Švohno ja, ker trenutno še malce hujšam, rad bi se rešil tega prekletega trebuha, pa da začnem potem enakomerno razporejat telesno maščobo, ne samo na trebuh
drugače bi imel vsaj 400kcal več. Beljakovin pa več kot 1.8g/kg telesne mase ni priporočljivo, ker višek beljakovin lahko zjebe ketozo, tu nekje bi pa naj bila meja.
Waflji so iz: 3 x velika jajca, 20g lanenega semena (mletega), 15g whey beljakovin, 20g masla, 5g psyliuma. Oh za "večerjo" je bil pisan skupaj za waflje + namaz.
Nekje pred 3 leti sem prvič poskusil keto, ampak nekih težav nisem imel. Vse kar me je malce teplo je bil prevelik vnos maščob prehitro, mi je zaradi tega bilo občasno rahlo slabo. Pač žovča še ni bilo dovolj
Od takrat sem sicer bil na bolj low carb, kot keto, a sem zdaj spet začel s keto. Sicer še moram dodobra stestirati anaerobno sposobnost, ampak to pride šele naslednje leto, zdaj je treba nekaj časa adaptacije, da se telo popolnoma navadi.
Tukaj je krajša razpredelnica, za nekoga čigar cilj je izguba telesne teže:
https://optimisingnutrition.wordpress.com/2015/03/28/optimal-foods-for-weight-loss/