Iščem se

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hysterical-1.gif
podpis hehe..

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sorry, samo ne bom se nekomu "kukr" žešæemu pustil...
wink-1.gif

skratka, dragi moj Korl ... misliš, da se sekiram, da ju kdo drug pokne... sploh ne, malo mi je mar...

glavno, da so moja jajčka prazna, ko je potreba po tem...
wink-1.gif

na, rožico
roza.gif
js se ne grem več, ker ne maram spamat...

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hysterical-1.gif

vzam 10cc chill pill-a pa dojam da mi dol visi za vaš 3some
wink-1.gif

ON: avtor, a si jo že vrgu vn?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
- kot danes že omenjeni "samo hočem, da ti ni bed v lajfu, pa da si srečen..."
- kot danes že omenjeni "iščem se..."
- kot velikokrat opevani "sj si full uredu, res, AMPAK..."

mater, dej povej, tko k je, brez problema, direkt naravnost.
Zakaj pa ne dopuščaš možnosti, da je to končni odgovor? Ženska pač potrebuje spremembo.
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej - let me refrase ...

- prvi dan reče "samo hočem, da ti ni bed v lajfu, pa da si srečen..."
- drugi dan prbije "iščem se..."
- tretji dan pa "sj si full uredu, res, AMPAK..."

mater, dej povej, tko k je, brez problema, direkt naravnost.

@Corl: ti maš pa full mal smisla za humor, a ne... na še eno rožico
roza.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
In zakaj se na da direkt povedat, grd si ratov, nisi mi več všeč, itd... A je to tolk težko? Ko dec kej zajebe znate vse naprej vržt in se pizdit, ko pa same kej štrikate pa nimate tolk jajc, da bi po pravic povedale.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
In zakaj se na da direkt povedat, grd si ratov, nisi mi več všeč, itd... A je to tolk težko?

In kaj če nič od tega ni res? Človek lahko spozna, da ni več zadovoljen s svojim življnjem, ne ve pa točno kaj ga muči, ve samo da rabi nekaj drugega, takrat pa sledijo odgovori v stilu "nisi ti, to ni to, sej si kul ampak iščem nekaj drugega". Jebiga ... te besede lahko odražajo dejansko stanje.

Če je pa tip beden mi je pa res najmanjši problem rečt "Bedn si, teraj." Drugo je, če je tip OK, samo čutiš da rabiš nekaj novega, takrat boš pač prijazen in obziren, ker nimaš razloga za nesramnost."

LP

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sej ni treba da si nesramen, pač poveš kako je. Če bo meni ženska povedala tkole pa tkole je, nekak ne čutim nekaj do tebe več in ne morem bit več s tabo itd... Povedala je po pravic, hvala za iskrenost, sva kolega naprej. Ne pa da začne z enimi čudnimi izgovori in potem se te še totalno izogne, ker si ti ne upa pogledat v oči ker ve da ni bila iskrena s teboj. Tisti, ki ovinkari in hoče nekaj polepšat zadeve ponavadi naredi samo še večji drek. Poveš kako je in to je to. Če tipu neki na pol poveš mu s tem daš občutek, da mogoče še bo kej kdaj in je še slabš. Če ženske nočte od tipa slišat resnice ampak nekaj takega da ne bo preveč boleče za vaš ego, še ne pomeni da tudi tip tega noče slišat.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Dogaja se čisto zares, vendar je moja reakcija nekako "satirično smešna", vsaj zame. Ker te čisto šokira, da recimo še dober teden nazaj si bil največji Airbus, zdaj si pa, ammmmm modelček helikopterja, ki mu zmanjkuje bencina.
grin1.gif

Človek se tolaži, da je bolje, da sedaj pokaže pravi "jaz" kot pa kasneje, ko bi kakšne bolj resne zadeve prišle na plano.

Zadeva je ta, da se sedaj sploh ne da z njo pogovarjat, vedno goni eno in isto, manjka mi nekaj v "meni", svet je tako podel in nesramen ponavlja kot pokvarjena plošča. In tega preprosto ne pričakuješ po 4 letih veselja, smeha, pozitivne naravnanosti, itd.
Zato sem ji rekel, da naj si vzame nekaj dni zase ter spravi kolesca v noralen pogon. Se pa zavedam, da je to recimo konec, ker tudi sam ne vem kaj naj s tako osebo, vseeno bi rad zvedel kje tiči problem, če je še tako banalen, prime me, da jo direktno do psihiatra pošljem, ker ko me gleda, njen pogled ne izžareva ničesar, samo eno veliko praznino. Nič jasno.
crazy1.gif

Tkole ti bom reku. Najlaži ti bo roke dvignt in pač rečt, da od takšne osebe nimaš nič in se poslovit po 4-ih letih. Sam imam podobno izkušnjo, ko sva se spoznala z mojo (ona 23 jaz 22). Ni blo sicer tko, da je bil ves svet samo umazan in pokvarjen ampak ni mela zaupanja v sebe. O seb mela slabo samopodobo (ampak mi ni blo jasn od kje to, ker je res super punca). Js pa tak, da gledu na vse pozitivno in optimistično, da se da vse dosežt, če se dovolj potrudiš. Od tega je približno 2 let in med tem časom je blo velik prepričevanj z moje strani, večernih pogovorov (včasih sem se počutu kot Smiljan Mori... tok sem bil prepričljiv, da se vse da
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Če tipu neki na pol poveš mu s tem daš občutek, da mogoče še bo kej kdaj in je še slabš. Če ženske nočte od tipa slišat resnice ampak nekaj takega da ne bo preveč boleče za vaš ego, še ne pomeni da tudi tip tega noče slišat.

Ja iz lastnih izkusenj vem, da to delajo zato, ker pac niso 100%, ce bodo sle na boljse in da se potem se lahko vrnejo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
zanimivo je da to delajo podzavestno ne da bi se zavedale
vsaj večina no

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

Kaj sploh pomeni beseda shmoo?
confused-1.gif

skrajsano shmoki = vrjetno ljubkovalno za smokija. ze smoki je problem, kaj sele, ce je skrajsano... upam da ma ded debele dolge prste
zmaga.gif

Nazadnje uredil moderator:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

Kaj sploh pomeni beseda shmoo?
confused-1.gif

mislm da gre to za tistga krokodilčka. neki tazga je šlo, šmi šma šmo ( potem neki po nemš) i ich eine kleine krokodil, neki tazga
hysterical-1.gif
še ena pesmca je bla, pa en na suxu je meu tak avatar...

mogoče pa samo pomen da ma tiča velzga kt je smoki
evil.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Sej je una njegova bivša že potrdila da ma smokija.