo ukradel Mercator. Na koncu pa s eje zopet potrdil rek- kjer se prepirata dva komunisteka tujec (tretji) dobiček ima.
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
LoL druze kake budalascine ti beres...

Ta modeLL trdi da so(ste?) bli se humani ker so jih na hitro pobijali... Kolk bi sele vsi trpel od paznokov do oblasti do ljudstva in nenazadnje ujetnikov samih ce bi je m posteno sodli in bi trajalo...

Pa ti si (bom napisal z velikimi) [cenzura] ce se stakimi zadevami strinjas in hvalis... I D I O T!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
LoL druze kake budalascine ti beres...

Ta modeLL trdi da so(ste?) bli se humani ker so jih na hitro pobijali... Kolk bi sele vsi trpel od paznokov do oblasti do ljudstva in nenazadnje ujetnikov samih ce bi je m posteno sodli in bi trajalo...

Pa ti si (bom napisal z velikimi) [cenzura] ce se stakimi zadevami strinjas in hvalis... I D I O T!
Pri sestavljanju tega posta pa ni bil samo en preveč, kajne?
rolleyes-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Znaš brat? Preberi si patriotov clanek detaljno!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Za razliko od tebe sem ga, pa ni v njem nič kaj takega izpostavljenega, kar ne bi že napisali že drugi avtorji, ki so se lotevali te tematike, torej reševanja vprašanja vrnjenih kolaborantov. Seveda so ta mnenja podali ugledni protifašisti, ne pobegli sodelavci okupatorja.

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Pisec članka relativizira še hujše ko kak eazy ko zagovarja svoje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Še enkrat preberi pa vmes globoko dihaj.

Potem pa malo poguglaj za ukazi đenerala Damjanoviæa, logor Ebola, tam je bil tudi general Prezelj... V glavnem-za njih vojna ni bila končana niti leta 1947. Toliko o "povojnih pobojih". So pa frajerji prav čas pobegnili in pustili rajo. Kot Paveliæ, Ðukiæ, Rupnik, Rožman-vi jih pa zdaj častite in jim postavljate spomenike. Bedaki ne-na kvadrat, ampak na kako večjo potenco.
bonk.gif

Ma ne bom se več trudil z naštevanjem, ker vem da nisi sposoben dojet. Uživaj v atovih JNA pravljicah.
priden.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Ti se kar trudi... Mi smo pa tukaj da pokomentiramo
pozdrav.gif

Žal ta članek ni na nivoju...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.166
113
blizu močvirne prestolnice
ksz

Človek mora biti res mal tako, ker po eni strani zaničuje Hrvate, po drugi strani pa liže enmu hrvatarju. Poleg tega si ga meče na srbske laži!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Človek mora biti res mal tako, ker po eni strani zaničuje Hrvate, po drugi strani pa liže enmu hrvatarju. Poleg tega si ga meče na srbske laži!
Pač komunistično vzgojen Srb, kateri v pedofolskem zločincu ne vidi Hrvata ampak rdečega Boga.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ima možakar kar prav: Je bilo domobrance treba pobiti?

Morda malce nespretno napisano, ampak po moji buči bi tudi držalo. Pravzaprav je opisal precej moje filozofije, ki sem jo že velikokrat tule gor lepil - pa saj ni ravno moja. Je naša, od nas, ki smo jo doživljali.

Moji starši so preživeli divjanje druge svetovne in niso nikoli znali dovolj dopovedati, kakšne strahote so se dogajale, kaj pomeni, ko se bojiš lastnega soseda in v bistvu niti ne veš, kaj se dogaja ter kaj je družbeno prav in kaj ni prav. Sovraštvo in zamere so se kopičili že pred vojno, ob koncu vojne je bil samo še logični epilog.

Vem za dva eksekutorja, so mi pripovedovali o njima, kako sta kasneje nemirno in travmatično živela - ja, človeka ubiti že v samoobrambi ni hec. Takole je pa bistveno bistveno huje. Toda nivo sovraštva ob koncu vojne je bil tako hud, pritisk ki se je nabiral 4 leta nečloveškega življenja, nemec in italjan sta požigala in morila, takole teroristično, v smislu zastraševanja - zraven so pa potegnili nekateri politično podpihnjeni domači mladci - čista izdaja
rolleyes-1.gif
, kaj boš s temi ljudmi?

Da si ne bi slepomišili nežnih očk, - tudi danes bi ti fantje šli na grmado! Pa se lahko zgovarjate na nevem kolikšnjo visoko stopnjo civilizacije. Tudi danes bi jih! Brez milosti. Kdor tega ne razume, mu ni dovolj hudo. Bi mu pa bilo, ko bi 4 leta trepetal pred sosedom izdajalcem, ki je samo oprezal, kdaj boš naredil napako, da te ovadi pri okupatorju, da si bo s tem pridobil plus točke za njegovo lastno preživetje!

Vse to je bilo tako nizkotno, razčlovečeno, da ni vredno soditi.

In povem vam še sledeče: vsega je kriv Vatikan. Krščanski nauk je čisto v redu, uči človeka dostojno živeti. Rimskokatoliški nauk je pa ...
17758-icon_confused.gif
lahko bi se ga opredelilo tudi kot "herezija!" Vatikan je tisti, ki ga je treba postaviti pred inkvizicijo. Njegovi ljudje so naredili stoletni spor pri nas in nedolžne žrtve za njim! Jezus je namreč popolnoma drugače učil.

