Izšla AR 3.30

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Najboljše, da počakajo še kakšen mesec - bodo imeli še novejše podatke, ali pa še 2, 3 mesca - potem bodo podatki res "up to date"
Še bolje, če izide karta čez leto, dve - takrat bodo vsi podatki !!!

idiots...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bo je pred majem
smile-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.557
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
Ni bilo tebi namenjeno.
smile-1.gif

Vecinoma se pritozujejo tisti, ki so za nabavo karte (software), investirali le v internetno linijo (pa se ta strosek ponavadi krijejo starsi).

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Samo me res presneto zanima,če je za to zamudo krivo to,da bi naj AR prikazovala JCV.
Dva meseca nazaj so mi rekli,da delajo na tem,da bi tudi AR prikazovala jcv in če jim ne bo uspelo v tej izdaji kart,bo v naslednji sigurno.
Res upam,da je za zamudo kriv jcv.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Če nisi vmes ugasnil garmina ti kaže JCV, če pa ga ugasneš ti pa ne. na 2360 sem tudi to probaval. Če ne ugasnem med preklopom iz CN v AR mi kaže JCV, če pa ugasnem pa mi več ne pokaže JCV.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
100 x smo že napisali, da je po preklopu zemljevidov obvezno potrebno ugasniti in znova zagnati napravo, drugače se podatki zemljevidov podvajajo in zadeva štrika.
Ali pa AR začne prikazovati JCV.
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
To je malo drugace. Ce imas vklopljeno karto CNE in splaniras neko pot, ti kaze JCV. Ce sedaj preklopis na AdriaRoute in nisi na novo splaniral pot, ti kaze JCV. Ce pa si preklopil na AdrioRoute in na novo splaniral pot, pa ti ne kaze JCV. To pomeni, da med preklapljanjem kart ne potrebujes ugasniti Garmina, ampak samo na novo splanirati pot.