Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mene pa zanima ce je kaki poseben razlog na mi na tej karti kozje steze kaze z isto crtkano crto kot.asfaltirane ceste? Na dakoti imam to instalirano, ce ima kaj veze slucajno
Fora je v tem, da sta bili v začetku dve karti in sicer TOPO Slovenija in Adria TOPO. Zato tudi dva različna MapIDja.
In 1x so se odločli obe karti združit v eno, vendar je zaradi starih kupcev TOPO Slovenia nastala verzija x.x0 in x.x1.
Sorry - "nerodno" zapisal in s tem nehote zavedel.
Hotel sem povedati, da, ko bo izšla naslednja AR (naj si bo 3.40 ali pa celo 4.00), se ob kombinaciji AR in AT ne bodo videle več stavbe. Oziroma bolj točno - dvomim, da se bodo videli, ker ne verjamem, da bodo layerje "prilagodili".
Se še odločajo ali bo v3.40 ali v4.00 z novim videzom in marsikaj drugega spremenjeno v AR . Sorry ni za to temo . Izšla je Adria Topo 2.40 , je govora v tej temi . Smo zašli spet , ane .
A mogoče gdo ve zakaj je Topo 2,31 velika 423.824 KB ta ,ki je pa sedaj izšla 2,41 pa samo 399.440 KB to se pravi ,da je novejša manjša od starejše kar se mi ne zdi logično .
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.