Prav plešastih je pri teh letih malo, delno plešastih ali z zametki plešavosti pa precej veliko (ne bom veliko falil, če bom rekel vsaj kaka petina poznanih)Citat:
Uporabnik Someone26 pravi:
Ampak malo mi je čudno, da že pri 26-ih letih izpadajo lasje, saj sploh nikogar ne poznam te starost, da bi bil že plešast.
Eni znanki kar fajn izpadajo lasje.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Težko reči kar tako na pamet.
Lahko je res sezonski pojav, lahko gre za kakšno hormonsko nihanje...
V primeru, da bi bilo izpadanje res izrazito, morda celo po moškem tipu... pa je smiselno razmisliti o obisku pri ginekologu.
Citat:
Uporabnik Someone26 pravi:
Star sem 26 let, pa opažam, da mi izpadajo lasje. Imam pogosto mastne lase, zato ne vem, kaj je krivo - mastni lasje ali prepogosto umivanje las - vsak drugi dan ... ali je kakšen drug problem?
Se da to izpadanje kako ustaviti?
Hvala za pomoč.
Citat:
Uporabnik anovak99 pravi:
Propecia
Citat:
Side effects of finasteride include impotence (1.1% to 18.5%), abnormal ejaculation (7.2%), decreased ejaculatory volume (0.9% to 2.8%), abnormal sexual function (2.5%), gynecomastia (2.2%), erectile dysfunction (1.3%), ejaculation disorder (1.2%) and testicular pain.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Eni znanki kar fajn izpadajo lasje.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Težko reči kar tako na pamet.
Lahko je res sezonski pojav, lahko gre za kakšno hormonsko nihanje...
V primeru, da bi bilo izpadanje res izrazito, morda celo po moškem tipu... pa je smiselno razmisliti o obisku pri ginekologu.
V stanovanju ima časih "preprogo"
Sicer narastejo novi in je dolžina las nekje konstantna.
Se da tu kaj naredit?
Torej manj izpadanja, pa po možnosti daljši lasje.
Oziroma kje vprašat. Pri frizerju? Zdravnik?
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik anovak99 pravi:
Propecia
Jaz se ne bi igral z inhibitorji sinteze androgenov. Eno je, če ti grozi rak prostate, ampak plešavost?!
Citat:
Side effects of finasteride include impotence (1.1% to 18.5%), abnormal ejaculation (7.2%), decreased ejaculatory volume (0.9% to 2.8%), abnormal sexual function (2.5%), gynecomastia (2.2%), erectile dysfunction (1.3%), ejaculation disorder (1.2%) and testicular pain.
In v primerjavi z dojkami pri moškem je plešavost kar naenkrat prav kul...