Izšla AR 3.30

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Najlepše se izide, če original img (lifetime update) prepesniš z vpisom nove kode za odklep!

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
ugotovil sem kaj je narobe,če preklapljam med kartama ne najde kraja,dokler nuvija ponovno ne zaženem,izgleda da moj nuvi 1200 potrebuje reboot,ker potem najde že po vnosu 2 črk,hvala vsem vseeno

lp

Nazadnje urejeno:

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Do sedaj mi je upgrade instalacija delovala brezhibno, sedaj pri nadgradnji na verzijo 3.30 pa se mi ob startu naprave Garmin Nuvi 1390T izpiše da zemljevidov ni mogoče odkleniti. Kupljeno licenčno AdriRoute imam na SD kartici. Kako odpraviti napako.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kot prvo,si prenesel AR 3.30 za SD kartico,ali si prenesel CD verzijo?
Če si prenesel SD verzijo in zagnal setup ti samodejno prepiše obstoječo staro verzijo in naloži in odklene novo.
Če pa si prenesel CD verzijo ti jo je pa naložil po vsej verjetnosti v interni spomin naprave in je zato karta zaklenjena.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ne prenesel sem SD verzijo upgrade na 3.30, šel sem po postopku kot te vodi, in na koncu se je izpisalo da je bil postopek uspešno izveden - SETUP done. Ko pa sem zagnal napravo in seveda kartico predhodno vstavil v Garmina (pred zagonom) se mi je izpisalo kot sem navedel predhodno. Pri prejšnjih nadgradnjah nisem imel nobenih težav.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali si mogoče komplet vse prenesel na drugo SD kartico gmapsupp.img in .unl datoteko .Pa na drugo SD naložil upgrejt AR 3.30 .

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ne kot se spomnim sem imel cel čas kartico v Garminu in sem vseskozi upgradal na to kartico, se mi pa zdi kot da bi nova verzija 3.30 izbrisala prejšnjo, saj vidim v mapi Garmin samo file Gmapsupp.img file velikosti 157mb.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zraven gmapsupp.img bi morala biti še .UNL datoteka.Tako da v mapi Garmin morata biti file gmapsupp.img in .UNL datoteka

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kje pa je ta .UNL datoteka si zbrisal mogoče.Imaš back up SD kartice in jo ponovno naloži .Tako kot zgoraj slika samo brez POI .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tako bravo , pa smo rešili zadevo .
aplauz.gif
naredi back up za naslednjič .

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Zanima me ali se slučajno že dobi Adriaroute 3.30 LITE?

Sicer je pa AR žal še vedno nujna saj CNE še vedno večkrat dela neumnosti, da glava boli.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Ne rabite biti sedaj nesramni in poniževalni, če zgolj kritiziram nek produkt oz. firmo. Pač nisem zadovoljen z dejstvom, da je lažje uporabljati nelegalne produkte (kar je tudi zgoraj omenjeni predelan mapsource) kot legalne, če že za nekaj plačujem

Če ti je lažje uporabljati nelegalne karte pač uporabljaj te, zakaj bi kompliciral z legalnimi, če ti gre njihovo nameščanje na živce?

V zameno pa tako kot jaz občasno sporoči proizvajalcu kart napake, ki si jih zasledil v karti, da ima tudi proizvajalec nekaj koristi od nas, ki raje uporabljamo "nelegalne" karte.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Zanima me ali se slučajno že dobi Adriaroute 3.30 LITE?

Sicer je pa AR žal še vedno nujna saj CNE še vedno večkrat dela neumnosti, da glava boli.

http://garmin.com.hr/Default.aspx?sifraStranica=195&kultura=hr

Izberi verzijo in poglej čisto spodaj.

Hvala za nasvet ampak žal piše, da gre za verzijo 3.20 LITE.
http://garmin.com.hr/Default.aspx?sifraStranica=234&kultura=hr

Rabim jo, ker zasede slabih 100MB prostora manj, tlorisov, gozdov in ostalega pa itak ne rabim, ker imam zraven naloženo Adriatopo karto in je potem polna AR čista neumnost, sploh, ker mi na Garminu manjka prostora.