Izšla AR 3.30

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tak na oko, določene ceste so še vedno zanič kategorizirane. Tam kjer je makadam, kaže da je asfalt. Npr. po Pohorju, pa iz Logarske na Koroško, pa Sevnica-Planina itd.

Zdaj ne vem, a to še noben ni javil? Ker v CN so te ceste korektno zrisane in kategorizirane.

Očitno bom moral sam javit.

mogoče je pa to signal od DARSA, da bo v kratkem asfaltiral te kolovoze
evil.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
LOL kero cankarijansko hlapčevstvo ... kar ne bodo popravljali ker jim potrošniki, ki kupujejo njihove karte, ne bodo sporočili aktualnih podatkov
hysterical-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Me zanima če si jim že kdaj sporočil kakšno napako ali pa da kakšna cesta manjka ,ali nasplošno kakšno pomankljivost .Če bi samo malo pregledal celo mapo AR in se zastopil v to , bi hitro ugotovil napake .LOL

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Mar ni to njihova naloga, da so proti plačilu njihove karte aktualne in zanesljive, ali kako?!? Mar potem vsem svetovnim proizvajalcem kart že leta sami pošiljate vse podatke, ali kako oz. če jim ne, so njihove karte posodobljene nekje do leta 1972?

Edino če imate vsi karte iz "travnika", torej ste jih dobili "brezplačno" potem še nekako razumem, da jim zaradi "slabe vesti" dobrodelno pomagate.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je vse vredu to kar si napisal .Samo če mi ne pošiljamo kaj je narobe in kaj manjka oni ne morejo popraviti.Kot v nokia gsm-jih ki so bug-i .Se jim sporoči in oni dajo naslednji update ven .Če hočejo .Zato če veš kaj in kako samo sporoči na monolit ali garmin.com.hr.Jaz imam licenčni update .Tako da zame je .In jim tudi marsikatero napako sporočim.Bi te pa prosil da še ti začneš in bo lažje tebi in meni in nam vsem.

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Ja od kje pa črpajo potem podatke, da niso točni, da so torej popolnoma odvisni od uporabnikov?!?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kolk jih je na Alterju ki jim sporoča napake , na dve roki lahko prešteješ .Kaj pa ostali ?.Zato pa če veš za napake ,pošlji jim ,napiši .Printscreen naredi bodo upoštevali .

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Kako pa ostale firme delajo karte? So prav tako odvisni od volje uporabnikov in če se ti ne javijo pač ni posodobljenih kart, ali kako?

Saj je lepo, da se najdete ljudje, ki jim občasno sporočate napake ipd. ampak na tem pač ne more sloneti nek sicer plačljiv izdelek. Verjetno lahko ustrezne podatke tudi kupijo, če jih sami nimajo.

V glavnem me je zmotilo to, da sem sedaj po vašem jaz kot potrošnik "kriv" ker pač določen odsek ni pravilno kategoriziran ipd. ker to pač ni moja naloga, ampak njihova.

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Ima kateri ponudnik boljše karte? Mislim na splošno ne samo izključno za Garmin naprave?

2012

Pripravnik
18. nov 2010
36
0
6
sam kolk je pa velik fajl(CD)men piše 157mb a ni to mal mal?

Nazadnje urejeno:

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Ok, če smem bi nekaj vprašal.
Imam naložen NT2012.10 in nikoli nisem razmišljal, da bi potreboval še AR za slo in hr. Mi lahko poveste tisti, ki imate obe karti, kaj bi pravzaprav pridobil z AR če sploh kaj?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Malo bolj podrobne ceste in ulice v jugi.Lahko pogledaš v mapsource ,boš opazil razliko .

Nazadnje urejeno: