Izšla AR 3.30

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.802
385
83
Vipavska dolina
Ker imam AR na sd kartici, CN pa na napravi, katera sprejme dobrih 1.6 GB podatkov.
Pa itak baltskih držav in skandinavije ter otoka ne potrebujem. V kolikor bi jih pa kdaj potreboval, pa naložiš kar potrebuješ.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zakaj pa ne zamenjaš variante AR na napravi garmina in CNENT na SD 4 GB ? Edino če imaš nuvi 350 , 360 pa ne sprejme več od 2 GB ? Bi se ti v tem mojem primeru garmin manj matral

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:Zakopajmo bojno sekiro in kot je Snecer rekel,jutri bo nov dan in stari problemi.
Mi je žal da sem nevede odkopal bojno sekiro in se opravičujem, če sem tebi ter ostalim povzročil nejevoljo, in vam vsem želim prijeten večer in lep nov jutrišnji praznični dan, ki ga boste upam da preživeli z vašimi bližnjimi ob dobri hrani in jedači, ali pa morda kakšnim izletom v naravo ob lepem vremenu
smile-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.802
385
83
Vipavska dolina
Sva že imela tole debato.
Imam nuvi 265T, imam pa original AR na sd kartici. Takrat sem nabavil tako, da lahko tudi komu posodim brez kakršnih koli težav ali protizakonitosti. Lahko bi tudi naložil cel CN na drugo kartico, ampak saj itak ne potrebujem. Včasih rabim Italijo, za Slovenijo imam itak AR in pa tudi CN, za ostale države pa zaenkrat še nisem potreboval.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lahko daš gmapsupp.img sedaj AR ,razen če nimaš tako že CNENT imenovano potem boš moral dati AR gmapprom.img , ki bo noter v garminu z .unl in imaš brez SD kartice .Pa isto furaš licenčno naprej , SD pa za rezervo .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ja moralo bi .Samo pazi kaj imaš gmapsupp.img - ali gmapprom.img CNENT
Sedaj gmapsupp.img na SD ki je AR imenuj jo gmapprom.img

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
Pazi! UNL za Nuvija in SD kartico nista enaka!
ne-ne-1.gif

Če je karta na Nuviju, mora biti koda generirana za UnitID naprave, če pa je karta na SD kartici, pa rabiš serijsko SD kartice.

Zato karto iz SD kartice lahko menjavaš med napravami.

BTW, Snecer... Meni sedaj deluje uraden CN update na 765 čist normalno.
Vmes sem imel tudi težave, ker ni znal pobrisat starih kart, sedaj pa mi normalno posodobi karto.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
z AR 3.30 sem se peljal iz MB v LJ,pri BTC sem vnesel pot do mb in nuvi mi ni izrisal poti,sem vozil še kakih 100 mestrov nato pa sem moral pritisniti obvoz,da je na novo izrisal pot,ki me je vodila.
takoj za cestninsko postojo v kraju Prekopa je iz zaslona naenkrat izginila načrtovana pot do MB,vrglo me je iz avtoceste,vozil sem po netlakovani poti mi je javi nuvi ter kar 3x preračunaval pot ter me naposled spet postavil na avtocesto.
naj omenim,da sem imel zraven še en stari nuvi 350 na katerem je bil CN 2011.40,kateri pa je deloval kot treba,
kaj menite na to ?

lp

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
@jriznar
tale komentar pares ni bil potreben. Ce si dobro precital in seveda tudi razumel (Slovensko) je opisoval napako AdriaRoute, katero je opazil med voznjo. A je to kaj narobe?

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
hvala za podporo,lj drugace vozim brez navigacije in sem samo testiral novo karto,ugotovil sem tudi da mi pa cn 2012.10 ne najde kraja ožbalt, ar 3.30 pa ga najde, v starem cn 2011.40 pa je kraj ožbalt. Še lahko kdo to preveri.

lp

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Isto najde.

Včeraj na isti relaciji LJ - CE vklopljeno navigiranje z AR 3.30 na odseku, ki ga omenja dejvi, ni bilo problemov.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Jaz pa ugotavljam, da pri odklepanju kart z Fast IMG včasih karte postanejo hroščaste.
Pri starem načinu odklepanja pa še nisem imel večjih problemov (razen, če je kaka karta že vsebovala kak hrošč)
Iz travnikov jih kar imajo - poiščeš pa drugo.
V 4, 5-ih letih , kar se ukvarjam s tem , sem to vzel v zakup - pomagal sem si pa veliko tudi s tem forumom (čitam ga že od vsega začetka).
LP