Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sam ne se obremenjevat, ker je še slabš. Pr meni se je začela griva redčti nekje po dvajserem. Nekje en let se sekiral na muč. Pa probal vse. Potem je stvar rešila mašinca do .5, sedaj mach 3D. Navem ampak pr babah pali
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Vse kar je, je to da ne nasedas na vse te preparate ker je to mucho dineros za stran zmetat, no jest jih nisem in sem se sprijaznu z naravo.
Wtf?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Vse kar je, je to da ne nasedas na vse te preparate ker je to mucho dineros za stran zmetat, no jest jih nisem in sem se sprijaznu z naravo.
Potem se tudi po obrazu ne briješ, imaš vse naravno? ali pa se umivaš le 1x na teden z milom ?
Citat:
Uporabnik superfly pravi:
Lahk da se motm, priznam.
Enkrat (ko sem bil že class 3) sem šel na pregled lasišča in so mi postavl diagnozo, da se lasne korenine "utapljajo" v maščobi in zarad tega propadajo. Pol so mi seveda prodal en šampon, ki naj bi pomagal, pa je blo stanje po dveh mescih isto. Spet stran vržen dnar... Ne dost dolg zatem sem pogruntu, da se ekstra "mastim" takrat, ko se nažiram s sladkarijam. Sem udaru eno kvazi dieto, kjer sem črtal z jedilnika cuker in se je situacija občutno popravla. Nehu jest še bel kruh in od takrat dalje se mi je koža nehala prekomerno mastit, lasje pa nehal izpadat.
Lahk pa da je za vse to kriv pir s kterim sem nadomestil sladkarije.(z nečim se je treba zastrupljat)