Zato, potomci domobrancev, utihnite dokončno, vaši dedje so grenko grešili. Obtožujte raje njihove vodje, ki so jih zavestno zavedli! Tu je greh!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
So preveč zaposleni s poslušanjem ljudi iz iste organizacije, ki je v to neumnost nasrala že tiste dedke.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Imam še eno primerjavo, ki v našem življenju še kako drži.

Večkrat se nekateri obešate na politiko in komunizem in ne vem kakšne politične ureditve iz rusije itd ...
rolleyes-1.gif

- Vsaka vojaška enota je učinkovita točno toliko, kot je učinkovita njena bojna morala in njen komandant! Za nivo bojne morale ima komandant pomočnika, v partizanskih časih se mu je reklo "politkomisar".

Osovražen naziv?

T.i. "politkomisar" je tudi župnik na prižnici, ko ob vsaki priložnosti pridiga, kako je treba pravilno živeti in se v življenju obnašati. Ter ima ponavadi kar prav. Sploh kadar je proti grehu (ponavadi je tako
evil.gif
Sploh ni hec!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
No vidis, kaksne usrane komentarje so zmogli katoliban, jansist in mulc, ki ne ve, kaj bi sploh rad..cisto v stilu.
rolleyes-1.gif

@ Demz- odlicen komentar
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ima možakar kar prav: Je bilo domobrance treba pobiti?

Morda malce nespretno napisano, ampak po moji buči bi tudi držalo. Pravzaprav je opisal precej moje filozofije, ki sem jo že velikokrat tule gor lepil - pa saj ni ravno moja. Je naša, od nas, ki smo jo doživljali.

Moji starši so preživeli divjanje druge svetovne in niso nikoli znali dovolj dopovedati, kakšne strahote so se dogajale, kaj pomeni, ko se bojiš lastnega soseda in v bistvu niti ne veš, kaj se dogaja ter kaj je družbeno prav in kaj ni prav. Sovraštvo in zamere so se kopičili že pred vojno, ob koncu vojne je bil samo še logični epilog.

Vem za dva eksekutorja, so mi pripovedovali o njima, kako sta kasneje nemirno in travmatično živela - ja, človeka ubiti že v samoobrambi ni hec. Takole je pa bistveno bistveno huje. Toda nivo sovraštva ob koncu vojne je bil tako hud, pritisk ki se je nabiral 4 leta nečloveškega življenja, nemec in italjan sta požigala in morila, takole teroristično, v smislu zastraševanja - zraven so pa potegnili nekateri politično podpihnjeni domači mladci - čista izdaja
rolleyes-1.gif
, kaj boš s temi ljudmi?

Da si ne bi slepomišili nežnih očk, - tudi danes bi ti fantje šli na grmado! Pa se lahko zgovarjate na nevem kolikšnjo visoko stopnjo civilizacije. Tudi danes bi jih! Brez milosti. Kdor tega ne razume, mu ni dovolj hudo. Bi mu pa bilo, ko bi 4 leta trepetal pred sosedom izdajalcem, ki je samo oprezal, kdaj boš naredil napako, da te ovadi pri okupatorju, da si bo s tem pridobil plus točke za njegovo lastno preživetje!

Vse to je bilo tako nizkotno, razčlovečeno, da ni vredno soditi.

In povem vam še sledeče: vsega je kriv Vatikan. Krščanski nauk je čisto v redu, uči človeka dostojno živeti. Rimskokatoliški nauk je pa ...
17758-icon_confused.gif
lahko bi se ga opredelilo tudi kot "herezija!" Vatikan je tisti, ki ga je treba postaviti pred inkvizicijo. Njegovi ljudje so naredili stoletni spor pri nas in nedolžne žrtve za njim! Jezus je namreč popolnoma drugače učil.

Zato, potomci domobrancev, utihnite dokončno, vaši dedje so grenko grešili. Obtožujte raje njihove vodje, ki so jih zavestno zavedli! Tu je greh!

Kar se tiče cerkve bi se še strinjal...da je pač samo dodatno pomagala držat šeflo s katero se je takrat mešalo drek...

Lahko bi svojo vlogo odigrala bolj nevtralno... Oz "krščansko" kot uporabljaš razdelbo...ne pa da je šla še ona v igro manipuliranja z ljudmi... Lahko bi predstavljala kompas v zmanipuliranih casih pa ni...

Vsi pa pristopate iz napacnega kota... Komunisti so se zacel vzoenjat skupaj v 20's skupaj z drugimi " izmi" in niso bli nic boljsi od njih... Bli so navadna mafija... Kot sheeptarji v KRanjsterdamu... In NE niso se kar "ZGODILI" leta 1941 zaradi skupnega dobrega
hysterical-1.gif

So pa do takrat uspesno se soravljal nad premozne in inteligenco ce z njimi niso delili idtih misli in idej... 15tisočkrat če se ne motim v času. 20-41...

In ja tudi komunizem je religija... Pa če želite bit še taki neverniki
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.058
5.657
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Imam še eno primerjavo, ki v našem življenju še kako drži.

Večkrat se nekateri obešate na politiko in komunizem in ne vem kakšne politične ureditve iz rusije itd ...
rolleyes-1.gif

-

Kupi si knjigo šepetalci.... Da ne boš vsakič izpadel navadna naivčina
tongue-1.gif

Je tam vse razdelano... Doktrina... Uvoz... Nameni uvoza...

I

Izbrisan uporabnik #9334

smile-1.gif
, niti sanja se ti ne.

Se ti tudi ne more sanjati. Odraščal si v "zlatih časih", zato se ti ne more sanjati o tem.
Malce razmisli, pa se drugič slišiva, piševa.
smile-1.gif