Iščem se

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
S cudnimi babami ste to hodili.

In posplosevati na zenski spol je milo receno naivno. Okoli mene se iscejo vsi razen mene. 16-50 let, vsi spoli, vse vere. Brez razlik. Ampak pri 16-ih mi je logicno. Tja nekje do 18., potem pa ne vec.
V cem je razlike med 25. letnico, ki menja sluzbe po tekocem traku, ker nobena ni dovolj dobra zanjo in njeno visjo strokovno solo in 50 letnico v miniki, ki se je zacela iskati, ko je moz umrl za rakom na jetrih od alkoholizma? Ali 40. letnikom ki cele dneve dela, samo da ne bi prisel domov? 30. letnim menedzerjem, ki ga zjutraj v pisarni tolce na skrivaj in ima whisky skrit v fasciklu "Davcne napovedi"? Isti qurac.

Se odpiralcu te teme:
vse je odvisno od tega, kaksna je. Ne izklucujem moznosti, da je drug tip, da si passsse da bolj ne mores biti, da jo dolgocasis, nikakor vec ne privlacis na niti najmanjsi ravni, da se nisi dovolj trudil, da je skrita lezbijka ali nuna under-cover.

Ampak lahko je pa kaj drugega. Nekaj kar ti ne ves in to ni drugi tip. Zato preden bi jo obtozil vsega hudega, bi se pogovoril z njo. In sel bi iskat njene vzroke za ta dejanja in se potem odlocal naprej. Ce pa ti je odvec se tolk potruditi za zvezo, potem pa je morda tebe ze kaj minilo, ne le nje
evil.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Ja vsaj eden (no, pa še ena prej)....niso samo hodili s čudnimi babami, mal čudni so tud sami
evil.gif

Verjetno res drži, da se išče. In ziher tud razmišlja o partnerstvu, kaj ji to daje ipd.
Samo se mi pa res ne zdi kar nujno, da "že preboleva".

Mogoče bi bilo pa fino, da jo kako poskušaš animirat - pa ne s seksom, res upam, da to ni tisto, kar manjka v njej:).

V določenih letih se človek sprašuje, kam ta life sploh pelje in zdi se mu, da življenje drvi, zraven je pa še dolgočasno. Njena leta so prava za to. To, da ima vse, tudi paše v koncept.

Gor si napisal, da je diploma v žepu, materialne stvari urejene, ipd.
Mogoče je pa problem brezciljnost.
To se kakšne pol leta po faksu rado zgodi, videla velikokrat - krog ljudi, s katerimi se družiš, se začne drastično ožat, ne rabiš se truditi z nekimi intelektualnimi dejavnostmi, žur se ti lahko poslabša, če zraven ugotoviš še, da služba ni to, kar si si zamišljal, je že zadosti.

In če je človek zelo ciljno naravnan, je to lahko huda težava -> kak psiholog bi ti znal kakno povedat o tem.
In ja, lahko vseka ven v enem tednu, pa ni nujno, da bo tudi tako na hitro minilo.

Drži pa, da je v takšnih počutjih VEDNO tudi partner pod drobnogledom.

Tako da - punca ima slabo obdobje -> pljunit v roke in jo poskušat kako ven potegnit iz tega.
Sej ni treba, da si veliki rešitelj in ji v treh stavkih poveš, kaj naj.
Poslušanje bo že veliko, poskusi biti ob njej še kako drugače, na novo, ponavadi najbolj palijo "banalnosti" - npr. začnita s kakšnim športom ali že kaj....
Pa ne bodi "prenapadalen" s predlogi, ker to verjetno ne bo palilo. Počnita že kakšne stvari, karkoli novega, razbijaj rutino.
Obenem pa ne bodi prezahteven do nje, verjetno nima energije na odmet. Nekaj časa bo potrebovala, da najde v sebi novo moč za soočanje s svetom.

V glavnem, skupaj sta 4 leta (zveni kot lepa leta), če je bila vedno vesela, nasmejana ipd., je očitno pomagala "vleči voz". Splača se ti zagrabit in bit trenutno glavni konj. Doslej je šlo očitno lepo, ne bit pi.čka in ob prvi težavi pobegnit.

Upam, da moj pristop ni preoptimističen:) in da ne boš collateral damage.

