Izšla AR 3.30

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj ne, ampak ti si nam posredoval relevanten podatek, da bo karta aprila, tako da je to neke vrste presenečenje.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Mater smo/ste neučakani.
Če karta zamuja smo vsi
jezen.gif
.
Najboljš da en drugumu
nahrung002.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Mater smo/ste neučakani.
Če karta zamuja smo vsi
jezen.gif
.
Najboljš da en drugumu
nahrung002.gif
.

Skoraj leto dni bo od zadnjega updejta
smile-1.gif

@TUPLI, vsaj par infotov daj, koliko je file velik, kako je s pokritostjo drugih držav in slično.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nove ceste vrisane, 3d se je povečalo full, JCV ni vnešen v mapo - karto (v to). TMC lepo dela na teh modelih izpisanih. Nuvi 2460, 2360, 1490, 1390, 3490, 3790, 3590, 255, dela lepo mapa - karta, nisem pa probal na 765. Ko dobim bivšega 765 za naložit , se pa še tega lotim za probat.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Snecer

Očitno so V.I.P. člani dobili prototip karte,ki je še v izdelavi
wink-1.gif

p.s.

Čudi me da je ta skrivnostni link za novo AR našel uporabnik,ki ima na Alterju samo 2 odgovora in se je Tupli takoj strinjal z njim a vidva z Matko-tom,ki redno spremljata to sceno pa ne vesta nič o tem in tudi izdelovalci kart nič ne vedo o tem,da bi karta že izšla
sprasujem se.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Se strinjam z Popotnikom. Kot vedno, spet ni povedal nič novega oz. tisto, kar ga je Snecer vprašal.

Citat:
Nove ceste vrisane, 3d se je povečalo full, JCV ni vnešen v mapo - karto (v to). TMC lepo dela na teh modelih izpisanih. Nuvi 2460, 2360, 1490, 1390, 3490, 3790, 3590, 255, dela lepo mapa - karta, nisem pa probal na 765. Ko dobim bivšega 765 za naložit , se pa še tega lotim za probat.

Tole za mene niso nobeni novi podatki, še manj pa kakšno presenečenje. Nove ceste so vrisane ? Bejž no... JCV ni vnešen v mapo ?? V kateri mapi pa je ? Kolikor vem...aja...pa mi ni treba biti VIP...pride JCV za vse zemljevide posebej. TMC dela na naštetih modelih ? Seveda dela, če modeli to podpirajo.
Še eden izmed Tuplizmov...

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Če je to odgovor iz Navigo sistema, potem je TUPLI postavljen na laž na celi črti.
redface-1.gif

Razen, če da link?
grims-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Mater smo/ste neučakani.
Če karta zamuja smo vsi
jezen.gif
.
Najboljš da en drugumu
nahrung002.gif
.

Skoraj leto dni bo od zadnjega updejta
smile-1.gif

V bistvu bolje, da posodobitev izide enkrat letno pa je takrat kaj novega, kot pa, da petkrat letno pa nič novega imamo pa samo cel kup dela z novim nameščanjem.

Sicer pa novi Garmini 2xxx, 3xxx itak ne delajo več, če imaš vklopljeno AR in CNE in je tako AR praktično čisto odveč in jo bodo po mojem prav kmalu sploh nehali izdajat.

Atopo je pa še vedno zakon in vsaj v modelih 1xxx odlično dela skupaj s CNE.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Brez JCV je vseeno, če jo sploh ne dajo ven, ker vsak hoče samo gledati ta JCV in potem AR itak vsakemu že kar vnaprej izključim.

Povrhu AR dela še vedno cel kup problemov na mejah.

Pa iskalnik po naslovih ima CNE tudi precej boljši.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, mene v bistvu tak samo najbolj zanima izboljšana pokritost držav, ki so do sedaj šepale, vse ostalo od JCV naprej pa bo najbrž šminka.
Bojim se da glavne napake, kot je vodenje in kategorizacija ne bodo odpravljene.

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
CNE na podeželju ni odpravil kaj dosti napak, če bi mape spravil vsaj na raven AR. Upam da bo vsaj nova AR kaj posodobila mape(nekatere naslove, ceste IGO najde v nulo, GARMIN pa nič).