Izšla AR 3.30

I

Izbrisan uporabnik #488

Kakšen primer mogoče?
smile-1.gif

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
sl.bistrica- krožišče na ljubljanski( stare mape na igo so mi kazale enako), par naslovov prijatlov...
Tebi vse štima? Tastu sem posodabljal garmina- penzionisti so zahtevni uporabniki, vsaj vesel je da mu kaže lidl-e in ogromno ostslih poi točk
lp

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik tonek pravi:
sl.bistrica- krožišče na ljubljanski( stare mape na igo so mi kazale enako), par naslovov prijatlov...
Tebi vse štima? Tastu sem posodabljal garmina- penzionisti so zahtevni uporabniki, vsaj vesel je da mu kaže lidl-e in ogromno ostslih poi točk
lp

Kaj je s tem krožiščem narobe ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, se tu pa tam vozim tam, res da brez navigacije, ampak vidim da je v obeh kartah.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Zato pa sprašujem, ker jaz sem vsak dan tam in sem prav moral sedaj pogledat v MS, kaj je z tem narobe. Tudi na napravi ga prikaže in vodenje dela brez problema na vse smeri. Stestirano njkrat.

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
hehe saj krožišče je vrisano,samo ena cesta še zraven(na prvi sliki), ni ne vem kaj ,ampak drugi so že popravili .
lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Citat:
Uporabnik tonek pravi:
Tastu sem posodabljal garmina- penzionisti so zahtevni uporabniki, vsaj vesel je da mu kaže lidl-e in ogromno ostslih poi točk
lp

www.poiplaza.com Ima še Ikee....baumaxse.....JSKye
cheer.gif

Starmu se bo strgal
evil.gif

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Naložil sem si AR 3.30 in ugotovil, da kar nekaj naslovov ne najde oz. do hišne številke sploh ni vrisana cesta in me tako ne pripelje do tja. Da ne bom zdaj tolikokrat vtipkaval naslove v Garmina me zanima, če obstaja kakšen program, s katerim bi lahko AR3.30 odprl kar na računalniku in preveril, nekaj naslovov, če jih najde ali ne...

Torej, neka simulacija Garmin navigacije na računalniku.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Naloži si na PC CD varianto nadgradnje in jo boš preverjal v Mapsourcu.
Pa še na ZS poglej
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Z mapami in Garminom sem povsem nov...
confused-1.gif

Če sem prav razumel si moram naložiti program mapsource, da bom lahko gledal karte na računalniku. Kje dobim ta program? A lahko potem z njim odprem enako karto, kot jo naložim na Garmina (gmapsupp datoteko)?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Tule imaš AR, izberi CD verzijo: http://www.garmin.si/download.php
avtomatsko se ti naloži še Mapsource, ti vse piše na strani za nadgradnjo.

Ostalo imaš pa na ZS.
Pa malo si preberi še prvih nekaj tem v Garmin forumu - tistih z rdečo buciko.

Nazadnje urejeno:

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Evo, sem zrihtal vse...
aplauz.gif
Še vedno pa sem razočaran nad AR 3.30 Kolega je doma v LJ na naslovu, s katerim imajo očitno probleme vse karte, to je Trg komandanta staneta 6 - ta naslov je na AR 3.30 karti napačno označen-tam je v resnici številka 4, do tja sploh ni vrisane ceste, sicer pa je v pravi stavbi, ki je v resnici številka 6 označeno da je tam Mercator in ko se postavim na ikono trgovine, se zraven tudi izpiše pravi naslov, torej številka 6.

ZAKLJUČEK: z navigacijo se ne da priti do številke 6, ker imajo pomešane podatke, so pa tudi ceste na tem naslovu zelo zmedene, saj do vsake številke vodi druga cesta in moraš delati ca. 800 m ovinke okoli stavb.

A obstaja kakšna boljša karta za SLovenska mesta? DA bo res vse točno označeno...
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej prosim naredi printscreen in napiši vse in oddaj email na ta naslov : info@monolit.si
Za naslove zaenkrat najbolj točen zemljevid je na najdi.si - zemljevid , je od Monolit in je ažuren . Naslednji mesec bo obnovljen na novo , z novimi podatki ki so bili sporočeni .

Nazadnje urejeno:

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Dej prosim naredi printscreen in napiši vse in oddaj email na ta naslov : info@monolit.si
Za naslove zaenkrat najbolj točen zemljevid je na najdi.si - zemljevid , je od Monolit in je ažuren . Naslednji mesec bo obnovljen na novo , z novimi podatki ki so bili sporočeni .

A se da ta zemljevid naložit na Garmina?