Vso srečo v glavnem.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
problem pri ženskah je tudi v tem, da ne znajo direkt izrazit, kaj jim ne gre v lajšto... in potem misliš, da je vse v najlepšem redu, medtem, ko njo flešira že dlje časa.

believe me, tudi sam sem mislil, da sem dobesedno in Seventh Heaven, potem je pa kar naenkrat šlo vse v franže... pa ne enkrat.

glede tega, da ni šans, da bi jo kdo drug nabrisal ... 15 minut je dovolj... jo imaš vseh 24 ur v dnevu pod kontrolo? js sm mislu, da jo mam ... vraga!
crazy1.gif

ženske so ... jap ... raje jo preseneti, pa jo vprašaj, če ji začneš pomagat iskat svoj flat, razen če se ma namen nazaj domov preselit...
wink-1.gif

sorry stari ... but I think it over ... shit happens ... triplastnega priporočam, rahlo odišavljenega...
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ksz.

povej ji nazaj, naj te rufne ko se najde, ker teb se neda jo iskat. Ker si prestar za skrivalnice.
smile-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Čim bejba začne mutit, da je problem v njej, ne njemu, veš, da ni samo na splošno nezadovoljna z lajfom, ampak tudi z vezo,... če bi bila tip, ni niti pod razno, da bi jo "animirala" wtf?
confused-1.gif
, ker se je že odločila in ne vidim razloga za delanje budale iz sebe,...ne rečem, če pride do male krizice, ko se pojavi zdolgočasenost,...ko pa prideš do te točke kot je ona, pa se mi zdi, da ne glede na to kaj bo naredil ne bo pomagalo, ker bejbika čaka samo, da se lahko spotakne ob kako njegovo napako, da bo lahko konec veze zvalila nanjo...samo moje mnenje..

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
@gs1422: kako si pa to hudo opisal
6925.gif

@Davidoff: mislim, da je tole posledica tega, da je zvezo začela občutno prekmal, če je zdej stara 23, jo je začela pr 19-ih. To je prekmal, da se greš resno vezo. In največkrat take stvari primejo ravno deklice, ki imajo polno rit vsega. Zdej se moraš samo vprašati ali se ti da ukvarjat s temi njenimi muhami ali ne. Pusti jo, naj gre ona na "boljše"....pa se boš ti potem naslajal nad njeno srečo, ki ne bo niti pol tega kar imata zdaj. Simpl. Sej tisti, ki začnejo s temi forami, slej al prej ugotovijo, da si bil ti nekaj najlepšega kar se jim je zgodilo in da je bila vajina zveza pravzaprav nekaj najboljšega.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
ker bejbika čaka samo, da se lahko spotakne ob kako njegovo napako, da bo lahko konec veze zvalila nanjo...samo moje mnenje..

No tole je pa res debilna in otročja zadeva, če je to res. Verjetno potem ta ženska niti ne pomisli, kako je tipu v tem primeru, še posebi, če se jadnik trudi biti priden, pa dober, ker vidi da nekaj ne štima...., ona pa ga zdrka v glavo za vsako njegovo minimalno napako (npr. "spet nisi odnesel kozarcev z balkona!")..., potem pa začne valit tip krivdo nase.
bruh.gif

Če se ima oseba dovolj odraslo za furanje veze, potem naj bo tud dovolj odrasla, da jo lahko konča, ne pa da nase misli kako bo najlažje čez prišla in da ne bo ona izpadla tagrda in kriva za konec veze.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Vidva zgledata kot da se mata o5 rada
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Načeloma ma Tamara tudi prov. Verjetno se ji poglavi podi, da bi ona še mal žurala. A kej hodi s kolegicam ven žurat al je čisto odrezala?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni bolj tale taktika ni jasna, tole se je zgodilo meni in kolegu in sicer, ob koncu veze, ko se razhajaš, na njen predlog, pa začne...

js te itak nism vredna, ti si zaslužiš boljšo in vso srečo na tem svetu!!
bonk.gif

ma ne basaj, s tabo sem bil verjetno res samo zato, da počakam na še večjo srečo, vmes ga pa samo malce namakam vate... mater, to mi je res živc dvignilo... bučeeee... debilizem!!
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Aj, da še jaz nekaj primaknem.
grin1.gif

Zadeva je taka, "furaš" eno resno vezico tam cca. 4 leta. Vse funkcionira, sex, ljubezen, ipd., v glavnem vse je tu. Materialne stvari urejene, ni da ni. Avto, služba, dom, vikend, potovanja, (še enkrat) ma ni da ni. Izobrazba tudi. Diploma v žepu.
Potem pa kot strela z jasnega "boljša" polovica se izjasni, da ji nekaj ne štima, da se išče (najbrž v duhovnem smislu
confused-1.gif
), punca začne gledati na svet črno, kako je grozen, da je vse turobno. In to kar naenkrat. Prej zadeve ni omenjala, nasmejana, vesela,... Potem pa nekako smešno značilni stavki, jaz vem da se bom narobe odločila, itd. WTF!? Zadeva se obrne za 180 stopinj v slabem tednu recimo.

