Izšla AR 3.30

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne . AR je zemljevid od Monolit . AR 3.30 je stara od lansko leto junij . Na najdi.si zemljevid - Monolit je pa užuren . Zato pa vse kar manjka ali ni pravilno , pošlji tja z narejenim printscreenom in opisom . Drugi mesec izide nov popravek od Monolita .Ki bo kmalu tudi nov AR od tega .

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Naslov je pravi, ni pa vrisane ceste do tja, ki vodi iz Celovške, do naslovo Trg komandanta Staneta 6, 8 in 10.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Stopi

TUKAJ sem ti že prilimal slike,da ima AR vrisano cesto do te presnete bajte.
Niti ena karta nima vseh podatkov in vseh bajt vrisanih,ker če bi bilo vse vrisano,a bi potem še kdo kupil novo karto?
Nova AR pa izide okrog zadnjega v tem mesecu.
Najdi.si pa nimam pojma od kod pobira podatke ampak definitivno niso enaki kot v AR.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Najdi.si ima svoje zaposlene in delajo v sklopu Monolita . Če vidiš dol piše Monolit 2012 ki je najbolj ažuren ta trenutek .

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pa ja ne pričakuješ,da bo vrisana vsaka cesta do bloka in okrog njega.
Cesta je ponavadi do tja kjer je hišna številka,pa še to ne do vsake hiše.
Od začetka si imel samo kraj in niti ene hišne številke,pripeljala te je navigacija do kraja potem si pa sam iskal hišne številke.
Tega se še dobro spomnijo uporabniki,ki navigacije že zelo dolgo uporabljajo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Točno to sliko sedaj pošlji na Monolit z opisom , jutri dobiš nazaj povratni email , da bodo popravili v naslednjem popravku . Jaz pa bom sedaj obvestil glavne na Monolit .Hvala .

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Stopi

TUKAJ sem ti že prilimal slike,da ima AR vrisano cesto do te presnete bajte.
Niti ena karta nima vseh podatkov in vseh bajt vrisanih,ker če bi bilo vse vrisano,a bi potem še kdo kupil novo karto?
Nova AR pa izide okrog zadnjega v tem mesecu.
Najdi.si pa nimam pojma od kod pobira podatke ampak definitivno niso enaki kot v AR.

Na tisti karti, ki si jo prilimal ti, je označena le pešpot (siva barva oz. črtkana črta), po kateri se ne da priti z avtomobilom, pravo cesto sem jaz vrisal na zgornji karti z rdečo barvo...
smile-1.gif

Kompliciram, a ne?!
grims-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Kaj bi pa zemljevidarji delal, če bi čisto vse sproti popravili. Malo dela si morajo pustit za hude čase!
evil.gif

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pa ja ne pričakuješ,da bo vrisana vsaka cesta do bloka in okrog njega.
Cesta je ponavadi do tja kjer je hišna številka,pa še to ne do vsake hiše.

To je to, to je cesta, ki pripelje do glavnega vhoda v blok, trgovino, knjižnico... Glede na vrisane cestena trenutni verziji, pa se do teh blokov sploh ne da priti.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Saj tudi Hofer trgovina nasproti Pop Tv ni bila vrisana kot tudi krožni tok zraven ne , in bo v naslednjem update .

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
EVo, satelitska slika, kjer se lepo vidi, da je tam cesta ki pripelje do vhoda v 4 objekte...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sej lahko tudi še on pošlje in še karsikdo ,Z AR tudi hitrosti niso pravilno pa bodo popravili . Izvoz Logatec do cestninske je 40 , naprej 90 Km/h ki je zgrešeno . Moralo bi biti od cestninske naprej 60 do obrtne cone , potem 50 , od krožnega pa do glavne ceste pa 70 Km/H

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nič ne bo vroče , sem že pred časom pisal , da naj se pošilja kaj je za popraviti v AR ali Monolit mapi , pa me noben ne jemlje resno .Imeli bi pa vsi 100 % mapo - zemljevid na navigacijah .

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Nič ne bo vroče , sem že pred časom pisal , da naj se pošilja kaj je za popraviti v AR ali Monolit mapi , pa me noben ne jemlje resno .Imeli bi pa vsi 100 % mapo - zemljevid na navigacijah .

Se popolnoma strinjam! Če bi vsak poslal kakšen popravek, bi dokaj hitro prišli do skoraj popolne karte...
aplauz.gif