Izšla AR 3.30

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Eno vprašanje - Garmin se bo uporabljal samo za Mariborske ceste. Katero karto mi priporočate: AdriaRoute 3.30NT ali City Navigator Europe.NT.2012.30 ? Garmin pa je serije 2**. Zanima me, katera verzija ima podrobnejšo karto za našo nogometno prestolnico ?

Hvala za info

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Eno vprašanje - Garmin se bo uporabljal samo za Mariborske ceste. Katero karto mi priporočate: AdriaRoute 3.30NT ali City Navigator Europe.NT.2012.30 ? Garmin pa je serije 2**. Zanima me, katera verzija ima podrobnejšo karto za našo nogometno prestolnico ?

Hvala za info

AR je malo "jaæa".

Primer rondoja na Titovi.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Problem pri AR vidim v tem, da ima porazno kategorizacijo cest, makadam in asfalt sta večkrat zamenjana ,omejitve hitrosti so tudi falene, tako da sem tudi v SLO raje na CNE. Pa še omejitve hitrosti si lahko popravim za posamezne odseke na 2460LT.

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Problem pri AR vidim v tem, da ima porazno kategorizacijo cest, makadam in asfalt sta večkrat zamenjana ,omejitve hitrosti so tudi falene, tako da sem tudi v SLO raje na CNE. Pa še omejitve hitrosti si lahko popravim za posamezne odseke na 2460LT.

467716-post_slo.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
AR je odlična za lokalno vožnjo. Torej, za vožnjo po vaseh in bolj odročnih krajih. Na takšnem terenu CN praviloma zaštrika do amena.

Za glavne ceste pa je v vseh ozirih dominantna CN.

Enake izkušnje sem potegnil iz letošnjega dopustovanja po Hrvaški, čeravno bi AR morala biti pri njih alfa in omega.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Poiskušajo omogočit JCV za AdriaRoute,dobili so še neke nove popravke zato se je vse skupaj zamaknilo.
JCV bodo probali omogočit v prihajajoči AR,če jim pa ne bo uspelo bo pa JCV 100% v naslednji posodobitvi.
Zato fantje malo potrpljenja in se pustimo presenetit.
wink-1.gif