Jaz sem ostal brez besed.
crazy1.gif

En srbski pregovor, samo za tebe: dobar kyrac, mir u kuæi

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Hebene babe
smile-1.gif
Kak zacne mutit, da se ne najde in podobno sranje in da je problem v njej obstaja velika verjetnost, da je spoznala koga drugega. Ce imam jaz nekoga rad, si ob kriticnih trenutkih zelim ob sebi tocno to osebo. Ce pa je temu res tako, da si zeli bit malo sama, potem pa bodo nedelje, valentinovo, bozic in podobni druzabni dnevi zelo dolgi. Verjemi mi, da se ona tega zaveda in da ni navajena samskega zivljenja, zato sem skoraj 100%, da je v igri se nekdo drug.

Tud sam sem imel podobno situacijo (oz. sem se malo v njej), ko se je ona iskala. Jaz sem bil z mojo 2,5 leta, potem slabi 2 leti narazn in potem pol leta ponovno skupaj. Med tem, ko se je ona iskala je bla skupaj z bivsim. Potem ko je ugotovila, da to ni to je prisla nazaj. Ker ji jaz nisem mogel zaupat, ker se je dobivala z njim na pijaci in podobno, sem ji to tudi povedal. Kasnjeje je ponovno ugotovila, da neve kaj bi rada in da se se ni nasla. Zdaj se spet isce :D.
Zdaj bom v casovnem zaporedju pokazal kak [censored] sem oz. po kakem tankem ledu "sem" hodil (Santa Barbara):

1.) ONA si me zeli (10 let nazaj je to menda, sem bil se premlad, mi res ni blo do tega)
2.) ONA najde drugega ( on jo pusti)
3.) ONA najde mene (skupaj sma 2,5 leta, nakar me izigra, da grema narazen, razlog - bivsi jo hoce nazaj)
4.) Je z bivsim ( 2 leti ??? in ga pusti)
5.) Jaz mam vmes drugo, ko ONA zve, da stvari postajajo "resne" se vmesa (EDIT: jaz nisem imel resnih namenov in to sem ju tudi povedal - za to obdobje mojega zilvjenja se bi se lahko odprla nova tema)
6.) Jaz sem z njo pol leta
7.) Ona ponovno postane sumljiva (izklaplja tel., dobiva se z bivsim, to sicer prizna a pravi, da nimata nic (prijatelja
smile-1.gif
)
8.) Ona se isce (ponovno) a meni se vedno ne da mira (SMSi...)

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
V 5. točki si konkretno zajebal. Da me pusti zaradi bivšega in potem prijoka nazaj, jo pošljem v cenzuro.

Ne more se kar vmešat. Ti si na tej točki naredil svoji bejbi enako, kot je tvoja naredila tebi. Vrnil si se k bivši, tako kot se je ona vrnila k bivšemu.
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<<Da me pusti zaradi bivšega in potem prijoka nazaj, jo pošljem v cenzuro. <<

ma jz jo pošlljem v p*izdo materno
grin1.gif

se je ne dotaknem več, pa če je zadnja pyzda na svetu ej..
tongue-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meša mi neko meglo o črnem svetu, zaela bluzit, itd. Če bi prevarla, človek pričakuje drugačne reakcije, ne pa začetek depresije.
stupid-1.gif

Par predlogov, če jo hočeš obdržat
grin1.gif

Kupi ji psa oz. naj se zbere enega iz zavetišča, da bo imela občutek, da rešuje svet.
grin1.gif
Pripelji ji kakšnega otroka parkrat na teden, da ga uči, plačaj ji tečaj tujega jezika.

Ženksi manjka ciljev in motivov, zdej je pa na tebi a ti je vseeno, če gre ali bi jo rad obdržal. Ponudi ji nekaj novega, da se bo počutila koristna in izpopolnjeno pa da bo imela eno veselje v življenju. Če niti to ne pomaga, si oplel.

LP