Izšla AR 3.30

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Hvala za odgovore.
Kot pa sem omenil, me, vsaj zaenkrat, zanima le slo in hrvaška. Če sem pa vas prav razumel mi za ti dve državi zadostuje tudi karta ki jo imam.

api

Pripravnik
6. avg 2008
39
0
6
Avtocesta pri Šentilju je zamaknjena, zato npr. rute do Gradca ne najde ( imam CNU 2012.10 z odstranjenimi področji, ki jih zajema Ar ). Ne vem, kako jim to rata - kr neki

I

Izbrisan uporabnik #488

Smo že večkrat napisali, da moraš imeti samo ENO karto vklopljeno in ne kombinacije med AR in CN.

Ker ni stika na mejah.

Zaradi tega se nalaga cela CN.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Tole z ne več kot samo eno karto naenkrat je vsekakor "zlato pravilo", ampak recimo da sem na cesti (torej ne doma, kjer bi s v miru splaniral pot po točkah ipd.), kako naj izberem optimalno pot recimo od Ljubljane pa mimo držav nekdanje Jugoslavije do Turčije, Bolgarije, Romunije ipd. npr. Bukarešte ... ker če imam vklopljeno CN EU (od Ljubljane mimo Bosne preko Hrvaške, Srbije, Romunije do Bukarešte) potem bo bila pot verjetno drugačna od tiste, ki bi jo del naprej opravil po AR ter nato na meji z Romunijo vklopil CN EU?

Se da kar tako na cesti na hitro naštimati optimalno pot, ali preprosto nimam druge kot da si vzamem čas in klasično na navadni karti dobro ogledam pot ter dokler sem v državah AR pač uporabljam to karto (do lokacij do meje) in nato pač ročno preklopim na CN EU ko prečkam mejo (ter zopet vnesem nove lokacije)?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tisto kar bi delal na klasični karti, delaš na Garminu v Mapsourcu in to so vmesne točke.

Da bi izbral direktno linijo npr. Lj-Bukarešta te bo naprava vodila po svojih željah. Zato si narediš pametne vmesne točke in po potrebi na meji preklopiš. Čeprav za takšno turo zadostuje CN.

Jaz navadne karte sploh več ne uporabljam.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@NekdoK

Vklopi obe karti naredi pot čez jugo na Romunijo in ti bo routo naredilo brez problema.
Na seriji 1xxx in naprej ni več problemov če imaš vključeni dve karti naenkrat edino kjer je zamik med kartama ti na čisti ravnini kjer ni nikakršne ceste reče držite se desne,čeprav na karti vidiš da nimaš kam drugam zavit.

Fantje en nasvet,preden napišete vprašanja,sprobajte sami na napravi in ne vedno čakat,da bo nekdo delal namesto vas.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj ne vem koliko stanejo, CN oz. life update je pod 100 eur "doživljenjska", AR pa kaj vem, tudi kakšni 60-70 eur? isto doživljenjska, ker od verzije 1.0, ki sem jo kupil je bil upgrade gratis vedno.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.126
735
113
EU
Najlepša hvala za predloge
smile-1.gif

Pri meni z obema kartama naenkrat ne bo šlo ker ima, starejši model 7xx serije.

Ko sem jaz kupil AR mislim da je bila vsaj 100 evrov.

Nazadnje urejeno:

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.802
385
83
Vipavska dolina
Ko sem jaz nabavil je bila AR 99€, Lifetime pa tudi isto. No saj mogoče, če bi se posvečal bi kje dobil ceneje, pa se mi nekako ni dalo brskat. Zdaj dobiš (nahitro) lifetime za 90€, AR pa 88€.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Jaz vam bom povedal, da že kakšno leto sploh ne uporabljam več AR. Pa sem bil dostikrat na Hrvaškem brez problemov.

bazo

Pripravnik
15. nov 2010
124
0
16
100€ je pa res pocen, če pravte da je doživljensko. Pa a lahko menjavaš karte na druge garmine ?
Doma mam en karto ene 3 leta AR, sam ko smo zamenjal garmina ni delala več tista koda.